X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אולטרה-סאונד נשים
אודות הפורום
אודות פורום אולטרה-סאונד נשים

פורום אולטרה-סאונד נשים מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם על מנת לאפשר לכן לשאול מגוון שאלות הקשורות לאולטרה-סאונד נשים, לרבות על ממצאים המתגלים בסקירת מערכות, פעולות פולשניות בהיריון (דיקור מי שפיר וסיסי שיליה), אבחון מומי רחם, מעקב אחרי ממצאים גינקולוגיים, ועוד. הנכן מוזמנות לפנות אל ...

פורום אולטרה-סאונד נשים מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם על מנת לאפשר לכן לשאול מגוון שאלות הקשורות לאולטרה-סאונד נשים, לרבות על ממצאים המתגלים בסקירת מערכות, פעולות פולשניות בהיריון (דיקור מי שפיר וסיסי שיליה), אבחון מומי רחם, מעקב אחרי ממצאים גינקולוגיים, ועוד. הנכן מוזמנות לפנות אל מערכת האתר באמצעות הפורום ולקבל מענה מקצועי לשאלותיכן בהקדם האפשרי.

מנהלי פורום אולטרה-סאונד נשים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • אנטי די
    תותית
    18:16 17/11/21 17/11
    18:16
  • היי ד"ר
    אני אמורה להיות שבוע 9 + 2 והרופא הפנה אותי להפלה מאחר ואין התפתחות כבר 3 שבועות ולא רואה עובר.
    בחרתי להמתין ולקוות שאדמם את התוכן ההריוני לבד ולא באמצעות כדורים או גרידא, היום התחיל דימום קל שמקווה ימשיך לחזק יותר והכל ייצא.
    הנני בעלת סוג דם שלילי.
    מתי אני אמורה לקבל את האנטי די?? האם יש חלון שאני אמורה לקבל או כל זמן אחרי הדימום העצמוני זה בסדר? בהנחה שאכן אדמם לבד והכל ייצא..
    תודה

• הגב ל: אנטי די

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אנטי די
    ד"ר אתי שפיגל
    07:45 18/11/21 18/11
    07:45
  • הסבירות להתפתחות ריגוש בשבועות מוקדמים איננה גבוה, עם זאת עקב הספק וההשלכות ארוכות הטווח מומלץ בכל אירוע של הפלה/דימום בהריון וכו לקבל אנטי D.

פני בהקדם לרופא המטפל לצורך קבלת האנטי D

בברכה,
    ד"ר אתי שפיגל הינה מומחית לגינקולוגיה, מיילדות ואולטרה-סאונד.
    מייל: [email protected]
    טלפון: 04-6494262

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אנטי די
    תותית
    09:35 18/11/21 18/11
    09:35
  • תודה על התשובה
    אז האם לעשות את הזריקה כבר עכשיו אפילו שטרם נעשתה ההפלה?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אנטי די
    ד"ר אתי שפיגל
    09:38 18/11/21 18/11
    09:38
  • התהליך כבר התחיל. עדיף לקחת את הזריקה כעת

בברכה,

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אנטי די
    תותית
    14:11 18/11/21 18/11
    14:11
  • שוב תודה על התגובה המהירה
    ביקשתי הפניה לזריקת אנטי די ורופאת המשפחה לא אישרה לי מאחר ואמרה שאת הזריקה לא נותנים בזמן דימום!!
    האמנם?
    אני חוזרת, התחיל לי דימום לבד, לא חזק עדיין, האם אני צריכה לחכות שהדימום יפסק והכל ייצא כדי לקבל הזריקה או שמא אפשר כבר עכשיו כשהתהליך מתחיל כבר לקרות?
    היתה לי הפלה בעבר והייתי במיון ופשוט לא זוכרת איך הונחיתי אז לגבי הזריקה. לדעתי זה היה כמה ימים אחרי שלקחתי את הכדורים ואם כן, אז בוודאות עדין דיממתי!

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אנטי די
    ד"ר אתי שפיגל
    15:13 18/11/21 18/11
    15:13
  • תפני לרופא הנשים.
    בהחלט נותנים בעת דימום בהריון

בברכה,

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026