X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול פליאטיבי, טיפול תומך
אודות הפורום
אודות פורום טיפול פליאטיבי, טיפול תומך

פורום טיפול פליאטיבי, טיפול תומך שע"י מכון המטולוגיה במרכז הרפואי כרמל חיפה מנוהל על ידי ד"ר מאיר פרייס, מומחה המטולוגיה, המטואונקולוגיה ומחלות פנימיות, ומנהל המכון להמטולוגיה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לכאב, בחילות, הקאות, עצירות, נוירופת...

פורום טיפול פליאטיבי, טיפול תומך שע"י מכון המטולוגיה במרכז הרפואי כרמל חיפה מנוהל על ידי ד"ר מאיר פרייס, מומחה המטולוגיה, המטואונקולוגיה ומחלות פנימיות, ומנהל המכון להמטולוגיה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לכאב, בחילות, הקאות, עצירות, נוירופתיה, נוירופתיה פריפרית, נוירופתיה סוכרתית, Diabetic neuropathy, נוירופתיה סנסורית, אוטונומית ומוטורית, ליקויי בעצבים, ליקויי עצב, חרדה, דיכאון, סוף החיים, הוספיס ועוד. הנכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בד"ר (פרופ') מאיר פרייס על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום טיפול פליאטיבי, טיפול תומך

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • אחרי תאונת דרכים קשה
    גרי
    13:14 16/12/15 16/12
    13:14
  • שלום
    לפני חצי שנה עברתי תאונת דרכים קשה ממש יצאתי בנס גדול
    ברכב הייתי עם ביתי ואישתי וכולנו יאצנו בנס בריאים ושלמים אבל נשארו כמה צלקות גם בגוף ובעיקר בנפש אישתי ממש בפחד בר תקופה ארוכה גם לנסוע בכל רכב ובאוטובוס ממש לא יוצאת מהבית
    וביתי היא ילדה קטנה והיא יצאה בנס בריאה ושלימה
    מאז התאונה אני ואישתי חווים משהו שנקרא מחלות נוירופתיה פריפרית וקשה לנו לחזור לשיגרה נורמלית כמו לפני התאונה אני לא ישחק אותה איזה גיבור אבל גם אני בפחדים נפשיים ולוקח גם כדרוים מדי פעם להרגעה
    רציתי לשאול האם יש עוד דרכים או מכונים שאני ואישתי יכולים ללכת מדי פעם ולקבל עזרה ייעוץ אבחון טיפול?
    אני הלכתי פעמיים לפסיכיאטר הוא עזר לי אבל אני עדיין עם פחדים ומדי פעם יש לי תחושה של עייפות כאבים מוזרים שבאים לפפעמים סיוטים מוזרים...
    אשמח לקבל ייעוץ ואפילו מספר טלפון והכוונה למקום טוב...גרי.

• הגב ל: אחרי תאונת דרכים קשה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אחרי תאונת דרכים קשה
    ד"ר מאיר פרייס
    21:41 19/12/15 19/12
    21:41
  • שלום גרי,
    לצערי איני מכיר את האפשרויות לסייע לך באיזור הדרום.
    אני מקווה שתוכל למצוא סיוע לבעייתך.

בברכה,
    ד"ר מאיר פרייס, מומחה המטולוגיה, המטואונקולוגיה ומחלות פנימיות, ומנהל המכון להמטולוגיה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה.
    טלפון: 04-8250445
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: אחרי תאונת דרכים קשה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2024