X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אורולוגיה כללית
אודות הפורום
אודות פורום אורולוגיה כללית

פורום אורולוגיה כללית שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגיה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום ד"ר גאזי פארס, ד"ר גל רינות מזרחי וד"ר מהרן כבהה. ד"ר גאזי פארס הינו מומחה לכירורגיה אורולוגית וסגן ...

פורום אורולוגיה כללית שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגיה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום ד"ר גאזי פארס, ד"ר גל רינות מזרחי וד"ר מהרן כבהה. ד"ר גאזי פארס הינו מומחה לכירורגיה אורולוגית וסגן מנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל, ד"ר גל רינות מזרחי היא אורולוגית מתמחה בכירורגיה אורולוגית במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל וד"ר מהרן כבהה הינו רופא אורולוג בכיר במחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושא: ערמונית מוגדלת, תרופות להקטנת \ קיווץ ערמונית, תופעות לוואי, השתנה לילית, דלקת בדרכי השתן, תכיפות במתן שתן, דחיפות במתן שתן, הפרעות במתן שתן, דם בשתן, עצירת שתן, אבנים בכיס השתן, היצרות בשופכה, הידרוצל, כאבים במותן, כאבים באשכים ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אורולוגיה כללית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • כאבים בעיקר באשך שמאל ובאזור, ללא פתרון
    דותן
    22:48 08/05/17 08/05
    22:48
  • שלום לכולם,
    שמי דותן, בן 25.
    בחודשים האחרונים החלו להופיע לי כאבים באשכים, בעיקר באשך שמאל. זה החל במין תחושת "זרמים" באשך שמאל, והפך לכאב "סטנדרטי" שבא והולך. רוב הזמן הכאב סביל, אך ישנם רגעים לא מעטים בהם הכאב בהחלט גורם לתחושת אי נוחות. על אף שהכאב מופיע בשני האשכים, אשך שמאל הוא ללא ספק הדומיננטי יותר. נגיעה חיצונית גורמת לכאב גם כן (יותר מנגיעה רגילה באשך), ואף גורמת לכאב באיחור של כמה דקות. פעילות גופנית מגבירה את הכאב, אם כי לא בצורה דרסטית. הכאבים מתחילים וחולפים ללא שום גירוי חיצוני, או פעולה ספציפית. שמתי לב (ואני מניח שזה נשמע קצת מוזר), כי בחלק גדול מ"זמן הכאב" של אשך שמאל, מופיעים כאבים גם בכל הצד השמאלי, מהבטן ועד הרגל: כאב בטן קצת מוזר, כאב באזור השמאלי של הישבן, ואפילו מין כאב שמרגיש כמו כאב שרירם/זרמים בירך ובחלק העליון של רגל שמאל, אך מופיע במקביל לכאב באשך. הייתי אצל שני אורולוגים, ושניהם אמרו שהכל תקין, אך הכאב לא עוזב אותי, ולכן החלטתי להתייעץ איתכם. אחד האורולוגים שלח אותי לאולטראסאונד אשר הדגים את הממצאים הבאים:

אשך ימין: מרקם הומוגני. ללא עדות לזרימה מוגברת. מעט הידרוצלה. ציסטה זעירה בראש האפידרמיס. רושם לוריקוצלה קל.

אשך שמאל: מרקם הומוגני למעט הסתיידות קטנה באספקט הקדמי. ללא עדות לזרימה מוגברת. מעט הידרוצלה. ראש האפידרמיס בגדר הנורמה. וריקוצלה קל.

מחלות רקע: קרוהן קל מאוד (לא מטופל בתרופות כבר כמה שנים).

על אף שהאורלוגים קבעו כי הכל תקין, הכאב קיים, נמשך, ובהחלט מעורר תהייה. אשמח לכל עצה/רעיון בנושא.

תודה רבה,
    דותן.

• הגב ל: כאבים בעיקר באשך שמאל ובאזור, ללא פתרון

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר יבגני גלייזרוב
    11:29 11/05/17 11/05
    11:29
  • US אינו מסביר כאבים
    היתי מבצע בשלב ראשון US מפשעות ובדיקת כירורג לודא שלא מדובר בבקע מפשעתי . כנראה יהיה צורך גם לבצע הדמית איברי בטן - US או CT לראות שלא מדובר בכאב מוקרן

בברכה,
    ד"ר יבגני גלייזרוב, מומחה בכירורגיה אורולוגית, רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל ו"לין".
    טלפון: 04-8250843

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    גל
    01:15 27/05/18 27/05
    01:15
  • היי דותן,

אני חווה בדיוק את מה שתיארת, וגם אצלי הרופא לא מצא ממצאים מיוחדים. עדיין מחכה לאולטרסאונד. תוכל לשתף מה היתה הבעיה?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר יבגני גלייזרוב
    14:22 27/05/18 27/05
    14:22
  • כן זה יהיה נחמד אם תשתפו אותנו . תופעת כאבים בשק אשכים שלא מוצאים להם סיבה מתוארת וייתכן שכיחה יותר ממה שחושבים

בברכה,
    ד"ר יבגני גלייזרוב, מומחה בכירורגיה אורולוגית, רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל ו"לין".
    טלפון: 04-8250843

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    אנונימי
    20:31 16/07/18 16/07
    20:31
  • אני גם סובל מאותו מקרה .נראה שזה משהו שלא רק אנמ מתוסכל ממנו .

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    נתי
    01:10 05/07/20 05/07
    01:10
  • היי אני גם סובל מאותה תחושה בידיוק ומיואש ...האם יש לכם חדש ?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    נתי
    18:43 05/07/20 05/07
    18:43
  • היי האם הצלחת לפתור את הבעיה ?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    עידן
    21:35 19/06/21 19/06
    21:35
  • אשמח אם תתקשר אלי יש בדיוק את אותו הדברר 0523727057

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    שמעון
    07:41 11/04/22 11/04
    07:41
  • היה לי כמה שנים כאבים באשך שמאל, עשיתי ניתוח בקע מפשעתי,
    אבל הכאבים עדין ממשיכים כמו
    שהיה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    טל
    16:59 20/02/23 20/02
    16:59
  • אפשר שתשתף איך הקלת על הכאב או מה מקור הכאב?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025