X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית
אודות הפורום
אודות פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי, רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות, ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פ...

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי, רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות, ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פולשנית ובמרכז הרב-תחומי לטיפול באנדומטריוזיס במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכן להעלות שאלות הנוגעות למצבים ממאירים בצוואר הרחם, מצבים טרום-ממאירים ברירית הרחם, מצבים ממאירים של הרחם, מצבים ממאירים של השחלה והפריטונאום, כירורגיה אנדוסקופית, פריון ומצבים ממאירים, וכירורגיה כללית. כמו כן ניתן לשאול בנושאי טיפולי פוריות, הפריה חוץ-גופית, הקפאת ביציות, הקפאת רקמת שחלה, טיפולי פוריות בחולות סרטן, ומעקב היריון. הנכן מוזמנות ללמוד מניסיונן של גולשות אחרות בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכן במהירות האפשרית.

מנהלי פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • טיפול הורמונלי
    אדוה
    18:51 17/04/16 17/04
    18:51
  • שלום רב,
    לפני כ5 שנים אובחן פוליפ ברחמי עם היפרפלזיה ואטיפה. ברירית הרחם היתה היפרפלזיה בלבד. טופלתי במחלקה גניקואונקולוגית באמצעות מירנה ל 3 חודשים. לאחר מכן הצלחתי להכנס פעמיים להריון טבעי ותקין.וזאת בשנות השלושים המאוחרות שלי. כיום שנתיים לאחר הלידה השניה אני לא מצליחה להרות שוב. מבדיקות עלה כי ערכי ההורמונים שלי מאוד נמוכים והרירית דקה. הורמונלית הגוף לא מתאזן. בדיקות פיפל יצאו תקינות.
    ניסיתי טיפול עם תרופות פוריות שלצערי עשו לי רע, הטיפול הופסק באמצע. קיבלתי מחזור לאחר זמן רב, וכעת בחודש טבעי איני מקבלת מחזור ובתוצאת בדיקת דם שבועיים לאחר האיחור יש תוצאה של בטא 7 וההורמונים מאוד נמוכים.
    רופא הפוריות ממליץ על פרוגליטון. קראתי את ההתויות על התקופה ונראה לי שהיא מסוכנת מידיי. האם זה נכון למצבי? האם יש דרך אחרת להשיג איזון הורמונלי בחזרה? האם ניתן לקחת סרזט למשך תקופה כדי להתאזן? האם יש פתרון אחר? והאם מותר לי בכלל ליטול תרופות פוריות? מה היית ממליץ לי כדי להשיג הריון נוסף?

תודה,
    אדוה

• הגב ל: טיפול הורמונלי

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • טיפול הורמונלי
    ד"ר גיל פאר
    20:55 17/04/16 17/04
    20:55
  • אדוה. את מציפה שאלות רבות ונכונות, אולם לא ניתן לענות על שאלתך בצורה מקצועית ללא מעבר מקדים על בדיקות הדם שלך, הפרופילההורמונלי ועוד.
    העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך היא לפנות למרפאת פוריות ובמיוחד למרפאת פוריות בה יש מפאת שימור פוריות העוסקת בטיפול במצבים סרטניים / טרום סרטניים.
    בהצלחה.

ד"ר גיל פאר
    מנהל המרפאה לשימור פוריות, מרחב חיפה-גליל מערבי ובית חולים כרמל.
    מנהל מרפאת הפוריות, מרכז רפואי לין, חיפה
    [email protected] \\ 058-6009009
  • הגב ל: טיפול הורמונלי

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תודה,
    אדוה
    17:36 18/04/16 18/04
    17:36
  • איפה יש מרפאות כאלה? באזור המרכז והשפלה?

• הגב ל: תודה,

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תודה,
    ד"ר גיל פאר
    19:58 18/04/16 18/04
    19:58
  • במרכז הארץ יש מספר מרפאות של שימור פוריות המהוות חלק מיחידות הפוריות. למשל בתל השומר או באיכילוב.

ד"ר גיל פאר
    מנהל המרפאה לשימור פוריות, מרחב חיפה-גליל מערבי ובית חולים כרמל.
    מנהל מרפאת הפוריות, מרכז רפואי לין, חיפה
    [email protected] \\ 058-6009009
  • הגב ל: תודה,

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026