X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית
אודות הפורום
אודות פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי, רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות, ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פ...

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי, רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות, ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פולשנית ובמרכז הרב-תחומי לטיפול באנדומטריוזיס במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכן להעלות שאלות הנוגעות למצבים ממאירים בצוואר הרחם, מצבים טרום-ממאירים ברירית הרחם, מצבים ממאירים של הרחם, מצבים ממאירים של השחלה והפריטונאום, כירורגיה אנדוסקופית, פריון ומצבים ממאירים, וכירורגיה כללית. כמו כן ניתן לשאול בנושאי טיפולי פוריות, הפריה חוץ-גופית, הקפאת ביציות, הקפאת רקמת שחלה, טיפולי פוריות בחולות סרטן, ומעקב היריון. הנכן מוזמנות ללמוד מניסיונן של גולשות אחרות בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכן במהירות האפשרית.

מנהלי פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • אוראופלזמה לא חולפת
    אנונימית בת 17
    15:54 30/01/16 30/01
    15:54
  • היי,נמצא אצלי אוראופלזמה אורלטיקום בבדיקת שתן STD ובדגימה מצוואר הרחם. פניתי לרופאי נשים ורופאת נשים כבר 5-6 אולי יותר פעמים וכל פעם קיבלתי טיפול ואף אחד מהם לא עזר. לא יודעת אם המינון שנתנו לי מהאנטיביוטיקה נמוך או מה גרם לכך שהתרופה לא תשפיע אבל בנתיים אני מפחדת שהחיידק מפתח עמידות לסוגי האנטיביוטיקה המתאימות שקיבלתי. אני סובלת מהפרשות צהובות כבר חצי שנה ללא תסמינים נוספים,אולי קצת ריח אבל לא צריבה למשל. כבר מאוד מאוד מודאגת מהמצב. הוריי לא יודעים וגם לא רוצה שיידעו על כך. אני בקופ"ח כללית ואני מתחת לגיל 18,כלומר כל דבר מגיע להורים חוץ מרופאי נשים. מרפאת הנשים לא יעילה לי ואני כבר ממש מיואשת ונואשת לקבל טיפול מתאים,הבנתי שהחיידק יכול לגרום נזק בלתי הפיך ואני מאוד מודאגת. גרה במרכז(ליד תל אביב). אני אחרי כמה סוגי אנטיביוטיקה ואף אחת לא עזרה ובקושי חל שיפור. רציתי לשאול מה אפשר לעשות?למי אפשר לפנות באנונימיות? רציתי לפנות לגורם יותר מוסמך דרך הכללית בדיסקרטיות.. האם יש עצה או אבחנה מדוע ההפרשות לא חולפות ואף אנטיביוטיקה לא עוזרת למרות הימצאות החיידק הנל?? כבר ממש מיואשת מודאגת ומפחדת.. אשמח לעצות או אולי לאבחנה..תודה מראש

• הגב ל: אוראופלזמה לא חולפת

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ניסיון אישי
    לא רופא
    23:42 03/02/16 03/02
    23:42
  • היה לי גם וזה עבר לי אחרי שבוע של אנטיביוטיקה למזלי, אני גבר אולי זה שונה אצלנו. מה שכן חשוב ממה שאני יודע זה ששני בני הזוג יעשו את הטיפול באותו זמן אם אכן יש לך חבר ולהמנע ממגע מיני בזמן הטיפול כי זה יכול לחזור שוב. ובכלל אם זה מסקס אז להשתמש בקונדום עד התוצאות. אני חיכיתי 6 שבועות עד הבדיקה החוזרת. וחוץ מזה אפשר גם להוולד עם זה. בכל אופן לא הייתי מסתיר את זה מההורים הם יכולים לעזור אך איני מכיר את הורייך. אשמח לדעת אם זה עבר. תהיי בריאה.

• הגב ל: ניסיון אישי

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ניסיון אישי
    לא רופא
    23:52 03/02/16 03/02
    23:52
  • אני קיבלתי שבוע דוקסילין 100 מ"ג פעמיים ביום

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ניסיון אישי
    ד"ר גיל פאר
    07:24 04/02/16 04/02
    07:24
  • זה אכן טיפול מתאים.
    ניתן גם לגשת למרפאת std.
    באזור חיפה יש מרפאה כזו בבית חולים בני ציון.

ד"ר גיל פאר
    מנהל המרפאה לשימור פוריות, מרחב חיפה-גליל מערבי ובית חולים כרמל.
    מנהל מרפאת הפוריות, מרכז רפואי לין, חיפה
    [email protected] \\ 058-6009009

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026