X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית
אודות הפורום
אודות פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי, רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות, ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פ...

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי, רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות, ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פולשנית ובמרכז הרב-תחומי לטיפול באנדומטריוזיס במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכן להעלות שאלות הנוגעות למצבים ממאירים בצוואר הרחם, מצבים טרום-ממאירים ברירית הרחם, מצבים ממאירים של הרחם, מצבים ממאירים של השחלה והפריטונאום, כירורגיה אנדוסקופית, פריון ומצבים ממאירים, וכירורגיה כללית. כמו כן ניתן לשאול בנושאי טיפולי פוריות, הפריה חוץ-גופית, הקפאת ביציות, הקפאת רקמת שחלה, טיפולי פוריות בחולות סרטן, ומעקב היריון. הנכן מוזמנות ללמוד מניסיונן של גולשות אחרות בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכן במהירות האפשרית.

מנהלי פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • כאבים בעף הערווה
    נעה
    11:58 10/10/17 10/10
    11:58
  • היי, אני בת 20.5,
    בסוף חודש יולי לקיתי בדלקת גרון ולאחריה בדלקת בשתן בפעם הראשונה בחיי.
    כשבוע לאחר שהחלימה הדלקת, החלו לי כאבים באזור כף הערווה ( הכוונה לאזור המפשעה הקדמית, עם הקרנה לישבן, לא כואב לי בנרתיק אלא ממש מעל השופכה).
    בגלל שכאב לי והיה חג, הופניתי למיון נשים, ושם לא נמצאו ממצאים כלשהם (בוצע אולטרסאונד ובדיקה פנימית גניקולוגית*
    החלטתי להפסיק להתעסק בעניין, מאז הכאב הולך ושב לסירוגין אך אני סובלת מאי נוחות תמידית, וגם הרגשה מוזרה כאשר אני משתינה. בימים האחרונים שוב שבו הכאבים הבלתי נסבלים האלה.
    לא נמצאה אצלי דלקת בשתן, אין לי הפרשות מיוחדות או נגעים בפות. אני באמת סובלת מהכאב הזה, וכשאני םונה לרופאים איני מקבלת מענה.
    אציין שאני מקיימת יחסי מין עם בן זוג אחד בלבד, והוא היחיד שקיימתי איתו ולו אין בעיות כלשהן.

האם ייתכן שזו בעיה גניקולוגית? אולי זה משהו אחר למשל בשופכה או בעצם החיק? ( אמרו לי שזה בדרכ רק בהריון בעיות עם העצם הזו אבל שם כואב לי)
    אני לא יודעת לאיזה כיוןן לפנות ולא מוצאת על כך שום מידע על אנשים שסבלו מזה בקבוצת הגילאים שלי. אין גם תורים לרופאי נשים בשבועיים הקרובים ואני לא יודעת מה לעשות.

• הגב ל: כאבים בעף הערווה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • כאבים בעף הערווה
    ד"ר יקיר שגב
    20:46 14/10/17 14/10
    20:46
  • שלום רב,
    מציע בכל זאת להיבדק ע"י רופא נשים.
    לשקול משטח נרתיקי, ולחזור על תרבית שתן.
    ייתכן שמדובר בבעיה גינקולוגית, אך לא ניתן לשלול זיהום כלשהו בדרכי שתן טרם הבדיקה.

בברכה, ד"ר יקיר שגב, מומחה לגינקולוגיה, מיילדות ופריון, גינקואונקולוג במחלקת נשים במרכז הרפואי כרמל, חיפה ומרצה בכיר.
    טלפון: 04-8250824.
  • הגב ל: כאבים בעף הערווה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026