X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית
אודות הפורום
אודות פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי, רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות, ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פ...

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי, רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות, ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פולשנית ובמרכז הרב-תחומי לטיפול באנדומטריוזיס במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכן להעלות שאלות הנוגעות למצבים ממאירים בצוואר הרחם, מצבים טרום-ממאירים ברירית הרחם, מצבים ממאירים של הרחם, מצבים ממאירים של השחלה והפריטונאום, כירורגיה אנדוסקופית, פריון ומצבים ממאירים, וכירורגיה כללית. כמו כן ניתן לשאול בנושאי טיפולי פוריות, הפריה חוץ-גופית, הקפאת ביציות, הקפאת רקמת שחלה, טיפולי פוריות בחולות סרטן, ומעקב היריון. הנכן מוזמנות ללמוד מניסיונן של גולשות אחרות בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכן במהירות האפשרית.

מנהלי פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • טסה לחו"ל מחרתיים בזמן שלא נצפה דופק בבדיקה
    דפנה
    13:52 09/09/16 09/09
    13:52
  • שלום,
    אני בשבוע 6+3 ובבדיקת האולטרסאונד מהיום לא נצפה דופק. זוהה שק הריון בגודל8 ממ אבל הרופא לא ציין דבר בנוגע לקוטב עוברי או שק חלמון.
    לא היה דופק בבדיקה.
    אני מאוד מודאגת בשל טיסה שיוצאת מחרתיים למשך 3שבועות, כך שכשאחזור אהיה בשבוע 9. עד כמה דחוף לחזור על הבדיקה? מה ההשלכות של להמתין לשבוע9 כשאהיה בבית? עד כמה זה נפוץ שאין דופק בשבוע 6 ואף על פי כן ההריון מתקדם כשורה?
    אציין גם שזה הריון שני ושבהריוני הראשון הכל היה כשורה. הבדיקה הראשונה שעשיתי בהריון הקודם הייתה בשבוע 7+6 שבה ראו דופק ועובר תקין.
    אני טסה ביום ראשון - האם מומלץ לחזור על הבדיקה ביום ראשון,עוד יומיים,או שמרבית הסיכויים שלא יהיה שינוי בטווח כזה קצר?
    תודה!

• הגב ל: טסה לחו"ל מחרתיים בזמן שלא נצפה דופק בבדיקה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    פרופ' עופר לביא
    14:03 09/09/16 09/09
    14:03
  • בשבוע 6 בהחלט יכול להיות שלא זוהה עדיין דופק עוברי.
    מצד שני האפשרות שמדובר בהפלה טבעית כלומר עובר שלא התפתח עדיין קימת.
    אין בעיה להמתין עד שבוע 9 אך צריך להביא בחשבון שבמהלך שהותך בחול תתפתח הפלה ספונטאנית ודימום חזק.
    למען השקט הפנימי הייתי חוזר על בדיקת העל קול ביום א ומתיעץ עם רופא לפני קבלת החלטה

בברכה, פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים, ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית בבית חולים כרמל, חיפה.
    טלפונים: 04-8300000 \ 048250211 \ 04-8250336
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    דפנה
    19:37 12/09/16 12/09
    19:37
  • בהמשך לשאלתי, חזרתי על הבדיקה הופנתי לבדיקת בטא בעקבות אבחנה מבדלת בין הריון צעיר לבין הפלה (בדיקת הUS לא תאמה את גיל ההריון שלי-6+4 כיון שלא נצפה דופק. כן ראו שק חלמון.)
    בבדיקה הראשונה הבטא הייתה 4200 ו32 שעות לאחר מכן 3900. הבדיקות נעשו במעבדות שונות ובהפרש קצר מן המומלץ בשל דחיפות לקבל תמונה ברורה יותר. מה הסבירות שאכן מדובר בהפלה?
    תודה!

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר גיל פאר
    08:43 17/09/16 17/09
    08:43
  • גבוהה.

ד"ר גיל פאר
    מנהל המרפאה לשימור פוריות, מרחב חיפה-גליל מערבי ובית חולים כרמל.
    מנהל מרפאת הפוריות, מרכז רפואי לין, חיפה
    [email protected] \\ 058-6009009

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026