X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אורולוגיה כללית
אודות הפורום
אודות פורום אורולוגיה כללית

פורום אורולוגיה כללית שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגיה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום ד"ר גאזי פארס, ד"ר גל רינות מזרחי וד"ר מהרן כבהה. ד"ר גאזי פארס הינו מומחה לכירורגיה אורולוגית וסגן ...

פורום אורולוגיה כללית שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגיה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום ד"ר גאזי פארס, ד"ר גל רינות מזרחי וד"ר מהרן כבהה. ד"ר גאזי פארס הינו מומחה לכירורגיה אורולוגית וסגן מנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל, ד"ר גל רינות מזרחי היא אורולוגית מתמחה בכירורגיה אורולוגית במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל וד"ר מהרן כבהה הינו רופא אורולוג בכיר במחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושא: ערמונית מוגדלת, תרופות להקטנת \ קיווץ ערמונית, תופעות לוואי, השתנה לילית, דלקת בדרכי השתן, תכיפות במתן שתן, דחיפות במתן שתן, הפרעות במתן שתן, דם בשתן, עצירת שתן, אבנים בכיס השתן, היצרות בשופכה, הידרוצל, כאבים במותן, כאבים באשכים ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אורולוגיה כללית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • עצירת שתן לאחר ניתוח פרוסטטה בשיטת TURP
    קובי
    12:11 24/05/16 24/05
    12:11
  • שלום,
    אבי כבן 70, לאחר ניתוח פרוססטה בשיטת TURP שנערך ב15.5.16, מאז הניתוח הכניסו לאבא שלי 3 פעמים קטטר, אחד מייד אחרי הניתוח ופעמיים נוספות אחרי שהיה לו עצירת שתן, האם יש דרך לוודא מה גורם לעצירה כדי להמנע מהכנסה והוצאה של הקטטר כל פעם? (הרופא המנתח אומר יכול להיות בגלל בצקת)

• הגב ל: עצירת שתן לאחר ניתוח פרוסטטה בשיטת TURP

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר יבגני גלייזרוב
    14:05 24/05/16 24/05
    14:05
  • במידה ועבר מספיק זמן לאחר ניתוח כחודש -חודש וחצי והמטופל אינו מסוגל להטיל שתן במצב כזה מומלץ לבצע בדיקה URODYNAMICS לראות האם עצירת שתן הינה עקב השארת מרכיב חסימתי (קרי ניתוח שלא הצליח להסיר חסימה - מצב לא שכיח אך אפשרי) או עקב תפקוד לקוי של שריר כיס השתן . הטיפול בהתאם לממצאים
    כל טוב

בברכה,
    ד"ר יבגני גלייזרוב, מומחה בכירורגיה אורולוגית, רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל ו"לין".
    טלפון: 04-8250843

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    קובי
    11:37 26/05/16 26/05
    11:37
  • תודה רבה על המענה,
    שאלה נוספת יש לאבי גם בקע מפשעתי (נדמה לי בשפה המקצועית קוראים לזה הרמניה), כתוצאה מהבקע יש לו בליטה גדולה מאוד בשק האשכים, האם הדבר יכול להיות קשור לעצירת שתן?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר יבגני גלייזרוב
    13:03 29/05/16 29/05
    13:03
  • בקע אינו גורם בפני עצמו לעצירת שתן אך הוא יכול להיות ביטוי לכך שמטופל השתין תקופה ע"י הגברת לחץ תוך-בטני (במילים פשוטות התאמץ להשתין). זאת תוצאה של בעיה שגרמה לעצירת שתן לא סיבתה
    כל טוב

בברכה,
    ד"ר יבגני גלייזרוב, מומחה בכירורגיה אורולוגית, רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל ו"לין".

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    קובי
    12:08 08/06/16 08/06
    12:08
  • שלום ד"ר גלייזרוב,
    אבי נמצא כבר עם קטטר במשך קרוב לחודש לאחר שעבר ניתוח פרוסטטה ובעקבותיו היו לו אצירות שתן, שבוע הבא הוא אמור להוריד את הקטטר, האם אחרי תקופה כזאת עם הקטטר הוא צריך לעבור גמילה מקטטר או שהוא אמור להצליח לתת שתן בצורה טבעית?
    לפני יומיים הוא עבר ניתוח בקע (שלטענת האורולוג גרם לאצירות שתן אחרי הניתוח פרוסטטה),

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר יבגני גלייזרוב
    10:09 09/06/16 09/06
    10:09
  • לצערי לא ניתן לדעת עד שלא מנסים גמילה מקטטר קרי הוצאתו ומעקב איך המטופל נותן שתן
    בהצלחה

בברכה,

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025