X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אורולוגיה כללית
אודות הפורום
אודות פורום אורולוגיה כללית

פורום אורולוגיה כללית שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגיה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום ד"ר גאזי פארס, ד"ר גל רינות מזרחי וד"ר מהרן כבהה. ד"ר גאזי פארס הינו מומחה לכירורגיה אורולוגית וסגן ...

פורום אורולוגיה כללית שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגיה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום ד"ר גאזי פארס, ד"ר גל רינות מזרחי וד"ר מהרן כבהה. ד"ר גאזי פארס הינו מומחה לכירורגיה אורולוגית וסגן מנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל, ד"ר גל רינות מזרחי היא אורולוגית מתמחה בכירורגיה אורולוגית במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל וד"ר מהרן כבהה הינו רופא אורולוג בכיר במחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושא: ערמונית מוגדלת, תרופות להקטנת \ קיווץ ערמונית, תופעות לוואי, השתנה לילית, דלקת בדרכי השתן, תכיפות במתן שתן, דחיפות במתן שתן, הפרעות במתן שתן, דם בשתן, עצירת שתן, אבנים בכיס השתן, היצרות בשופכה, הידרוצל, כאבים במותן, כאבים באשכים ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אורולוגיה כללית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • דלקת בערמונית
    ארז
    14:29 04/11/16 04/11
    14:29
  • שלום דר אני עדיין סובל מתסמינים של גירוי ואי נעימות באבר המין האורלוג המליץ לי לעשות חימום בערמונית אצלו באופן פרטי אני סרבתי והציע טיפול שמרני בפרמיקסון לחצי שנה . הלכתי לאבחון מהיר ושם ביצוע לי עוד בדיקות של מחלות מי הכול יצא תקי ן וסיטי

בסיסי הריאות תקינים.
    הכבד בגודל ומרקם תקין, ללא ממצא מוקדי.
    דרכי המרה התוך והחוץ כבדיות אינן מורחבות.
    כיס המרה מכווץ, ללא ממצא גס.
    הטחול, הלבלב והאדרנלים בגודל ומרקם תקין, ללא עדות לגושים.
    הכליות בגודל ומרקם תקינים, ללא עדות לאבנים, גושים או הידרונפרוזיס.
    לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות בבטן, באגן ובמפשעות.
    ללא ממצא חריג לאורך המעי.
    ספק מלאות בסקרוטום מימין, לקורלציה עם בדיקה אורולוגית או S.U אשכים.
    הערמונית קטנה.
    שלפוחית השתן מלאה באופן חלקי, ללא ממצא חריג.
    ללא נוזל חופשי בצפק.
    מבנה גרמי ללא ממצא פתולוגי.
    סיכום: הבדיקה לא בוצעה בפרוטוקול אורטרוגרפיה, עקב כך הדגמה מוגבלת של שלפוחית השתן.
    שתי הכליות נראות שמורות.
    רושם בלבד למלאות באזור שק האשכים מימין - ממצא אמיתי?, נחוצה קורלציה עם בדיקה פיזיקלית ובמידת
    הצורך המשך בירור.
    פרט לכך, אין מה לציין.
    בברכה,
    ד"ר ניקיטין אירנה
    מומחית לרדיולוגיה אבחנתית
    מ ר 34715
    מסמך זה נחתם אלקטרונית
    נא לפנות עם תשובת בדיקה זו לרופא המטפל.

אני ממש לא יודע מה לעשות או שזה פשוט ככה בדלקת הערמונית
    צריך הרבה סבלנות ?
    בסיטי רשום גם משהו על האשכים אולי זה קשור לשם ?.
    תודה רבה עם תוכל לייעץ לי

• הגב ל: דלקת בערמונית

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • דלקת בערמונית
    ד"ר יבגני גלייזרוב
    14:21 06/11/16 06/11
    14:21
  • קרוב לוודאי ממצא בשק אשכים אינו קשור אך US שק אשכים היתי עושה
    בפרוסטטיטיס לצערינו זה ככה - למעשה אין טיפול בעל יעלות מוכחת בצורה עקבית
    כל טוב

בברכה,
    ד"ר יבגני גלייזרוב, מומחה בכירורגיה אורולוגית, רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל ו"לין".
    טלפון: 04-8250843

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • דלקת בערמונית
    ארז
    18:36 06/11/16 06/11
    18:36
  • עוד שאלה בבקשה דר .
    האם הפרמיקסון יכול לעזור בתסמינים
    או אולי משהו אחר במקום

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • דלקת בערמונית
    ד"ר יבגני גלייזרוב
    09:35 13/11/16 13/11
    09:35
  • התשובה היא כן, באיזה דרגה , באיזה תזמון והאם בכלל - לא ניתן לדעת מראש .
    כמו שכתבתי בבעיה הזאת אין טיפול יעיל בצורה מוכחת מבחינה מדעית

בברכה,
    ד"ר יבגני גלייזרוב, מומחה בכירורגיה אורולוגית, רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל ו"לין".
    טלפון: 04-8250843

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025