X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול באקנה וצלקות
אודות הפורום
אודות פורום טיפול באקנה וצלקות

פורום טיפול באקנה וצלקות מנוהל על ידי מערכת האתר הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם לשאול בנושא, כגון על הגורמים לאקנה, אבחון וטיפול באקנה, חיידק האקנה, חוסר איזון של בלוטות החלב, טיפול בצלקות, לייזר קרבון להעלמת צלקות, טיפול בצלקות בלייזר CO2, ועוד. הנכם מוזמנים לפנות אל הפורום ולקבל מענה מקצוע...

פורום טיפול באקנה וצלקות מנוהל על ידי מערכת האתר הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם לשאול בנושא, כגון על הגורמים לאקנה, אבחון וטיפול באקנה, חיידק האקנה, חוסר איזון של בלוטות החלב, טיפול בצלקות, לייזר קרבון להעלמת צלקות, טיפול בצלקות בלייזר CO2, ועוד. הנכם מוזמנים לפנות אל הפורום ולקבל מענה מקצועי בהקדם האפשרי. כמו כו, ניתן להעלות שאלות בנושאי: משחה לטיפול בצלקות, משחה לצלקות, העלמת סימני מתיחה, טיפול בצלקות אקנה, משחה נגד צלקות, העלמת צלקות, טיפול בפיגמנטציה, טיפול בצלקות, הסרת צלקות, טיפול בסימני מתיחה, העלמת צלקות אקנה, קרם נגד צלקות, משחה להעלמת צלקות, טשטוש צלקות, העלמת כתמים בפנים, העלמת צלקות בפנים, טיפול בצלקות בפנים, משחה לצלקות אקנה, משחה לצלקות בפנים, העלמת כתמי אקנה, טיפול בכתמי אקנה, צלקות אקנה טיפול, הסרת כתמי שמש, טיפול בכתמים בפנים, משחה לטיפול בצלקות, משחה לצלקות אחרי ניתוח, צלקות אקנה טיפול טבעי, קרם להעלמת סימני מתיחה, העלמת כתמי עור, העלמת פיגמנטציה, העלמת צלקות משחה, טיפול בצלקת לאחר ניתוח, משחה להסרת צלקות, טיפול בצלקות למיניהם כגון סימני מתיחה, צלקות אקנה, צלקות מאבעבועות, צלקות מניתוח, פיגמנטציה, כתמי שמש, טיפול באקנה, אקנה ועוד.

מנהלי פורום טיפול באקנה וצלקות

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • תגובה חריפה מאוד! לטיפול בלייזר
    ליאור
    19:57 07/02/19 07/02
    19:57
  • שלום ד"ר,
    לפני יומיים עברתי "טסט" במכשיר לייזר באחד ממכוני הבוטיק בארץ.
    חשוב לציין כי ציינתי בפני הרופאה שאני מאוד רגישה ולכן אבקש לחטא את השטח עליו נעשה הטסט ואת המכשיר וכמובן להשתמש בעוצמה הנמוכה ביותר. וכך היה.
    סיימנו את הטסט ולאחר מספר דק כמה בלוטות חלב התנפחו והורגשו עיקצוצים.
    בבוקר שלמחרת התעוררתי כשכל שטח הטסט נפוח ואדום, על כל בלוטת חלב ישנה שלפוחית והמקום מגרד ושורף בצורה בלתי נסבלת , ברמה שמקשה עלי לישון שינה רציפה לילה שלם .ניגשתי לרופא המשפחה שלי וזה נתן לי מרשם של משחה ממשפחת הסטרואידים. לא עזר.
    חשוב לציין שזו לא הפעם הראשונה שאני מגיבה כך לטיפול. תחילה חשבתי שאולי מדובר בסוג הלייזר ועוצמת קרן האור שהוא משדר אך לאחר כל כך הרבה נסיונות כושלים בהמון מכשירי לייזר אני כבר תשושה,מיואשת וחסרת סבלנות.
    השאלה היא כזאת, האם יש דבר כזה רגישות ללייזר?
    האם יש רופאים בארץ שמודעים לבעיה הנ"ל ויכולים לתת לי פתרון?
    מרגישה שצריכה לציין שסובלת משיער מיותר בגוף, הדבר מקשה עליי נורא בחיי היום יום וההתעסקות אינה פוסקת במריטה פעם בשבוע.
    אודה על תשובתך ,

בברכה,
    ליאור

• הגב ל: תגובה חריפה מאוד! לטיפול בלייזר

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תגובה חריפה מאוד! לטיפול בלייזר
    צילי קרן - דרמאור קליניק
    22:59 17/02/19 17/02
    22:59
  • ליאור שלום,אכן יש רגישות לחום שיכולה להיות לאחר טצפול לייזר.התופעה שתארת חריפה במיוחד ועל כן יתכן שעוצמת הטיפול גרמה לתגובה זו.מכיוון שאיננו יודעים באיזה מכשיר טופלת ובאלו ערכים,לא נדע אם במכשיר אחר תהיהתגובתך שונה.אם תרצי לבחון את הנושא את מוזמנת

• הגב ל: תגובה חריפה מאוד! לטיפול בלייזר

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026