X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום קרדיולוגיה כללית
אודות הפורום
אודות פורום קרדיולוגיה כללית

פורום קרדיולוגיה כללית שע"י המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי פרופ' אבינעם שירן, מומחה בעל שם בין-לאומי לרפואה פנימית ולקרדיולוגיה המכהן כראש המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום פרופ' רונן יפה, קרדיולוג מומחה בצנתורים ורופא בכיר במערך הקרדיו...

פורום קרדיולוגיה כללית שע"י המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי פרופ' אבינעם שירן, מומחה בעל שם בין-לאומי לרפואה פנימית ולקרדיולוגיה המכהן כראש המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום פרופ' רונן יפה, קרדיולוג מומחה בצנתורים ורופא בכיר במערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל המשמש שם כמנהל יחידת הצנתורים, ד"ר בשיר כרכבי - קרדיולוג בכיר המשמש כמנהל יחידת האשפוז במערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל - וד"ר קרן זיסמן, מומחה לרפואה פנימית ולקרדיולוגיה המשמש כקרדיולוג בכיר האחראי על היחידה לטיפול נמרץ לב וכמצנתר בכיר ביחידה לצנתורי לב במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לאוטם שריר הלב, טרשת עורקים, אי-ספיקת לב, כאב בחזה, היצרות במסתם אבי העורקים, אי-ספיקת מסתם, שומני דם, שיקום לב ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בפרופ' שירן ובשאר אנשי הצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום קרדיולוגיה כללית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • בן 25 עם כאבים לא מוסברים בחזה במאמץ
    דודו
    15:22 24/02/21 24/02
    15:22
  • שלום,

    אני בן 25 ומזה מספר שנים יש לי כאב לא מוסבר בחזה בזמן מאמץ. לרוב אחרי מאמץ שגורם לדופק דיי גבוה. זה לסירוגין, לא תמיד. לפעמים יש לי אימונים שלא כואב בכלל, ולפעמים יש כאבים בחזה שמתגברים בעת המאמץ.

    הכאבים נרגעים לאחר כמה רגעים, בערך 3-5 דקות מנוחה. הכאב הוא כמו מאין לחץ מתגבר באמצע החזה, ולפעמים מורגש ממש בלב עצמו, כמו תחושות גם נלוות של הפסקות פעימה מידיי פעם. עברתי MRI לב תקין, עברתי סיטי לב תקין. בשתי מבבחני אקו לב במאמץ נרשם :
    במבחן הראשון: "לא תקין, בדופק 172 הופיע wide complex tachycardia, ככל הנראה rate dependant LBBB" .

    במבחן השני: בדופק 164 הופעה של wide complex tachycardia בתבנית LBBB, אין גלי P ברורים בדופק מהיר אולם בהתאוששות כאשר הדופק 136 ניתן לזהות גלי P עדיין עם QRS רחב בתבנית LBBB כך שככל הנראה מדובר בסינוס עם אברציה RATE DEPENDENT CLBBB ולא ב VT . בדופק 126 האברציה של ה QRS חולפת.

    קרדיולוג אחד אמר שככל הנראה מדובר בכושר לקוי חמור ולהכנס לאט לאט לכושר. ולא התרגש מהממצאים. יש לציין שמעולם לא התעלפתי או נפלתי, אין לי קשיי נשימה. אבל האם באמת נשמע לא מסוכן הממצאים? יכול להיות שיש כאבים בחזה בגלל כושר לקוי?

  • הגב ל: בן 25 עם כאבים לא מוסברים בחזה במאמץ

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • בן 25 עם כאבים לא מוסברים בחזה במאמץ
    פרופ' רונן יפה
    12:15 09/06/21 09/06
    12:15
  • צריך לבצע רביזיה של ממצאי ה CT. האם מדובר בצנתור וירטואלי?

    בברכה,
    פרופ' רונן יפה, מנהל יחידת הצנתורים במרכז הרפואי כרמל חיפה.
    טלפון:
    04-8250801 (מיכל לוי)
    04-9909348
    או במייל:
    [email protected]
    [email protected]
  • הגב ל: בן 25 עם כאבים לא מוסברים בחזה במאמץ

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026