X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית
אודות הפורום
אודות פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי, רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות, ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פ...

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי, רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות, ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פולשנית ובמרכז הרב-תחומי לטיפול באנדומטריוזיס במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכן להעלות שאלות הנוגעות למצבים ממאירים בצוואר הרחם, מצבים טרום-ממאירים ברירית הרחם, מצבים ממאירים של הרחם, מצבים ממאירים של השחלה והפריטונאום, כירורגיה אנדוסקופית, פריון ומצבים ממאירים, וכירורגיה כללית. כמו כן ניתן לשאול בנושאי טיפולי פוריות, הפריה חוץ-גופית, הקפאת ביציות, הקפאת רקמת שחלה, טיפולי פוריות בחולות סרטן, ומעקב היריון. הנכן מוזמנות ללמוד מניסיונן של גולשות אחרות בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכן במהירות האפשרית.

מנהלי פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • שימור פוריות?
    סילביה
    23:13 26/05/15 26/05
    23:13
  • קראתי באתר כתבות שמדברות על שימור פריון בסרטן אבל השאלה שלי על פריון בכלל. שמעתי לפני כמה ימים מחברה שלי על אישה חרדתית שילדה בגיל שישים ומשהו!!! ואני רוצה לשאול אם דברים כאלה קורים בגלל שהיא עברה שימור פריון או שזה גם יכול לקרות בצורה טבעית. ואם כבר גם ארצה לדעת אם יש סיוכון יותר גדול בשימור פריון ללידות של ילדים עם פיגור ובעיות אחרות? בברכה

• הגב ל: שימור פוריות?

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שימור פוריות?
    ד"ר גיל פאר
    20:55 28/05/15 28/05
    20:55
  • שלום סילביה
    שימור פוריות נועד לאפשר לנשים שלא יכולות להרות בזמן נתון בשל מצב רפואי (או לעיתים מבחירה) להרות בעתיד מביציותיה. החוק בישראל מגביל את החזרת הביציות והעוברים לאישה עד גיל 54. זו הסיבה שבמקרה שציינת ההפרייה בוצעה בחו"ל ולא בארץ.
    הריון בצורה טבעית בגיל 45 אינו דבר שכיח אם כי בהחלט קיים, הריון טבעי בגיל 65 הוא בגדר הבלתי אפשרי ובמקרה שציינת הוא בהכרח תוצאה של תרומת ביצית ואינו תוצאה של הקפאת ביציות או עוברים מגוף האישה עצמה.
    עד כה נולדו בעולם למעלה מ 4 מיליון ילדים כתוצאה מטיפולי IVF שונים. הקפאת עוברים, כלומר ביציות מופרות, מתבצעת למעלה מעשרים שנים וככל הידוע בריאותם של הילדים שנולדו מעוברים מוקפאים אינה שונה מאלה של עוברי IVF שלא עברו הקפאה. המידע על ילדים שנולדו כתוצאה מהקפאת ביציות לא מופרות בויטריפיקציה מוגבל עדיין, אך עד כה לא נמצא הבדל כלשהו בין תינוקות שנולדו לאחר טיפול בהקפאת ביציות בהשוואה לשיטות טפול אחרות במסגרת הפריה חוץ גופית.

ד"ר גיל פאר
    מנהל המרפאה לשימור פוריות, מרחב חיפה-גליל מערבי ובית חולים כרמל.
    מנהל מרפאת הפוריות, מרכז רפואי לין, חיפה
    [email protected] \\ 058-6009009
  • הגב ל: שימור פוריות?

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026