X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אורתופדיית עמוד שדרה
אודות הפורום
אודות פורום אורתופדיית עמוד שדרה

פורום אורתופדיית עמוד שדרה שע"י מחלקת אורתופדיה במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר בני ברנפלד, מנהל המחלקה האורתופדית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום ד"ר עלי סולימאן, מומחה באורתופדיית עמוד שדרה ורופא בכיר במחלקה האורתופדית במרכז הרפואי כרמל, וד"ר ארסן שפיגלמן, רופא או...

פורום אורתופדיית עמוד שדרה שע"י מחלקת אורתופדיה במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר בני ברנפלד, מנהל המחלקה האורתופדית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום ד"ר עלי סולימאן, מומחה באורתופדיית עמוד שדרה ורופא בכיר במחלקה האורתופדית במרכז הרפואי כרמל, וד"ר ארסן שפיגלמן, רופא אורתופד מומחה ומנתח בכיר העומד בראש היחידה למחלות עמוד שדרה במחלקה האורתופדית במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לשברים בחוליות, פריצת דיסק, שאיבת דיסק, כאבי גב, קיבוע חוליות הגב, הזרקת צמנט לחוליה, רובוט לניתוחי עמוד שדרה, שחרור לחץ מחוט השדרה, שחרור לחץ מאזור העצב, אוסטאופורוזיס, היצרות של תעלת השדרה, פגיעה בשורש של העצב בעמוד השדרה, שיתוק, שיתוק חלקי, תסמונת זנב הסוס, כאבי צוואר, ניתוח גב מלעורי, ניתוחי גב זעיר-פולשניים, טיפול בגלי רדיו, זריקה אפידורלית, בלוק אפידורלי, שברים אצל אנשים מבוגרים, מחלות ניווניות בעמוד השדרה, פריצות דיסקוס ושברים בחוליות ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אורתופדיית עמוד שדרה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • כאב כרוני נוראי בכתף ימין ועמ''ש
    בת 24
    15:46 15/02/18 15/02
    15:46
  • אני בת 24, בריאה. מגיל 5 בערך כאב כרוני יומיומי של כתף ימין בלבד שמתפשט לצוואר ופשוט הולך ומתגבר ככל שהשעות נוקפות והפעילות מתגברת (בעיקר כתיבה ממושכת ורכינה קדימה מעצימות אותו מאוד) ורק שכיבה מפיגה אותו.
    הכאב מפריע מאוד ועוצמתי מאוד, כמעט בלתי נסבל.

בדיקת אורתופד של הכתף והצוואר תקינה, בCT שבוצע מסיבה אחרת ציינה הרדיולוגית שיש שינויים ניווניים במפרק כתף ימין חמרות שלא ידעה על כך כלל, אך בMRI כתף רגיל שבוצע כשנה אחר כך לא נמצאו כל שינויים ניווניים או ממצא אחר שמסביר את הכאב. EMG ידיים תקין.
    בMRI עמ''ש צווארי:

הבדיקה נעשתה במישורים שונים, בסדרות TSET2 ,TSET1 ו- FFET2.
    אין בדיקות קודמות להשוואה.
    ממצאים:
    גובהן של החוליות וצורתן - שמורים. ללא היצרות של המרווחים הבינחולייתיים.
    הנקבים הבינחולייתיים - ללא היצרויות.
    בלט דיסק מינימאלי בגובה C5-C3 .בלט מרכזי משמעותי יותר בגובה C6-C5 .בלט מרכזי וימני בגובה C7-C6 .ישנו לחץ על השק
    הדוראלי.
    אות תקין של חוט השדרה והנוזל בתעלה הספינלית.
    סיכום:
    מספר בלטי דיסק כמפורט. נראה כי הבלט המשמעותי הינו בגובה C7-C6 ,אשר נראה מרכזי וימני.

האם בלט דיסק שכזה והלחץ שלו על השק עשוי להסביר את הכאב שלי במקום (בדיוק בין הכתף לצוואר) ובעוצמה המתוארת? אני מאוד אובדת עיצות כי זה כאב נורא שמפריע לי מאוד ביומיום ועד היום לא נמצאה לי אבחנה או פיתרון.

תודה

• הגב ל: כאב כרוני נוראי בכתף ימין ועמ''ש

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • כאב כרוני נוראי בכתף ימין ועמ''ש
    ד"ר עלי סלימאן
    07:16 26/02/18 26/02
    07:16
  • בלט דיסק צווארי שנוטה לימין יכול להסביר הת הכאב בשכמה ימניץ עם הקרנה ליד ימין
    יתכן ומקור הכאב שלך מבלט דיסק בצוואר
    ממליץ בדיקה אצך מומחה גב עם עיון בבדיקת MRI צווארי להתאמת התלונות לממצאים ההדמיתיים
    תרגישי טוב

בברכה,
    ד"ר עלי סלימאן אורתופד בכיר, מומחה במחלות וניתוחי עמוד השדרה, אורתופד ומנתח עמוד שדרה במחלקה האורתופדיה של בית החולים כרמל, בית חולים אלישע ובמרכז הרפואי זבולון.
    טלפון במרכז הרפואי כרמל: 04-8250560 (דקלה)
    טלפון מרפאה - 04-852-4099
    מייל: [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד.
  • הגב ל: כאב כרוני נוראי בכתף ימין ועמ''ש

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • הייתי היום אצל ד''ר אמיר אמיתי
    בת 24
    19:39 09/04/18 09/04
    19:39
  • לצערי הוא לא הקדיש לי מספיק זמן ולא רצה לענות על שאלות, אבל הסתכל על הדיסק ואמר שנוזל השדרה עובר כרגיל למרות הלחץ ולא נראה לו שהכאב מזה.

אבל הרי הכי סביר שזה מהלחץ על השק הדוראלי לא כן? זה גם בדיוק בגובה ובמיקום-בין הצוואר לכתף. לא מבינה את התגובה שלו... מאוד איכזב אותי.

מה ניתן לעשות במידה ואכן הכאבים מבלט הדיסק הזה?

• הגב ל: הייתי היום אצל ד''ר אמיר אמיתי

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • הייתי היום אצל ד''ר אמיר אמיתי
    ד"ר אלכסנדר ברוסקין
    12:25 22/05/18 22/05
    12:25
  • שלום רב, אמשיך מכאן, יש צורך בבדיקה קלינית על ידי אחד מהרופאים של היחידה (ד"ר סולימן או ד"ר ברוסקין (אנכי)) - רק כך נוכל לענות בצורה יותר מקיפה מעבר למה שנכתב - אין אפשרות להוסיף מענה מדוייק מעבר לזאת.

בברכה,
    ד"ר אלכסנדר ברוסקין, אורתופד מומחה בכירורגיה אורתופדית ובניתוחי עמוד השדרה, ורופא בכיר במחלקת אורתופדיה במרכז הרפואי כרמל ומשמש כמנהל היחידה למחלות עמוד השדרה בביה"ח.
    זימון תור: *3873
    טלפון: 04-8250506 / 04-8250276
    מייל: [email protected] או [email protected]
  • הגב ל: הייתי היום אצל ד''ר אמיר אמיתי

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026