X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום מחלות וטיפולי רשתית
אודות הפורום
אודות פורום מחלות וטיפולי רשתית

פורום מחלות וטיפולי רשתית מנוהל על ידי ד"ר יורה ברק, מומחה מוביל בתחומו הנמנה על הסגל הרפואי של "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים. ד"ר יורה ברק משמש כמנהל יחידת הרשתית במערך העיניים של בית החולים רמב"ם בחיפה. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם לשאול שאלות במגוון תחומים הקשורים לבריאות, ל...

פורום מחלות וטיפולי רשתית מנוהל על ידי ד"ר יורה ברק, מומחה מוביל בתחומו הנמנה על הסגל הרפואי של "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים. ד"ר יורה ברק משמש כמנהל יחידת הרשתית במערך העיניים של בית החולים רמב"ם בחיפה. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם לשאול שאלות במגוון תחומים הקשורים לבריאות, למחלות ולטיפולים ברשתית: היפרדות רשתית מדופן העין, ניוון רשתית, דלקות ברקמות העין, בצקת ברשתית, טיפול תרופתי וניתוחי רשתית, טיפולי לייזר וזריקות אווסטין. הנכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום ו/או לפנות ישירות אל ד"ר יורה על מנת לקבל מענה מהיר לשאלותיכם.

מנהלי פורום מחלות וטיפולי רשתית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • ניתוח ויטרקטומי
    דוד
    13:17 27/12/21 27/12
    13:17
  • שלום דר ברק
    ניתוח לסגירת חור מקולרי קטן מה ההבדל עם עושים אותו עם קילוף ilm או בלי? אני שבוע אחרי ניתוח עם בועת גז החור לא נסגר. הרופא המנתח אמר לי עוד שבוע ביקורת אם לא יסגר ניתוח נוסף עם קילוף.
    מהתחלה לא עושים עם קילוף תלוי איזה חור זה ? ולמה לא נסגר גם עם הגז בעין ? אני ממש מתוסכל כבר
    ואם כרגע אין זגוגית ואין כוחות משיכה על החור - הוא לא יכול לגדול נכון? ככל שחולף הזמן
    גם רואה מין נקודה שזזה לי שחורה טיפה גדולה דהויה קצת
    בבקשה אשמח לעזרה מה דעתך

• הגב ל: ניתוח ויטרקטומי

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ניתוח ויטרקטומי
    דוד
    13:22 27/12/21 27/12
    13:22
  • והאם הקילוף הזה מסוכן ויכול להוות סיכונים יותר
    דר ברק

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ניתוח ויטרקטומי
    דוד
    18:29 01/01/22 01/01
    18:29
  • בבקשה אשמח לתגובתך דר יורה ברק
    בעיקר ההבדל בין קילוף לבלי האם מסוכן ויכול להוות בעיה גם בעתיד

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ניתוח ויטרקטומי
    ד"ר יורה ברק
    14:54 02/01/22 02/01
    14:54
  • שלום דוד,
    בדכ שבוע לאחר ניתוח עדיין יש גז וקשה להתרשם בודאות אם החור סגור או לא, ממליץ להמתין עוד קצת בסבלנות.
    הניתוח הקלאסי לחור מקולרי הוא עם קילוף ILM גז ותנוחת ראש מטה כ 10 ימים.
    בשנים האחרונות יש וריאציות שעובדות ללא קילוף או ללא תנוחת ראש, זה לפי העדפת המנתח ולפי מה שעובד לכל מנתח.
    אין בעיה בקילוף והחור לא אמור לגדול ללא זגוגית אלה לקטון.

בברכה, ד"ר יורה ברק, מנהל יחידת רשתית, רמב"ם, רופא בכיר ומנתח במרכז הרפואי לניתוחי עיניים - "מעין".
    טלפון: 077-9969-666.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ניתוח ויטרקטומי
    דוד
    17:37 02/01/22 02/01
    17:37
  • שלום דר יורה ותודה
    המצב שלי היה ככה הייתי 14 ימים עם ראש למטה ביום ה14 הגז כבר התאדה מהעין אחרי oct באותו יום עדיין פתוח חור מקולרי קטן שלא ניתן להבחין במנורה אלא רק בצילום ככה רשם
    מה דעתך בנושא כעת מה אני עושה? מסוכן יהיה לחכות בתקווה שאם החור יסגר לבד? או ללכת לעוד ניתוח עם קילוף כפי המלצת המנתח ? (דר איתמר ישורון מוולפסון) אני לא יודע כלום מה זה הקילוף וזה מה שמלחיץ אותי. אין לי עם מי להתייעץ בעניין ואני מבולבל מאוד
    ואילו עוד וריאציות יש כיום לטיפול בחור הזה ללא קילוף? אני בחור צעיר בן 30
    תודה רבה אני מודה לך

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ניתוח ויטרקטומי
    ד"ר יורה ברק
    17:45 02/01/22 02/01
    17:45
  • אם החור עדיין פתוח בדכ מומלץ לעשות ניתוח חוזר ובמידה וה ILM לא קולף או קולף מעט בדכ מרחיבים את אזור הקילוף.
    הבנתי שאתה מוזמן למנתח בעוד כשבוע, ממליץ להתייעץ איתו לגבי ההמשך.
    בריאות שלמה.

בברכה, ד"ר יורה ברק, מנהל יחידת רשתית, רמב"ם, רופא בכיר ומנתח במרכז הרפואי לניתוחי עיניים - "מעין".
    טלפון: 077-9969-666.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ניתוח ויטרקטומי
    דוד
    19:46 02/01/22 02/01
    19:46
  • תודה רבה על תגובתך
    אך הראשון שעברתי היה בלי קילוף
    ותור לניתוח עם קילוף עוד 10 ימים
    אפשר בבקשה הסבר בקצרה מה זה קילוף הזה? איני יודע
    נורא מלחיץ אותי כיוון שבחור בגילי נהיה דבר כזה זה נדיר ככה הבנתי

ובע"ה לאחר החלמה עם החור סהכ לא הרבה זמן בן חודש וחצי בערך הראייה תחזור להיות תקינה מנסיונך האישי? שוב תודה.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2024