X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אורולוגיה כללית
אודות הפורום
אודות פורום אורולוגיה כללית

פורום אורולוגיה כללית שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגיה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום ד"ר גאזי פארס, ד"ר גל רינות מזרחי וד"ר מהרן כבהה. ד"ר גאזי פארס הינו מומחה לכירורגיה אורולוגית וסגן ...

פורום אורולוגיה כללית שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגיה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום ד"ר גאזי פארס, ד"ר גל רינות מזרחי וד"ר מהרן כבהה. ד"ר גאזי פארס הינו מומחה לכירורגיה אורולוגית וסגן מנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל, ד"ר גל רינות מזרחי היא אורולוגית מתמחה בכירורגיה אורולוגית במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל וד"ר מהרן כבהה הינו רופא אורולוג בכיר במחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושא: ערמונית מוגדלת, תרופות להקטנת \ קיווץ ערמונית, תופעות לוואי, השתנה לילית, דלקת בדרכי השתן, תכיפות במתן שתן, דחיפות במתן שתן, הפרעות במתן שתן, דם בשתן, עצירת שתן, אבנים בכיס השתן, היצרות בשופכה, הידרוצל, כאבים במותן, כאבים באשכים ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אורולוגיה כללית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • צריבה בשתן-צרבת-אוננות מרובה-אנאלי
    משה
    18:34 10/03/16 10/03
    18:34
  • שלום, אני בן 28. רגיש לG6PD. עברתי ניתוח באשכים קצת אחרי שנולדתי (שבר), אני סובל מכאבים בברכיים ובכפות רגליים.

יש לי צריבה בשתן כבר 4-5 שנים. נתנו לי כל הזמן דוקסילין, הוריד את כאבי הצריבה במתן שתן בכ70% אבל לא העלים אותם. עד היום הצלחתי להתמודד עם זה. זה קרה כנראה בגלל שהייתי אצל נערות ליווי.

אני מאונן לפחות פעם אחת ביום ומשכתי כל גמירה לעיתים קרובות 3-4 שעות תוך השפעת מריחואנה.

לפני כחודשיים-שלושה התחילו לי כאבים בפין ובאשכים אחרי אוננות מרובה, כאבים נון-סטופ במשך 4 ימים, כל רבע-חצי שעה אני צריך להשתין, נבהלתי והפחתתי עם סקס ואוננות אבל כמעט אחרי כל גמירה הגיעו הכאבים למשך כמה ימים.

עשיתי סקס אנאלי באותה תקופה והיו לי כאבים בפי הטבעת, היה שם דם בהיר.

אחר כך התחילה לי דלקת ריאות (שכנראה לא קשורה), נתנו לי אוגמנטין 875x2 ביום למשך 14 ימים.

כשחזרתי לאונן אחרי הדלקת ריאות חזרו הכאבים בפין והאשכים והתחילה לי צרבת (תחושת בעירה בוושט) ושלשולים. מהבהלה הלכתי למיון כי זה הרגיש שהבעירה מגיעה מהחזה עד לפין והאשכים. הם אמרו לי שזו צרבת.

רופא המשפחה נתן לי אומפרודקס שעזר לי עם הצרבת אבל לא נפסקו השילשולים. יש לציין שסבלתי בעבר מתסמונת המעי הרגיז. בגיל 17 עד 22 בערך (זה נעלם אבל לא לגמרי).
    אחרי שאני גומר, יש לי את הכאבים בפין והאשכים וכשזה קורה מתחילה הצרבת גם. יש לי שלשולים כבר חודש וחצי. חשבתי שאולי זה בגלל שאני מאונן בלי חומר סיכה.
    אני ממש מפחד ובחרדה ובאמת קשה לי להתנהל ביום-יום עם זה...

בדיקות:
    *במיון הרופאה בדקה לי את שלפוחית השתן עם אולטרה-סאונד והכל היה תקין.
    *עשיתי בדיקות שתן std ורגילות הכל יצא תקין חוץ מ-
    U.UREAL/PARVUM-PCR --- Detected
    האורולוג אומר שלהרבה יש את זה וזה לא כ"כ עוזר להבין את הבעיה.
    *האורולוג עשה לי בדיקת ערמונית ויצא תקין
    *הוא נתן לי גם לעשות תרבית צואה ויצא:
    "שלילי לאנטרופטוגנים"

האורולוג אומר שזה כנראה פרוסטטיטיס.

לא סיפרתי לאורולוג ולרופא המשפחה על זה שעשיתי סקס אנאלי ושהייתי אצל נערות ליווי כי אני ממש מתבייש בזה...

מה יכולה להיות הבעיה? האם הצרבת קורה מהחרדה? מהדלקת בשתן? יכול להיות שנדבקתי בעוד מחלת מין בנוסף (מהנערות ליווי)?
    יש איזושהי בדיקה פנימית של האיבר שניתן לעשות?
    מה בנוגע לפצע בפי הטבעת? איך מטפלים בזה?
    מה הייתם ממליצים לעשות? מה לבדוק?

אשמח לקבל תשובה מכם.
    תודה.

• הגב ל: צריבה בשתן-צרבת-אוננות מרובה-אנאלי

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • צריבה בשתן-צרבת-אוננות מרובה-אנאלי
    ד"ר יבגני גלייזרוב
    09:58 13/03/16 13/03
    09:58
  • שלום אני אתייחס רק לבעיה אורולוגית , בעית צרבת הינה בתחום טיפול של רופא גסטרואנטרולוג , ודימומים מפיה הטבעת - של פרוקטולוג
    אפשרות שנדבקת בעוד מחלת מין בהחלת קיימת - היתי ממליץ לפנות לרופא עור ומין או למרפאת מחלות מין של משרד הבראות
    כמו כן אכן קיימת סבירות שיש בעיה בשופכה כגון היצרות . היתי ממליץ בשלב ראשון לבצע סונר דרכי שתן ובדיקת זרימת שתן, לפי ממצאים ייתכן ויהיה צורך בצילומי שופכה ושלפוחית (ציסטוגרפיה) ו/או בהסתכלות ישירה (ציסטוסקופיה )
    כל טוב

בברכה,
    ד"ר יבגני גלייזרוב, מומחה בכירורגיה אורולוגית, רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל ו"לין".
    טלפון: 04-8250843
  • הגב ל: צריבה בשתן-צרבת-אוננות מרובה-אנאלי

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026