X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית
אודות הפורום
אודות פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי, רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות, ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פ...

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי, רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות, ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פולשנית ובמרכז הרב-תחומי לטיפול באנדומטריוזיס במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכן להעלות שאלות הנוגעות למצבים ממאירים בצוואר הרחם, מצבים טרום-ממאירים ברירית הרחם, מצבים ממאירים של הרחם, מצבים ממאירים של השחלה והפריטונאום, כירורגיה אנדוסקופית, פריון ומצבים ממאירים, וכירורגיה כללית. כמו כן ניתן לשאול בנושאי טיפולי פוריות, הפריה חוץ-גופית, הקפאת ביציות, הקפאת רקמת שחלה, טיפולי פוריות בחולות סרטן, ומעקב היריון. הנכן מוזמנות ללמוד מניסיונן של גולשות אחרות בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכן במהירות האפשרית.

מנהלי פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • דימום
    אריאל
    01:52 13/03/16 13/03
    01:52
  • שלום, שאלה קצת מביכה אבל חייבת לשאול.

    אני בתולה אך מאוננת מדי פעם.
    בחודשיים האחרונים לעתים (כבר קרה 4 פעמים), לאחר אוננות קצרה והחדרת אצבעות עדינה מאוד (כלומר, אין שום סיכוי שפצעתי משהו במליון אחוז, לא קרום ולא שום דבר אחר ובדקתי כל פעם) ואורגזמה יוצאת הפרשה דמית חיוורת-אדמדמה באותו רגע וגם ביום שאחרי-לבנבנה אדמדמה בכמות די קטנה וזהו, כך נגמר (רק פעם אחת יצא דם אדום בוהק בכמות לא מאוד גדולה על האצבעות בלבד).
    אני חושדת שזה מגיע מצוואר הרחם כי כשאני נוגעת במקום בזמן האוננות אני ממששת גוף עגול חלק בקצה וחשבתי שאולי בזמן ההתכווצויות יש זליגה דרך הצוואר מהרחם.
    נראה לי גם שהצוואר עצמו נמוך כי אני ממששת אותו בקלות באצבעות ואני לא בטוחה שכך זה אמור להיות.
    המחזור שלי לא סדיר (לרוב מקדים בשבוע שבועיים, היום הקדים בשבוע), אולטראסאונד רחם חיצוני תקין (יש התסמנות שחלות פוליציסטיות עם שיעור, אקנה בשנתיים האחרונות ומחזורים לא סדירים וכבדים תמיד אך ללא המראה בUS??) ופרופיל הורמונים תקין. אין בדיוק היסטוריה משפחתית בעייתית של סרטן (דודה מצד אמא חלתה בקרצינומה של השד).

    אין שום סיכוי לפציעה, יכול להיות שהמקור בצוואר הרחם (אולי נשאר פתוח מעט אחרי המחזור ובזמן האורגזמה זולג מהרחם)? האם יש דרך לבדוק את המקום ללא בדיקה גניקולוגית כמו למשל US מכוון למקום? אני בת כמעט 20 אך בתולה ומאוד לא רוצה להבדק. נשמע מדאיג? תודה

  • הגב ל: דימום

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • דימום
    ד"ר גיל פאר
    20:35 16/03/16 16/03
    20:35
  • הסיכוי הסביר הוא פציעה.
    כשעושים בדיקה יש לבדוק את מכלול הגורמים העלולים להיות הסיבה לדימום.
    גשי לבדיקה אצל הגניקולוג שלך.

    ד"ר גיל פאר
    מנהל המרפאה לשימור פוריות, מרחב חיפה-גליל מערבי ובית חולים כרמל.
    מנהל מרפאת הפוריות, מרכז רפואי לין, חיפה
    [email protected] \\ 058-6009009
  • הגב ל: דימום

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026