X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית
אודות הפורום
אודות פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי, רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות, ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פ...

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי, רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות, ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פולשנית ובמרכז הרב-תחומי לטיפול באנדומטריוזיס במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכן להעלות שאלות הנוגעות למצבים ממאירים בצוואר הרחם, מצבים טרום-ממאירים ברירית הרחם, מצבים ממאירים של הרחם, מצבים ממאירים של השחלה והפריטונאום, כירורגיה אנדוסקופית, פריון ומצבים ממאירים, וכירורגיה כללית. כמו כן ניתן לשאול בנושאי טיפולי פוריות, הפריה חוץ-גופית, הקפאת ביציות, הקפאת רקמת שחלה, טיפולי פוריות בחולות סרטן, ומעקב היריון. הנכן מוזמנות ללמוד מניסיונן של גולשות אחרות בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכן במהירות האפשרית.

מנהלי פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • שחלות פוליציסטות אי קבלת מחזור
    דנה
    20:27 05/01/16 05/01
    20:27
  • ד"ר שלום, שמי דנה ואני בת 18 ,אשמח לקבל ייעוץ ממך ולשמוע את חוות דעתך על המקרה שלי. במשך חודשיים לא קיבלתי מחזור חודשי, הלכתי לגניקולוג שהפנה אותי לאולטרסאונד גניקולוגי בטני ולבדיקות דם(איני פעילה מינית כלל לכן אין חשש להריון). כל הפרמטרים בבדיקות הדם היו בטווח הנורמה (גם ANDROSTENEDIONE), אך במפגש עם הגניקולוג הובחנתי כבעלת שחלות פוליצטסיות. הגניקולוג אמר לי לצרוך פרובלה למשך 5X2, ולאחר מכן בקבלת המחזור לקחת גלולות יאז. לאחר שצרכתי את כדורי הפרובלה לא קיבלתי כלל מחזור. היום לאחר שבועיים חזרתי לגניקולג והוא אמר לי לנטול פרוגילוטון. חשוב לי לשמוע את דעתך על מצבי ועל דרך הטיפול של הרופא שלי. תודה רבה

• הגב ל: שחלות פוליציסטות אי קבלת מחזור

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שחלות פוליציסטות אי קבלת מחזור
    ד"ר גיל פאר
    14:13 15/01/16 15/01
    14:13
  • שלום דנה
    על מנת לתת תשובה מדויקת יש צורך בביצוע אולטראסאונד ולבדוק גם את רירית הרחם.
    אולם בהינתן שהבדיקה בוצעה כהלכה צפוי שרירית הרחם היתה עבה ולכן קבלת טיפול בפרוברה. אכן היה אמור להופיע דימום לאחר הפסקת הפרוברה.
    היות ולא הופיע הדימום נתן לך הרופא טיפול התכשיר שמכיל שני הורמונים במטרה שהראשון יעבה את הרירית והשני יגרום לה לנשור בהמשך המחזור.
    בכל מקרה באם אכן קיימת אבחנה של שחלות פוליציסטיות המלצתי היא ליטול גלולות במטרה של סידור הווסת והפחתת הרמה ההורמונלית בגופך עקב תפקוד השחלות הלקוי במצב זה.

ד"ר גיל פאר
    מנהל המרפאה לשימור פוריות, מרחב חיפה-גליל מערבי ובית חולים כרמל.
    מנהל מרפאת הפוריות, מרכז רפואי לין, חיפה
    [email protected] \\ 058-6009009
  • הגב ל: שחלות פוליציסטות אי קבלת מחזור

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026