X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית
אודות הפורום
אודות פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי, רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות, ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פ...

פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית מנוהל על ידי פרופסור עופר לביא, גינקולוג, מנהל מחלקת נשים ויולדות ומנהל היחידה לגינקולוגיה כירורגית ואונקולוגית במרכז הרפואי כרמל שבחיפה. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אניס כלדאוי, רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות, ביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פולשנית ובמרכז הרב-תחומי לטיפול באנדומטריוזיס במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכן להעלות שאלות הנוגעות למצבים ממאירים בצוואר הרחם, מצבים טרום-ממאירים ברירית הרחם, מצבים ממאירים של הרחם, מצבים ממאירים של השחלה והפריטונאום, כירורגיה אנדוסקופית, פריון ומצבים ממאירים, וכירורגיה כללית. כמו כן ניתן לשאול בנושאי טיפולי פוריות, הפריה חוץ-גופית, הקפאת ביציות, הקפאת רקמת שחלה, טיפולי פוריות בחולות סרטן, ומעקב היריון. הנכן מוזמנות ללמוד מניסיונן של גולשות אחרות בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכן במהירות האפשרית.

מנהלי פורום גינקולוגיה כללית ואונקולוגית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • טמפון נשכח
    מור
    21:05 13/08/16 13/08
    21:05
  • בת 22 וזו הפעם הראשונה שזה קרה לי. אני בסוף המחזור והטמפון נשאר בפנים לפחות 24 שעות ואולי יומיים, לא שמתי לב אליו כלל. רק עכשיו כששמתי לב שיש ריח חריג וגם הפרעה לזרימת השתן בדקתי והוצאתי אותו. היה די בהיר מבחוץ אך מלא נוזל חום כהה שלא היה בעבר. אבל אני מדגישה שקרה בסוף המחזור שכבר היה מעט דימום יחסית.

אני מרגישה מצויין (קצת סחרחורות אולי) אין חום ושום דבר אחר אבל קראתי על בחורות שחטפו הלם רעלי אחרי 16 שעות עם טמפון. הבעיה היא גם ששני ההורים שלי חולים עם חום וכאב גרון (אבא שלי התחיל והיה חולה כשלושה ימים) אז אם אדבק מהם אולי אתבלבל.

מה לעשות?

• הגב ל: טמפון נשכח

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • טמפון נשכח
    ד"ר גיל פאר
    21:22 14/08/16 14/08
    21:22
  • במידה ומופיע חום גבוה או תחושה כללית רעה או כל סימן אחר שלא מניח את דעתך גשי לבדיקה במיון נשים.

ד"ר גיל פאר
    מנהל המרפאה לשימור פוריות, מרחב חיפה-גליל מערבי ובית חולים כרמל.
    מנהל מרפאת הפוריות, מרכז רפואי לין, חיפה
    [email protected] \\ 058-6009009
  • הגב ל: טמפון נשכח

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • הייתי במיון היום
    מור
    23:05 14/08/16 14/08
    23:05
  • הם החליטו לאשפז להשגחה אבל דווקא בלי אנטיביוטיקה כי עוד לא ברור אם יש או אין. ספירה וכימיה תקינות יחסית וגם תרביות נשלחו.
    יש מין פריחה בצבע בורדו בצורת רשת עד האמה השמאלית ואולי גם בבטן, הופיעה בחילה ושלשולים קלים ותחושה קלה של תחילת שפעת. אין ירידת לח"ד או חום, רק עד 37.2 (אבל החום הנורמלי שלי עומד על 35.5 ל36). אמרו שאם עד מחר לא תהיה החמרה ידעו שאין כלום וזה בטוח.
    בסופו של דבר הייתי 25 שעות על הרגליים רצוף ו8 שעות במיון כולל שעתיים שבהן לאחר שהחלט על אשפוז לא ידעו לאן להפנות אותי כי לא התפנה מקום ובסוף התייאשתי ועזבתי בניגוד להנחיות עם עם הוריה מהרופא שאם אמשיך להרגיש רע או אם יתפתח חום פשוט לחזור.

מה דעתך, האם הלם עשוי להתפתח חלילה מעבר ליום אחרי? הטמפון הוצא אתמול ב 20:00.

• הגב ל: הייתי במיון היום

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ?
    מור
    01:05 16/08/16 16/08
    01:05
  • חזרתי היום כי תחושת השפעת המשיכה ואף החמירה קצת, ללא חום (עד 37.1) עם סחרחורות, טשטוש ראייה ותחושת כובד ולחץ בראש עם גוף מעט דואב. עשיתי רק ספירה וכימיה, תרבית עוד אין. WBC 8.9 (אתמול היה 12) CRP 0.8 (אתמול היה 1) ומשום מה את הכימיה והשתן לא נתנו לי אבל כן השתרבבה הערה אחת על HEMOLITYC עם סימן +. שחררו ללא אנטיביוטיקה.

אני עדיין מרגישה כמו בתחילת שפעת עם קצת צמרמורות וסחרחורות, האם יכול להיות שהתחושה+ ההערה על המוליזה (הדם נלקח במחט פרפר רגילה ולא נוער) מסמלים על תחילת ספסיס או שזה כבר לא אפשרי עם חום נורמלי ושלושה ימים אחרי? אשמח לעזרתך

• הגב ל: ?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • עדכון
    מערכת שאל את הרופא
    00:15 16/07/17 16/07
    00:15
  • שלום רב, אם עדיין אקטואלי, אנו מציעים לשאול את השאלה מחדש, שבוע טוב!

התשובה ניתנה על ידי מערכת "שאל את הרופא" בהתאם לבדיקות שערכנו ומידע שקיבלנו ממומחים בתחום. התשובה מתייחסת באופן ספציפי למצבו ולשאלתו של הפונה, ואינה מהווה ייעוץ או תחליף לייעוץ מטעם רופא.
  • הגב ל: עדכון

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026