X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום אורתופדיית כף יד
אודות הפורום
אודות פורום אורתופדיית כף יד

פורום אורתופדיית כף היד שע"י מחלקת אורתופדיה במרכז הרפואי "כרמל" בחיפה והיחידה לניתוחי כף היד מנוהל על ידי ד"ר ליאב יואלי, אורתופד מן המניין (ואחראי מתמחים) במחלקה האורתופדית במרכז הרפואי "כרמל", הנמנה עם חברי הסגל האקדמי בבית הספר לרפואה של הטכניון. ד"ר יואלי הינו מומחה לכירורגיה של כף הי...

פורום אורתופדיית כף היד שע"י מחלקת אורתופדיה במרכז הרפואי "כרמל" בחיפה והיחידה לניתוחי כף היד מנוהל על ידי ד"ר ליאב יואלי, אורתופד מן המניין (ואחראי מתמחים) במחלקה האורתופדית במרכז הרפואי "כרמל", הנמנה עם חברי הסגל האקדמי בבית הספר לרפואה של הטכניון. ד"ר יואלי הינו מומחה לכירורגיה של כף היד, ובפרט טראומה של כף היד, ניתוחי גידים ומיקרוכירורגיה של כף היד. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות על שבר בעצם הסירה, קרע בגידים מיישרים, קרע בגידים מכופפים, פגיעה עצבית, לכידת עצבים בכף היד, שברים בעצמות כף היד, העברת גידים בכף היד, בעיות מולדות בכף היד, עיוות מולד בכף היד (ילדים), תיקון גידים בכף היד בעקבות פגיעה ישנה, החלפת מפרק כף היד, ניתוח במפרק כף היד בעקבות שינויים ארטרוטיים, תיקון גידים בכף היד, תיקון עצבים בכף היד ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום ולהיעזר בד"ר יואלי כדי לקבל תשובות על שאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אורתופדיית כף יד

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • שבר ישן בסקפואיד??
    דודו
    20:19 05/12/20 05/12
    20:19
  • שלום רב דוקתור
    לפני שנה נפלתי על ידיים מושטות קיבלתי מכה חזקה יד ימין ..
    מאז כאבים מאוד חזקים נפיחות אודם.. הגבלה בתנועות. ביקרתי במיון אחרי הנפילה בשבוע לא ראו שבר ברנטגן..שמו חבישה אלסטית ושחרור.
    מאזז הכאבים מחריפים נפיחות הגבלה .. לא יכולה לשאת דברים כבדים.ביצעתי ct ונראו ציסטות גדולה מאוד בסקפואיד ימין וציסטות מפושטות בשורש כף יד.
    במיפוי עצמות לפני חודש נראתה קליטה מוגברת פתולוגית בסקפואיד ימין שמתאימה לשבר?
    וקליטות מוגברות בשורשי כפות ידיים.
    האם יכול להיות שהיה שבר לפני שנה אז שנפלתי??
    האם אחרי שנה הוא כבר גרם לנמק בסקפואיד בגלל הציסטות שנראו ב ct??

  • הגב ל: שבר ישן בסקפואיד??

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שבר ישן בסקפואיד??
    ד"ר ליאב יואלי
    08:48 06/12/20 06/12
    08:48
  • בלי לראות את ההדמיה לא אוכל לקבוע האם מדובר בשבר. אבל ציסטות כמו שתארת מתאימות לשינויים ניווניים במפרקי עצמות שורש כף היד. וזה גם מתאים לתלונות שלך. כדאי לקבוע תור למומחה כף יד כדי להחליט איך מתקדמים (ככל הנראה יציעו טיפול ניתוחי זה או אחר)

    רכה,
    ד"ר ליאב יואלי בעל ניסיון עשיר בתחומי טראומה כללית, טראומה של כף היד, ניתוחי גידים ומיקרוכירורגיה של כף היד, מחלקת אורתופדיה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה.
    טלפון: 04-8250274
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: שבר ישן בסקפואיד??

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025