X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום החלפות מפרקים
אודות הפורום
אודות פורום החלפות מפרקים

פורום החלפות מפרקים שע"י מחלקת אורתופדיה במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר בני ברנפלד, מומחה אורתופדיה כללית, ומנהל המחלקה האורתופדית במרכז הרפואי כרמל ומבכירי הרופאים בארץ בתחומו. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר פאדי חאזן. ד"ר פאדי חאזן הינו אורתופד מומחה, רופא ראשי ובכיר וסגן מנהל מ...

פורום החלפות מפרקים שע"י מחלקת אורתופדיה במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר בני ברנפלד, מומחה אורתופדיה כללית, ומנהל המחלקה האורתופדית במרכז הרפואי כרמל ומבכירי הרופאים בארץ בתחומו. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר פאדי חאזן. ד"ר פאדי חאזן הינו אורתופד מומחה, רופא ראשי ובכיר וסגן מנהל מחלקת אורתופדיה במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר ירון זאולן, מומחה לטראומה אורתופדית (בעיקר שברים) ולניתוחים להחלפת מפרק הירך ולהחלפת מפרק הברך. ד"ר ירון זאולן הוא רופא מומחה במערך האורתופדי בקופת חולים כללית, ואף משמש כרופא אורתופד מן המניין במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אייל גנסין, מומחה בכירורגיה אורתופדית ורופא בכיר במחלקה האורתופדית במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות להחלפת מפרק ברך, החלפת מפרק ירך, החלפת מפרק כתף, טיפולים אלטרנטיביים להחלפת מפרקים, ארתרוסקופיות (שקיפת המפרקים), תרופות כלליות פומיות, הזרקות מקומיות, פיזיותרפיה, שחייה, אביזרי עזר, רפואה מניעתית, סוגי משתלים, גישות וטכנולוגיות ניתוחיות עדכניות ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בד"ר ברנפלד ובצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום החלפות מפרקים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • ניתוח ברך להוציא גוש של סחוס
    אביטל
    14:02 21/09/20 21/09
    14:02
  • שלום רב אני מאוד מודאגת אשמח אם תוכל ליעץ לי מה לעשות

אחי בן53 עובד עבודה פיזית כל חייו החל לסבול כאבים קשים בברך ותוך כמה חודשים איבד את היכולת לכופף את הברך,הוא הלך לרופא פרטי וזה המליץ על ניתוח דחוף בברך בתוצאה מהתקשות של סחוס אחי עבר את הניתוחעבר כאבים נוראים והחל פיזוטרפיה אך הרגל לא הצליחה להתכופף ונשארה ישרה הרופא אמר לו שהוא חייב לעבור מניפולציה אחרת ישאר נכה הוא עבר את המניפולציהועושה כבר למעלה מחודש כל מה שצריך פיזוטרפיה שחיה תרגילים והרגל ישרה לגמרי והוא סובל כאבי תופתהוא לא יושב ונח הוא חרוץ מאוד ועובד כל היוםוהרגל בשלה דבר נוסף בבוקר שאחרי הניתוח בא הרופא למיטתו והראה לו סרטון של תהליך המניפולציה בעודו תחת הרדמה כללית !!הוא עבר טראומה לא קלה עם הסרטון הזה הוא ממשיך לעשות כל מה שצריך אך הרגל בשלה ישרה לגמרי וכך הוא הולך ועובדעבר כבר חודש מהמניפולציה ואני אחותו הגדולה מודאגת מאוד בנוסף לכך יש לו אישה שיודעת הכל ומקשה את הגישה לעזור לואבל על זה אני אתגבר אנא ממך אני מתנצלת על התאור הארוך והלא מקצועי כי אין לי גישה למסמכים אבל כרגע המצב שהוא סובל מכאבים עד בכי והוא גבר חסון וחזקומתחיל לאבד תקווה אם תוכל לכוון אותי תעזור לי מאודטיפולים פרטייפ בתשלום הם לא הבעיה נעשה הכל לעזור לו תודה מראש על זמנך היקר ואם תשאל אייך הגעתי אליך אז אני אישה של אינטואיציה גבוהההייתי נגד המניפולציה ונגד הרופא הנבחר אבל לא עזר לי לא כולם מכבדים אניטואציה לגבי עצמי תמיד בחרתי רופאים לפי הרגשה ואף פעם לא טעיתי קצת עפתי על עצמי אבל רציתי שתדע מעט מימי שאני תודה מראש

• הגב ל: ניתוח ברך להוציא גוש של סחוס

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ניתוח ברך להוציא גוש של סחוס
    ד"ר פאדי חאזן
    09:13 29/09/20 29/09
    09:13
  • שלום רב, אני מבין שאת נמצאת במצוקה.
    לצערי מהתאור לא הבנתי מה עצם הבעיה אורתופדית שלך.
    בכל אופן אין מדובר במקרה דחוף.
    יש לך אפשרות לגשת לקבל ייעוץ רפואי מקצועי נוסף וכך תחליטי איך להתקדם.
    החלמה מהירה

בברכה,
    ד"ר פאדי חאזן, אורתופד מומחה, רופא ראשי ובכיר, סגן מנהל מחלקת אורתופדיה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה.
    טלפון: 04-8250276 (למנותחים) | 04-8250506 (דקלה)
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: ניתוח ברך להוציא גוש של סחוס

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2024