X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית
אודות הפורום
אודות פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית שע"י מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גניקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית בבית החולים כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי - רופא במחלקת נשים ויולדות בבית החולים. מטרתו של...

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית שע"י מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גניקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית בבית החולים כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי - רופא במחלקת נשים ויולדות בבית החולים. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכן להעלות שאלות הנוגעות למצבים ממאירים בצוואר הרחם, מצבים טרום ממאירים ברירית הרחם, מצבים ממאירים של הרחם, מצבים ממאירים של השחלה והפריטונאום, כירורגיה אנדוסקופית, פריון ומצבים ממאירים, וכירורגיה כללית. כמו כן ניתן לשאול בנושאי טיפולי פוריות, הפריה חוץ גופית, הקפאת ביציות, הקפאת רקמת שחלה, טיפולי פוריות בחולות סרטן, ומעקב הריון. הינכן מוזמנות ללמוד מניסיונן של גולשות אחרות בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכן במהירות האפשרית.

מנהלי פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • מספר שאלות -
    ריטה
    12:48 26/11/19 26/11
    12:48
  • שלום,
    אני נמצאת בסיום הטיפול הכימותרפי השבועי - טיפול 17 מתוך 18 בקרבופלטין+טקסול, וממשיכה עם אווסטין - טיפול 5 מתוך 18 - אחת לשלושה שבועות.

    בבדיקות דם שעשיתי לאחרונה, שמתי לב שרמת ויטמין D וכן רמת המגנזיום - נמוכים. האם מותר לקחת תוסף מזון של ויטמין D, וכן תוסף מגנזיום במצבי ?

    ושאלה נוספת:
    בימים האחרונים,אני מרגישה כאבים מסוימים לאורך הרגל מאחור,שמתחילים קרוב לקרסול, ומסתיימים באזור הישבן.
    כמו כן, אני מרגישה מעט מאוד (לא משהו רציני), "הרדמות" של שתי אצבעות בקצה כף היד.
    עלה על דעתי שאולי מדובר בנוירופתיה כלשהי, הקשורה לקבלת הטקסול, ושאלתי היא האם מצב כזה מחייב הפסקה מיידית של הטקסול (כשמדובר בטיפול השבועי האחרון- ה -18)?
    או שדבר זה נובע ממחסור בויטמין הנ"ל או במגנזיום ?

    תודה על תשובותיך.

  • הגב ל: מספר שאלות -

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • מספר שאלות -
    ד"ר אניס כלדאוי
    00:00 27/11/19 27/11
    00:00
  • קודם כל שיהיה בהצלחה.
    ניתן לקבל תוספים ללא בעיה. שאר התסמינים אכן יכולים להיות קשורים לנוירופטיה הקשורה לטיפול כימי והדרך הכי נכונה להתנהל היא להתייעץ עם האונקולוג המטפל.
    רק בריאות


    נשלח ע"י אפליקציית שאל את הרופא לאייפון.
    בברכה,
    ד"ר אניס כלדאוי, רופא במחלקת נשים ויולדות במרכז הרפואי כרמל שבחיפה.
    ד"ר כלדאוי מפעיל עמוד פייסבוק הסברתי העונה לשם "ד"ר אניס כלדאוי" שבו ניתן מענה בגובה העיניים לקשת רחבה של בעיות גינקולוגיות.
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: מספר שאלות -

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2020 פיתוח ע"י : DerMedia