X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואה כללי
אודות הפורום
אודות פורום רפואה כללי

פורטל "שאל את הרופא" מפעיל למענכם מספר פורומים העוסקים בתחומי רפואה ספציפיים, כדוגמת משפחה, ילדים וזוגיות. אנו מודעים לכך שלעיתים לא ברור למבקר באתר איזה פורום הוא המתאים ביותר לשאלתו. בדיוק עבור מטרה זו נועד הפורום הכללי, בו ניתן להעלות שאלות מכל תחום ולקבל מענה לסוגיות שאין עבורן פורום י...

פורטל "שאל את הרופא" מפעיל למענכם מספר פורומים העוסקים בתחומי רפואה ספציפיים, כדוגמת משפחה, ילדים וזוגיות. אנו מודעים לכך שלעיתים לא ברור למבקר באתר איזה פורום הוא המתאים ביותר לשאלתו. בדיוק עבור מטרה זו נועד הפורום הכללי, בו ניתן להעלות שאלות מכל תחום ולקבל מענה לסוגיות שאין עבורן פורום ייעודי. צוות הפורטל יבחן את השאלה, ימיין אותה ויעביר אותה אל הפורום או אל אנשי המקצוע המתאימים על מנת שתוכלו לקבל מענה מהיר ומדויק. כאן תוכלו לשאול בין היתר לגבי היריון ולידה, אף-אוזן-גרון, קשיי נשימה, רפואת ילדים, אבחונים ובדיקות, שפעת, שעלת, סוכרת, מחלות לב וריאה, אורח חיים בריא, נזקי עישון ואלכוהול, רפואת משפחה, זכויות החולה, תרופות וטיפולים שונים. בפורום רפואה כללי ניתן להעלות שאלות הנוגעות לכל תחומי הבריאות. צוות האתר ומנהלי הפורום ימיינו את השאלות ויפנו אותן אל המומחים המתאימים לקבלת מענה הולם.

מנהלי פורום רפואה כללי

אין מנהלים לפורום זה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • כאבים באזור הכתף השמאלית שמוקרנים למותן.
    מישהו
    02:38 03/02/17 03/02
    02:38
  • אני בן 18(19 באפריל) ואתמול בבוקר התחילה לכאוב לי כתף שמאל וגם קצת מאחוריה. עם השעות הכאב עבר גם לאזור הצלעות התחתונות\מותן שמאל ומתחת לצוואר באזור החזה. הכאבים מורגשים בעיקר כשאני מפעיל את יד שמאל\החלק השמאלי של הגוף שלי. כשאני מתכופף\נשכב על צד שמאל זה כואב ואני לא באמת יכול לישון ככה, כשאני נשכב על החלק הימני של הגוף אני מרגיש קצת כבדות בחלק השמאלי ובנשימה(אני אסתמתי אם זה משנה).
    לפניי כחמישה חודשים בערך, בסביבות ספטמבר, היו לי כאבים נוראים באזור דומה, ממש חזקים, הייתי בטוח שאני הולך לחטוף התקף לב ולמות אז אבא שלי ישר לקח אותי למיון, אבל בסוף זו הייתה בסה"כ דלקת בשלד(לא זוכר את המונח המדויק), שעברה אחרי כמה ימים.
    כרגע הכאבים לא נוראים כמו שהם היו פעם שעברה, אבל הם מורגשים לעתים יותר קרובות ויותר מכבידים על התנועה שלי בכך שהכאב מורגש יותר.
    אני לא ספורטאי במידה וזה משנה(כי ראיתי שיש דלקות דומות שאתלטים סובלים מהן), ההפך, אני המעטתי בפעילות גופנית בזמן האחרון, יותר מדי אפילו.
    האם זו סתם חזרה של אותה הדלקת מלפניי כמה חודשים או משהו יותר חמור?

• הגב ל: כאבים באזור הכתף השמאלית שמוקרנים למותן.

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • כאבים באזור הכתף השמאלית שמוקרנים למותן.
    ד"ר זאהי סעיד
    06:34 03/02/17 03/02
    06:34
  • חובה להגיע לרופא המשפחה לבדיקות ולבדיקה.
    ואולי בהמשך יעוץ מומחה כתף אם התלונות נמשכות ולפי המלצת רופא המשפחה.
    הרושם שמדובר בכאב שמקורו בכתף והשרירים המפעיל את הכתף.

בברכה,
    ד"ר זאהי סעיד. מומחה לרפואת משפחה בוגר הטכניון, יועץ מנכ"ל הכללית לשיפור הטיפול הרפואי במגזר הערבי, וסגן מנהל בית חולים העמק, עפולה, לשעבר מנהל רפואי שירותי בריאות כללית מחוז חיפה וגליל מערבי.
    טלפון במרפאה: 04-8620755 - כל הטיפולים ניתנים במסגרת המרפאה.
    מייל: [email protected] \ [email protected]
  • הגב ל: כאבים באזור הכתף השמאלית שמוקרנים למותן.

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • האם מדובר במשהו חמור??
    מישהו
    07:23 03/02/17 03/02
    07:23
  • האם מדובר במשהו חמור ואופציה לצורך בניתוח לפי ההתרשמות שלך?

• הגב ל: האם מדובר במשהו חמור??

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • האם מדובר במשהו חמור??
    ד"ר זאהי סעיד
    20:15 09/02/17 09/02
    20:15
  • לא

בברכה,
    ד"ר זאהי סעיד. מומחה לרפואת משפחה בוגר הטכניון, יועץ מנכ"ל הכללית לשיפור הטיפול הרפואי במגזר הערבי, וסגן מנהל בית חולים העמק, עפולה, לשעבר מנהל רפואי שירותי בריאות כללית מחוז חיפה וגליל מערבי.
    טלפון במרפאה: 04-8620755 - כל הטיפולים ניתנים במסגרת המרפאה.
    מייל: [email protected] \ [email protected]
  • הגב ל: האם מדובר במשהו חמור??

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026