X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אורולוגיה כללית
אודות הפורום
אודות פורום אורולוגיה כללית

פורום אורולוגיה כללית שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגיה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום ד"ר גאזי פארס, ד"ר גל רינות מזרחי וד"ר מהרן כבהה. ד"ר גאזי פארס הינו מומחה לכירורגיה אורולוגית וסגן ...

פורום אורולוגיה כללית שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגיה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום ד"ר גאזי פארס, ד"ר גל רינות מזרחי וד"ר מהרן כבהה. ד"ר גאזי פארס הינו מומחה לכירורגיה אורולוגית וסגן מנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל, ד"ר גל רינות מזרחי היא אורולוגית מתמחה בכירורגיה אורולוגית במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל וד"ר מהרן כבהה הינו רופא אורולוג בכיר במחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושא: ערמונית מוגדלת, תרופות להקטנת \ קיווץ ערמונית, תופעות לוואי, השתנה לילית, דלקת בדרכי השתן, תכיפות במתן שתן, דחיפות במתן שתן, הפרעות במתן שתן, דם בשתן, עצירת שתן, אבנים בכיס השתן, היצרות בשופכה, הידרוצל, כאבים במותן, כאבים באשכים ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אורולוגיה כללית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • צריבה/גירוד בשופכה לאחר שתן/שפיכה.
    ת'
    13:59 05/08/17 05/08
    13:59
  • שלום רב, לפני כ-5 חודשים החלתי להרגיש באופן פתאומי כאב חד באשך שמאל בחלק העליון שלו ובנוסף הוא עלה מעט. אני חייב לציין שזה ככל הנראה החל יום אחרי שקיימתי יחסי מין עם אשתי והייתי חייב להטיל שתן אך לא התפנתי לפני קיום יחסי המין. אגב, באותו יום שהתחילו הכאבים אוננתי לדעתי יותר מהרגיל (2-3 פעמים). לא היה לי חום, האשך לא היה נפוח, הרגשתי בסדר גמור חוץ מהכאב הספציפי בחלק העליון של האשך.
    פניתי לרופא שחשב שיש לי דלקת ביותרת האשך ונתן לי לנטול דוקסילין למשך שבועיים, חשוב לציין שאני מונוגמי עם אשתי כ-9 שנים ואני מקיים יחסי מין עם קונדום לאחר שאינה יכולה להשתמש בגלולות.

שמתי לב באותה תקופה שהאשך השמאלי שלי מורם מהרגיל מהסיפור אבל הבנתי שזה ככל הנראה מהדלקת. מספר ימים לאחר התחלה של נטלית התרופה התחלתי להרגיש כאב/אי נוחות/צריבה/גירוד בחלק המרוחק של הפין באזור הכיפה ומעט מתחת בתוך השופכה, האי נוחות מלווה בשתן מפוצל כאשר יש לי מעט שתן (כאשר אני שותה המון ויש לי כמות גדולה של שתן זה תקין עד שיש ירידה בכמות השתן לקראת הסוף ושוב זה מתפצל) ובנוסף אני מרגיש צריבה בדיוק באותו מקום לאחר שפיכה.

הסיפטומים השתפרו בכאב האשכים ונעלמו, אך הצריבה המשיכה להיות בשופכה פניתי לרופא שוב שחשב שיש לי דלקת בשופכה, ביצעתי בדיקת שתן סטיק ותרבית והכל היה תקין, הוא נתן לי זינט לקחת לשבועיים, הזינט עזר מעט אך לאחר שהפסקתי הסיפטומטים חזרו. לאחר מכן פניתי לאורולוגית בקופת החולים, היא חשבה שזה יכול להיות מהפרוסטטה ונתנה לי אופלוקסין למשך שבועיים וביצעתי מספר בדיקות של תרבית, STD למיניהם ובדיקת סטיק שתן, הכל תקין. אין צמיחה בתרבית, כל ה-STD תקין (יורופלסמה, אורופלסמה, קלמידיה, זיבה, גונוריה, HIV הפטטיס). לצערי האנטיביוטיקה לא ממש עזרה ומאז ועד היום יש לי אותה תחושה בשופכה ספציפית במיקום הספציפי. כאשר אני מטיל שתן לא שורף או כואב אלא רק לאחר מכן, כנל שיש שפיכה של זרע אני מרגיש שריפה/צריבה באותה נקודה. האורולגית חשבה שיש לי תסמונת chronic pelvic pain והיא אמרה לי להתמודד עם זה. בכל אופן איני חושב שזה קשור כי הכאב מאוד ספציפי למיקום ספציפי באוריטרה ואני חושש שאולי התפתחה לי שם היצרות בשופכה בגלל דלקת מקומית או משהו בסגנון, בכל אופן פניתי לאורולוג מומחה שחושב שיש לי פשוט דלקת כרונית בערמונית שהיא לא בקטריאלית וזה יעבור בפני עצמו. שוב, אני חייב לציין אין לי כאבים כלל, פשוט בשופכה עצמה יש לי מיקום ספציפי שאני חושב שהוא מוצר שגורם לי לשתן המפוצל ואולי השפיכה גורמת לאי נעימות שם. בכל אופן פניתי לרופאת משפחה שראתה שלא ביצעו לי בדיקה לטריכאומונס שיש לו סיפטומטים יחסית זהים אצל גברים, אני ספקן לגבי זה כי אני מבצע עם אשתי יחסי מין רק עם קונדום אבל אני הולך לתת בדיקה שתן PCR בשבוע הקרוב, היא נתנה לי פלג'יל שעלי לקחת אחרי בדיקת השתן. בנוסף האורולוג נתן לי לבצע בדיקת זרע שאעשה בשבוע הקרוב. אני קצת מקווה שיראו שיש לי שם תאי דם לבנים ואכן יש לי זיהום שגורם לבעיה כי אני קצת מיואש מהסיפור. אשמח לדעה בנושא.

• הגב ל: צריבה/גירוד בשופכה לאחר שתן/שפיכה.

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר יבגני גלייזרוב
    14:22 31/08/17 31/08
    14:22
  • כדאי לבצע בדיקת זרימת שתן לא פולשנית - בשאלה של אפשרות של היצרות בשופכה , המשך בירור בהתאם לתוצאה .

בברכה,
    ד"ר יבגני גלייזרוב, מומחה בכירורגיה אורולוגית, רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל ו"לין".
    טלפון: 04-8250843

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    סודד
    20:49 27/10/21 27/10
    20:49
  • היי ניפתרה לך הבעיה אשמח לשמוע אם כן ואיך

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ת
    22:09 27/10/21 27/10
    22:09
  • אפשר להגיד שעבר לי, לא כואב לי יותר, לקח לכאב לעבור בערך תוך שנה וחצי. עדיין יש פיצול של השתן/נוזל זרע אבל הזרם בעת מתן שתן חזר להיות בין 80%-90% ממה שהיה במקור, בעיקר אם אני מעט עוצר את השתן עם האצבעות כאשר אני מחזיק את קצה הפין ואז משחרר ואז יש זרם חזק. אני כן מרגיש שזה לא אותו זרם כמו פעם שהיה ממש חזק, אבל ביצעתי ציטוסקופיה וראו שהכל תקין. כנראה יש בקצה השופכה מעין רקמה קצת יותר צלקתית שקשה לראות אותה בציטוסקופיה שגורמת לכך, אבל כל עוד לא כואב לי ואני מסתדר אז אחלה.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • צריבה בעד שפיכה
    סמי
    22:14 01/02/22 01/02
    22:14
  • אני גם חש אתו דבר בדיוק אני אשמח לדעת מה הטיפול שקבלתה

• הגב ל: צריבה בעד שפיכה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • צריבה בעד שפיכה
    שמואל
    14:49 31/10/22 31/10
    14:49
  • גם אני חש אותו דבר בדיוק אשמח לתשובה גם

• הגב ל: צריבה בעד שפיכה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026