X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אורולוגיה כללית
אודות הפורום
אודות פורום אורולוגיה כללית

פורום אורולוגיה כללית שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגיה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום ד"ר גאזי פארס, ד"ר גל רינות מזרחי וד"ר מהרן כבהה. ד"ר גאזי פארס הינו מומחה לכירורגיה אורולוגית וסגן ...

פורום אורולוגיה כללית שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגיה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום ד"ר גאזי פארס, ד"ר גל רינות מזרחי וד"ר מהרן כבהה. ד"ר גאזי פארס הינו מומחה לכירורגיה אורולוגית וסגן מנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל, ד"ר גל רינות מזרחי היא אורולוגית מתמחה בכירורגיה אורולוגית במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל וד"ר מהרן כבהה הינו רופא אורולוג בכיר במחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושא: ערמונית מוגדלת, תרופות להקטנת \ קיווץ ערמונית, תופעות לוואי, השתנה לילית, דלקת בדרכי השתן, תכיפות במתן שתן, דחיפות במתן שתן, הפרעות במתן שתן, דם בשתן, עצירת שתן, אבנים בכיס השתן, היצרות בשופכה, הידרוצל, כאבים במותן, כאבים באשכים ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אורולוגיה כללית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • בעיות זקפה ושפיכה
    גיא
    00:13 08/12/20 08/12
    00:13
  • היי ד"ר רויזמן,
    ברצוני לשתף אותך בשינוי באיבר המין שנגרם לי כתוצאה משימוש קצר במכשיר האנדרו פינס.
    לפני כחודשיים התחלתי את השימוש באנדרו פינס. שימוש זה נמשך 17 ימים והופסק לאחר הופעת הסימנים הבאים:
    -האיבר שינה לחלוטין את המרקם שלו - העור הפך לרך יותר, עם תחושה של עודף עורי במקום (בעבר כשהאיבר היה עומד לא היה נשאר עור עודף, הוא היה מתוח בצורה מקסימלית. כיום נראה שהעור הן בזקפה והן ברפיון לא הגיע למתיחה מקסימלית (ויש עודף ממנו).
    -התחושה באיבר ירדה. בעבר כשהאיבר היה מגיע לזקפה מלאה האיבר היה נוקשה והייתי מרגיש אותו תוך כדי הזזתו, כיום איני מרגיש דבר כשהוא מגיע לזקפה והיא אינה מלאה (הזקפה קטנה בכ-1-1.5 ס"מ)
    - היכולת לשמור על הזקפה אבדה, הזקפה איננה מלאה ואיני מצליח לשמור עליה. האיבר נהיה רפוי תוך פחות מחצי דקה.
    - האיבר הפך ללא סימטרי, קשה לתאר זאת אבל הוא כנראה הסתובב מעט שמאלה
    - בשלושת השבועות האחרונים שמתי לב שהשתן נוטה שמאלה ושיוצאת כמות מרובה ביחס לעבר. כעבור מספר ימים תופעה זו הפסיקה והחל לצאת שתן מפוצל. כשניסיתי לגמור הזרע כמעט ולא נפלט אלא נשאר בקצה האיבר וכשהוא כן נפלט גם הוא יוצא מפוצל והטווח נהיה כמעט אפסי.
    כשניסיתי להבין מה קרה, הסתכלתי על פתח השופכה ושמתי לב שהוא התרחב כמעט פי שניים.
    הלכתי עד כה לשני אורולוגים. הראשון שמע על כך שהשתמשתי במכשיר ולא היה מוכן לבדוק אותי. השני היה מאוד נחמד, הסתכל על האיבר ואמר שהכל בסדר. אני יודע שלא כך הדבר ושהבעיות שציינתי לעיל לא היו לפני השימוש במכשיר. לגבי הסעיף של הקרע בפתח השופכה לא העלתי אותו במפגש כי לא שמתי לב לכך לפני.
    מפתיע אותי שלא מבצעים בדיקה כלל בעזרת מכשור מתאים או בדיקות אחרות אבל הבעיות קיימות כבר כמעט חודשיים והן מסרבות להיעלם.
    קשיחות האיבר, זקפה לא מלאה, זקפה שאינה נשמרת, שינוי במרקם גוף האיבר, שתן מפוצל, זרע שלא נפלט בכמות ובצורה שבה היה בעבר כל אלה אירעו לאחר השימוש במכשיר ואני אובד עצות.
    אשמח לשמוע את חוות דעתך, אולי תצליח לבצע אבחון מהפירוט שמסרתי.
    תודה

• הגב ל: בעיות זקפה ושפיכה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025