X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית
אודות הפורום
אודות פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי, רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות, ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פ...

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי, רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות, ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פולשנית ובמרכז הרב-תחומי לטיפול באנדומטריוזיס במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכן להעלות שאלות הנוגעות למצבים ממאירים בצוואר הרחם, מצבים טרום-ממאירים ברירית הרחם, מצבים ממאירים של הרחם, מצבים ממאירים של השחלה והפריטונאום, כירורגיה אנדוסקופית, פריון ומצבים ממאירים, וכירורגיה כללית. כמו כן ניתן לשאול בנושאי טיפולי פוריות, הפריה חוץ-גופית, הקפאת ביציות, הקפאת רקמת שחלה, טיפולי פוריות בחולות סרטן, ומעקב היריון. הנכן מוזמנות ללמוד מניסיונן של גולשות אחרות בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכן במהירות האפשרית.

מנהלי פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • תופעות לוואי מחיסון קורונה
    גה
    23:57 07/01/22 07/01
    23:57
  • שלום, קיבלתי את החיסון ה-3 לקורונה ואני חוששת מהתופעות לוואי הלא אופייניות. אחרי החיסון ה-1 התחלתי לסבול מכאב באזור החזה ומגרד קשה (שבהמשך גיליתי שזו תופעה מוכרת). לאחר החיסון ה-2 , יומיים אחרי, קיבלתי מחזור והוא ממש התקצר ולא היה רגיל. לאחר שזה המשיך חודשים ככה פניתי לרופאת נשים שבדקה ואמרה שהכל תקין. היא טענה שזה לא יכול להיות מהחיסון. היום לקחתי את הבוסטר ושוב החלו תופעות לוואי באזור החזה של כאב קל ואז הרגשתי שכל אזור הפטמות ממש מתקשה. חצי שעה אח"כ האזור התחיל ממש לשרוף. זה הרגיש שכל החזה מתמלא נוזל שורף שמתפשט. הסתכלתי וראיתי שכל הפטמות ממש אדומות ולא נראות טוב, קשות וכואבות. זה עבר בנתיים אבל התופעות האלה מדאיגות אותי ואני לא יודעת אם זה מצביע על משהו שזה גורם. האם באמת יש לי סיבה לדאוג? אני לא שמעתי על עוד מישהי שזה קרה לה.

  • הגב ל: תופעות לוואי מחיסון קורונה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תופעות לוואי מחיסון קורונה
    פרופ' עופר לביא
    14:06 08/01/22 08/01
    14:06
  • תופעות הלואי מהחיסון הנן מגוונות ומשתנות מאשה לאשה .
    מה שאת מתארת בהחלט מוכר לנו בעיקר השינויים של המחזור .
    הנל דווח גם בעולם- למרות שאנחנו לא יודעים את המנגנון .
    הדבר היחידי הנו שאנו יודעים שזה חולף

    בברכה, פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים, ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית בבית חולים כרמל, חיפה.
    טלפונים: 04-8300000 \ 048250211 \ 04-8250336
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: תופעות לוואי מחיסון קורונה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026