X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום קרדיולוגיה כללית
אודות הפורום
אודות פורום קרדיולוגיה כללית

פורום קרדיולוגיה כללית שע"י המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי פרופ' אבינעם שירן, מומחה בעל שם בין-לאומי לרפואה פנימית ולקרדיולוגיה המכהן כראש המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום פרופ' רונן יפה, קרדיולוג מומחה בצנתורים ורופא בכיר במערך הקרדיו...

פורום קרדיולוגיה כללית שע"י המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי פרופ' אבינעם שירן, מומחה בעל שם בין-לאומי לרפואה פנימית ולקרדיולוגיה המכהן כראש המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום פרופ' רונן יפה, קרדיולוג מומחה בצנתורים ורופא בכיר במערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל המשמש שם כמנהל יחידת הצנתורים, ד"ר בשיר כרכבי - קרדיולוג בכיר המשמש כמנהל יחידת האשפוז במערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל - וד"ר קרן זיסמן, מומחה לרפואה פנימית ולקרדיולוגיה המשמש כקרדיולוג בכיר האחראי על היחידה לטיפול נמרץ לב וכמצנתר בכיר ביחידה לצנתורי לב במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לאוטם שריר הלב, טרשת עורקים, אי-ספיקת לב, כאב בחזה, היצרות במסתם אבי העורקים, אי-ספיקת מסתם, שומני דם, שיקום לב ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בפרופ' שירן ובשאר אנשי הצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום קרדיולוגיה כללית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • תופעות לוואי -תרופות
    עמנואל
    15:46 22/09/17 22/09
    15:46
  • שלום רב ושנה טובה,
    אני גבר בן 70 לפני 17 שנה עברתי ניתוח מעקפים בעקבות התקף לב.
    אחרי 7 שנים התחילה לי בעיה של דופק לא סדיר -"פרפור חדרים" -נעשה לי פעמיים תהליך של היפוך חשמלי (ההפרש בין הראשון לשני 5 שנים).
    ב ב5 שנים אלה לקחתי תרופה בשם "מולטאק".
    אחרי כ-5 שנים שוב סבלתי מדופק לא סדיר.
    נעשה לי פעם שנייה היפוך חשמלי-ההיפוך נעשה בדרך הבאה קבלתי 24 לפני ההיפוך דרך הוריד כמות של 2500 מ"ג " אמיודקור ..."אחרי ההיפוך קבלתי שבוע ימים 6 כדורים היום " אמיודקור " -בשבוע השני 4 כדורים בשבוע השלישי 2 כדורים ושבוע אחרי עברתי לכדור אחד של " אמיודקור "-עד היום (חודש וחצי אני לוקח כדור 1).
    התרופות שאני לוקח כיום הן: ,DUPLEX 10/160 MG
    ATORVASTATIN 20 MG
    EZETROL 10 MG
    XARELTO 20 MG
    יש לציין שעניין הדופק הסתדר.
    שאלתי היא-אני סובל מתופעות לוואי מאוד קשות מאז השימוש בתרופה החדשה ( לצערי תופעות בלתי נסבלות מבחינתי-חיי הפכו לסבל למשל: בצקת באזור הקרסוליים , אדמומיות בפנים, רעידות בידיים וברגליים בזמן מאמץ ועוד...שאת חלקן אני מתבייש לכתוב בפורום .... ).
    אימי ז"ל סבלה מפרקינסון האם יכול להיות שפרצה אצלי מחלת הפרקינסון?
    האם רעידות אלו הן תופעות לוואי מוכרת?
    מה עלי לעשות? חיי הפכן לסבל-במשך 17 שנה כל התרופות שלקחתי לא גרמו לי לסבל הנוכחי.
    האם ישנם תרופות אחרות שיכולות לעשות את העבודה ללא תופעות לוואי קשות כאלה -במקום אמיודקור -ממשפחה אחרת?.
    בברכת תודה מראש על כל התייחסות , שנת בריאות עמנואל

• הגב ל: תופעות לוואי -תרופות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תופעות לוואי -תרופות
    פרופ' רונן יפה
    06:46 24/09/17 24/09
    06:46
  • לגבי בירור התופעות הניורולוגיות-יש לפנות לניורולוג. אמיודקור (פרוקור) יכול לגרום למגוון רחב של תופעות לואי-שוב יש צורך לקבל חוות דעת של הנירולוג. כאשר יש פרפור עליות (גם אם לכאורה נשלט ע"י אמיודקור) יש חשיבות רבה לטיפול בנוגדי קרישה-האם אתה מקבל טיפול שכזה. ממלץ שתתייעץ בקרדיולוג להמשך בירור השאלות שהעלית.

בברכה,
    פרופ' רונן יפה, מנהל יחידת הצנתורים במרכז הרפואי כרמל חיפה.
    טלפון:
    04-8250801 (מיכל לוי)
    04-9909348
    או במייל:
    [email protected]
    [email protected]
  • הגב ל: תופעות לוואי -תרופות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026