X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית
אודות הפורום
אודות פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי, רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות, ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פ...

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי, רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות, ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פולשנית ובמרכז הרב-תחומי לטיפול באנדומטריוזיס במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכן להעלות שאלות הנוגעות למצבים ממאירים בצוואר הרחם, מצבים טרום-ממאירים ברירית הרחם, מצבים ממאירים של הרחם, מצבים ממאירים של השחלה והפריטונאום, כירורגיה אנדוסקופית, פריון ומצבים ממאירים, וכירורגיה כללית. כמו כן ניתן לשאול בנושאי טיפולי פוריות, הפריה חוץ-גופית, הקפאת ביציות, הקפאת רקמת שחלה, טיפולי פוריות בחולות סרטן, ומעקב היריון. הנכן מוזמנות ללמוד מניסיונן של גולשות אחרות בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכן במהירות האפשרית.

מנהלי פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • שילשול לאחר גלולה
    נעמה
    00:02 16/08/15 16/08
    00:02
  • היי,התחלתי לקחת גלולות לפני כמעט כשבועיים. באחד הימים הסתבכתי עם תנאי האיחסון של הגלולה אבל קראתי באינטרנט והרוב אומרים שזה בסדר ואין בעיה אז עזבתי את העניין והמשכתי ליטול הכל כרגיל.בחמישי האחרון שכבתי עם חבר שלי והוא גמר בפנים,ללא קונדום.היום שילשלתי כשעה וחצי לאחר נטילת הגלולה אז נטלתי אחת נוספת. השלשול היה חד פעמי ובכל שאר הימים לא פיספסתי גלולה והקפדתי על השעה. האם זה בסדר שלקחתי גלולה נוספת? נראה שאני מוגנת? דבר שני אני מתביישת לקנות בדיקת הריון במידה ואצטרך, מה אני עושה? תודה רבה!!

• הגב ל: שילשול לאחר גלולה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שילשול לאחר גלולה
    ד"ר גיל פאר
    10:10 16/08/15 16/08
    10:10
  • שלשול או הקאות פוגים בספיגת הגלולה ולכן עלולה להיות ירידה בפרופיל הבטיחות שלהן. לאור זאת ההמלצה היא שימוש באמצעי חוצץ כקונדום בנוסף לכך.
    לגלולה לוקח זמן להתפרק בקיבה. שלשול בסמוך לנטילת הגלולה כפי הנראה אינו מכיל את הגלולה עצמה.
    כפי הנראה את מוגנת סה"כ היטב במיוחד לאור העובדה שגם לקחת גלולה נוספת.

לעניין השני....במידה ויהיה איחור במחזור אכן יש צורך לקנות בדיקת הריון ולבצע אותה בהקדם האפשרי. אל תתני לבושה לנהל אותך ולמשוך הריון שאינו רצוי לשלב בו צריך לבצע התערבות משמעותית יותר (גרידה) במקום טיפול תרופתי על ידי כדורים.

ד"ר גיל פאר
    מנהל המרפאה לשימור פוריות, מרחב חיפה-גליל מערבי ובית חולים כרמל.
    מנהל מרפאת הפוריות, מרכז רפואי לין, חיפה
    [email protected] \\ 058-6009009
  • הגב ל: שילשול לאחר גלולה

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • עוד שאלה קטנה
    אנונימית
    01:33 24/08/15 24/08
    01:33
  • האם ריטלין 40 מ"ג LA ונטילת גלולות למניעת הריון יכול להיות מסוכן? ריטלין לא באופן קבוע. השילוב בין השניים מסוכן? יכול להביא לירידה ביעילות הגלולה?בת 16 וחצי

• הגב ל: עוד שאלה קטנה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • עוד שאלה קטנה
    ד"ר גיל פאר
    20:13 01/09/15 01/09
    20:13
  • ככל הידוע לי אין סיכון בשילוה התרופות הללו.

ד"ר גיל פאר
    מנהל המרפאה לשימור פוריות, מרחב חיפה-גליל מערבי ובית חולים כרמל.
    מנהל מרפאת הפוריות, מרכז רפואי לין, חיפה
    [email protected] \\ 058-6009009
  • הגב ל: עוד שאלה קטנה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026