X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית
אודות הפורום
אודות פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי, רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות, ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פ...

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי, רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות, ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פולשנית ובמרכז הרב-תחומי לטיפול באנדומטריוזיס במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכן להעלות שאלות הנוגעות למצבים ממאירים בצוואר הרחם, מצבים טרום-ממאירים ברירית הרחם, מצבים ממאירים של הרחם, מצבים ממאירים של השחלה והפריטונאום, כירורגיה אנדוסקופית, פריון ומצבים ממאירים, וכירורגיה כללית. כמו כן ניתן לשאול בנושאי טיפולי פוריות, הפריה חוץ-גופית, הקפאת ביציות, הקפאת רקמת שחלה, טיפולי פוריות בחולות סרטן, ומעקב היריון. הנכן מוזמנות ללמוד מניסיונן של גולשות אחרות בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכן במהירות האפשרית.

מנהלי פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • הפסקת גלולות באמצע חפיסה
    גלל
    00:46 19/09/21 19/09
    00:46
  • אני יוצאת לחופשה בשבוע בשבוע שאני אמורה לקבל מחזור
    אני משתמשת במילאן ונשאר לי שבוע לקחת גלולות ואז יש לי שבוע ריק שבוא אני מקבלת מחזור
    אני לוקחת גלולות כבר 4 שנים
    אם אני אפסיק לקחת את הגלולות של השבוע האחרון אני אקבל מחזור? ואז אני צריכה להתחיל חפיסה חדשה?

• הגב ל: הפסקת גלולות באמצע חפיסה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • הפסקת גלולות באמצע חפיסה
    פרופ' עופר לביא
    06:28 19/09/21 19/09
    06:28
  • 2 אפשרויות :
    להפסיק עכשיו ולעשות את שבוע ההפסקה לפני החופשה . דימום צפוי במהלך השבוע. מומלץ להתחיל חפישה חדשה שבוע לאחר ההפסקה .
    אפשרות שניה לא לעשות הפסקה מהחבילה הקודמת ולאחד 2 חבילות . באם לא תשכחי לקחת את הגלולות המחזור ידחה לסיום החפישה השניה

בברכה, פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים, ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית בבית חולים כרמל, חיפה.
    טלפונים: 04-8300000 \ 048250211 \ 04-8250336
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: הפסקת גלולות באמצע חפיסה

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • יש לי שאלה דומה
    Dana
    17:50 17/11/21 17/11
    17:50
  • אני גם יוצאת לחופשה בסוף שבוע הבא! נשארו לי 7 גלולות לקחת אבל אני רוצה להפסיק לקחת אותן ולהקדים את המחזור לפני החופשה . האם אני אהיה מוגנת בתקופת זמן הזו למרות שהפסקתי לקחת גלולות? וישר אחרי ההפסקה אני אחזור לקחת

• הגב ל: יש לי שאלה דומה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • יש לי שאלה דומה
    פרופ' עופר לביא
    05:57 23/11/21 23/11
    05:57
  • את בהחלט מוגנת .
    רק חייבת לקחת את הגלולה של החבילה הבאה במועד

בברכה, פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים, ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית בבית חולים כרמל, חיפה.
    טלפונים: 04-8300000 \ 048250211 \ 04-8250336
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • יש לי שאלה דומה
    בדוי
    18:06 12/12/22 12/12
    18:06
  • לוקחת אסטל, חיברתי חפיסות והפסקתי באמצע החפיסה השניה כדי לקבל מחזור.
    אתחיל כמובן בעוד שבוע לקחת חפיסה חדשה.
    האם עשיתי נכון?
    האם אני מוגנת בינתיים?
    מתי אני אמורה לקבל מחזור?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • כמה זמן רצוף כבר לקחת?
    אופיר
    15:48 24/04/23 24/04
    15:48
  • את יכולה להמשיך לקחת ולהפסיק אחרי החופשה, לא אמור להיות מחזור אלא אם לקחת כבר הרבה מדי זמן רצוף או אם בכללי זה קורה לך הרבה למרות הגלולות
    הייתי מציעה לעבור לחפיסה הבאה בלי לקבל מחזור עד לאחרי החופשה, בגלל שאם תפסיקי עכשיו בשביל לקבל מחזור אי אפשר לדעת בוודאות שזה יסתיים בזמן.

• הגב ל: כמה זמן רצוף כבר לקחת?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025