X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום קרדיולוגיה כללית
אודות הפורום
אודות פורום קרדיולוגיה כללית

פורום קרדיולוגיה כללית שע"י המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי פרופ' אבינעם שירן, מומחה בעל שם בין-לאומי לרפואה פנימית ולקרדיולוגיה המכהן כראש המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום פרופ' רונן יפה, קרדיולוג מומחה בצנתורים ורופא בכיר במערך הקרדיו...

פורום קרדיולוגיה כללית שע"י המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי פרופ' אבינעם שירן, מומחה בעל שם בין-לאומי לרפואה פנימית ולקרדיולוגיה המכהן כראש המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום פרופ' רונן יפה, קרדיולוג מומחה בצנתורים ורופא בכיר במערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל המשמש שם כמנהל יחידת הצנתורים, ד"ר בשיר כרכבי - קרדיולוג בכיר המשמש כמנהל יחידת האשפוז במערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל - וד"ר קרן זיסמן, מומחה לרפואה פנימית ולקרדיולוגיה המשמש כקרדיולוג בכיר האחראי על היחידה לטיפול נמרץ לב וכמצנתר בכיר ביחידה לצנתורי לב במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לאוטם שריר הלב, טרשת עורקים, אי-ספיקת לב, כאב בחזה, היצרות במסתם אבי העורקים, אי-ספיקת מסתם, שומני דם, שיקום לב ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בפרופ' שירן ובשאר אנשי הצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום קרדיולוגיה כללית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • טיפול לאחר תוצאת Troponin T מעל הנורמה
    לי
    12:07 10/04/23 10/04
    12:07
  • אבא שלי, בן 70, התחיל להרגיש אתמול בצהריים המאוחרים תחושה של לחץ בבסיס הצוואר מקדימה (היכן שיש שקע) בחיבור עם החזה. לחץ הדם שלו עלה לאיזור ה-170 (הוא מטופל באופן קבוע בכדורים ללחץ דם, זריקות לסכרת וכדורים לכולסטרול). שלשל פעם אחת ומאז שתה רק תה. כמו כן, הרגיש קושי בנשימה (תחושה שקשה יותר לאויר לצאת ולהכנס). בשעות הלילה, לאחר שיחה עם אחות, קיבל הפניה למיון.

במיון נעשו בדיקות הדם הבאות והתקבלו תוצאות חריגות:
    Troponin T = 18.10
    Glucose = 154
    Bilirubin Total = 0.26
    MPV = 7.0
    C-Reactive Protein = 0.67
    בבדיקה השניה שבוצעה מאוחר יותר:
    Troponin T = 17.70
    בדיקת מאמץ ואלקטרוקרדיוגרפיה שבוצעו יצאו תקינות. כעת הוא מרגיש טוב יותר.

אודה להמלצתך מה צריך להיות המשך הטיפול במקרה הזה ומהי רמת הדחיפות של המשך הטיפול.

• הגב ל: טיפול לאחר תוצאת Troponin T מעל הנורמה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • טיפול לאחר תוצאת Troponin T מעל הנורמה
    ד"ר קרן זיסמן
    06:36 13/04/23 13/04
    06:36
  • לי שלום,
    קצת קשה לתת תשובה על רגל אחת , יש לשמוע את ההיסטוריה הרפואית שלו, גורמי סיכון, לראות אק"ג.
    האם הארוע חד-פעמי?
    אם יש גורמי סיכון הייתי מתקדם לבירור מעמיק או אף צינתור. בכל מקרה הייתי ממליץ לראות קרדיולוג בקהילה
    בריאות שלמה,

בברכה,
    ד"ר קרן זיסמן, קרדיולוג ומצנתר בכיר במרכז הרפואי כרמל חיפה.
    טלפון:
    04-8250801
    במייל:
    [email protected]
  • הגב ל: טיפול לאחר תוצאת Troponin T מעל הנורמה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025