X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום אורתופדיית כף יד
אודות הפורום
אודות פורום אורתופדיית כף יד

פורום אורתופדיית כף היד שע"י מחלקת אורתופדיה במרכז הרפואי "כרמל" בחיפה והיחידה לניתוחי כף היד מנוהל על ידי ד"ר ליאב יואלי, אורתופד מן המניין (ואחראי מתמחים) במחלקה האורתופדית במרכז הרפואי "כרמל", הנמנה עם חברי הסגל האקדמי בבית הספר לרפואה של הטכניון. ד"ר יואלי הינו מומחה לכירורגיה של כף הי...

פורום אורתופדיית כף היד שע"י מחלקת אורתופדיה במרכז הרפואי "כרמל" בחיפה והיחידה לניתוחי כף היד מנוהל על ידי ד"ר ליאב יואלי, אורתופד מן המניין (ואחראי מתמחים) במחלקה האורתופדית במרכז הרפואי "כרמל", הנמנה עם חברי הסגל האקדמי בבית הספר לרפואה של הטכניון. ד"ר יואלי הינו מומחה לכירורגיה של כף היד, ובפרט טראומה של כף היד, ניתוחי גידים ומיקרוכירורגיה של כף היד. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות על שבר בעצם הסירה, קרע בגידים מיישרים, קרע בגידים מכופפים, פגיעה עצבית, לכידת עצבים בכף היד, שברים בעצמות כף היד, העברת גידים בכף היד, בעיות מולדות בכף היד, עיוות מולד בכף היד (ילדים), תיקון גידים בכף היד בעקבות פגיעה ישנה, החלפת מפרק כף היד, ניתוח במפרק כף היד בעקבות שינויים ארטרוטיים, תיקון גידים בכף היד, תיקון עצבים בכף היד ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום ולהיעזר בד"ר יואלי כדי לקבל תשובות על שאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אורתופדיית כף יד

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • כמות קטנה של נוזל בפרק קרפיאולנרי
    ספורטאי
    01:45 26/05/18 26/05
    01:45
  • הועבר מפורום כירורגית היד ומחלות יד.


    אני בן 17, משחק טניס ולפני שלושה חודשים התחילו לי כאבים במפרק כף יד שמאל(אני שמאלי) בהתחלה הכאב היה רק בתחילת האימון וכעבור חודש כל פעם הכאב נמשך יותר זמן במהלך האימון(חשוב להדגיש שזה כאב רק באימוני טניס) לקחתי הפסקה של חודש מהטניס בתקווה שזה יעבור וגם מרחתי פעם ביום במשך שבועיים וולטרן. חזרתי לטניס אחרי חודש של מנוחה ובאימון הראשון שחזרתי הכאב עדיין היה, עשיתי צילום אולטרסאונד לשורש כף היד ובתוצאה היה רשום "כמות קטנה של נוזל בפרק קרפיאולנרי" הרופא שלי אמר לנוח שבועיים ובמשך עשרה ימים לשתות כל יום כדור אתופן ולמרוח וולטרן. האם אני יכול אחרי השבועיים האלה לחזור לשחק טניס או שאני צריך לעשות שוב צילום או בדיקה כלשהי?

  • הגב ל: כמות קטנה של נוזל בפרק קרפיאולנרי

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • כמות קטנה של נוזל בפרק קרפיאולנרי
    ד"ר סאמר מחולה
    12:55 09/07/18 09/07
    12:55
  • מדובר בתהליך דלקתי כנאה מסביב לגידים .אין מקום לצילום חוזר .אתה יכול לחזור לפעילות ספורטיבית עם תומך לשורש כף היד

    בברכה,
    ד"ר סאמר מחולה, אורתופד מומחה, ומומחה בכירורגיית כף היד, ורופא בכיר במחלקת אורתופדיה ביחידה של כף היד במרכז הרפואי כרמל, ומטפל במרפאתו שברחוב שדרות מוריה 90, חיפה.
    לזימון תורים ובירורים אישים עם הד"ר: 077-9967550
    טלפון בכרמל: 04-8250276 (למנותחים) | 04-8250506 (דקלה) | לבאי המרפאה בשדרות מוריה 90, חיפה: 077-9967550
    מייל: [email protected] \ [email protected]
  • הגב ל: כמות קטנה של נוזל בפרק קרפיאולנרי

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026