X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים
אודות הפורום
אודות פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים

פורום רפואת עיניים מנוהל על ידי ד"ר אלדד אדלר, מומחה לרפואת עיניים ומנתח עיניים, המשמש כמנהל שירות הקטרקט ורופא בכיר במחלקת העיניים של המרכז הרפואי העמק בעפולה. במסגרת הפורום ניתן לפנות אל ד"ר אדלר בנושאים רבים הקשורים לרפואת עיניים, ביניהם ניתוחי קטרקט, השתלות קרנית, הסרת פטריגיום, דלקות ...

פורום רפואת עיניים מנוהל על ידי ד"ר אלדד אדלר, מומחה לרפואת עיניים ומנתח עיניים, המשמש כמנהל שירות הקטרקט ורופא בכיר במחלקת העיניים של המרכז הרפואי העמק בעפולה. במסגרת הפורום ניתן לפנות אל ד"ר אדלר בנושאים רבים הקשורים לרפואת עיניים, ביניהם ניתוחי קטרקט, השתלות קרנית, הסרת פטריגיום, דלקות עיניים, עין יבשה, קרטוקונוס, ניתוחי לייזר להסרת משקפיים ועין אדומה. כמו כן, ניתן לשאול אודות השתלת עדשות מיוחדות לתיקון צילינדר, עדשות מולטיפוקאליות, עדשות מונו-ויז'ן, צילוב קרנית (קרוס לינקינג) לטיפול בקרטוקונוס, כיב (אבצס) קרנית, סיבוכי עדשות מגע, מחלות גידוליות של שטח פני העין, ועוד. הינכם מוזמנים לפנות אל ד"ר אדלר דרך הפורום ולהסתייע גם בתשובות שניתנו לגולשים אחרים.

מנהלי פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • בעיה בעדשת העין אחרי בדיקה מלאה של הרופא
    לוברבום
    20:45 23/06/22 23/06
    20:45
  • שלום וברכה
    הייתי היום אצל רופא עיניים במרפאת נוירואופתלמולוגיה באיכילוב אשמח לדעת מה אומר המילה שכתבו בעדשה הוא הסביר לי שמדובר בעדשה תוך עינית שנשארה מי ילדות אשמח לדעת במה מדובר???
    אני רוצה גם לציין שכנראה הייתי צריכה לעבור ניתוח קטרקט בגיל צעיר ולא עשו כלום עשיתי בעבר אולטרהסאונד ביומטריה עדשה שראו שהעדשה מאוד קמורה וגם בעבר לפני הקיץ הזה המצב נשאר סטטתי וכשהייתי באיכילוב המצב נהיה יותר חום??? האם יש טעם לקחת עוד חוות דעת על העדשה כי אני גם מפחדת על ההתפחות בחום של הקיץ???
    אשמח לדעת מה אומר המילה ברחבה יותר של: אשמח להסבר מה אומר המילה שכתבו לי עדשה זכה, יש רושם לשייר אמבריונלי על חלק אחורי של עדשה מה זה אומר???
    תודה רבה
    אני בת 29
    גרושה ללא ילדים...
    האם כזה מצב יכול להגיע מי תרופות שלוקחים באופ הקבוע??? הרופא היום ניס להסביר לי שמודבר במצב של שארית עדשה מי לידה מה זה יכול להיות האם צריך לזה מחקר רפואי?? אני עם קוצר ראיה גבוה כבר כמה שנים טובות ללא טיפול עם סיכון להיפרדות רשתית ובעיה בקרנית ב2 העיניים בעיקר בעין ימין אך רואים אותו יותר בעין שמאל שמתפתח להשתלה בגלל השפשוף והחום של הקיץ אשמח למענה ותודה רבה
    בקשר לאבני סידן אני מרגישה כל היום כאילו משהו מציק לי בעין שמאל ואני לא יודעת להדגיש מה זה נראה לי שמודבר באבני סידן שלא הורידו לי בזמן האם כל רופא יכול להוריד לי את זה בחדר ניתוח בפעולה קטנה אני מרגישה את זה ממש בעצמות בעיקר כשאני הולכת הביתה וכשאני כבר כן משפשפת את העין אם אני מרגישה צורך אני מרגישה החמצה בלב דוקטור אחירון ראה אותי לפני שבועיים אך הוא אמר לי שיש לי בעיה אנשל חרדה בריאותית שהמקור שלו הוא עשיית ניתוח קרנית בהפעתה כמו היה לי היום עשיית צילום עצב הראיה מאוד מוזרה בהפתעה אני לא רוצה לקבל דברים בהפתעה כבר היה לי את זה מי זמן בדברים אחרים האם יש אפשרות להוריד כזה דבר בניתוח קטן וזהות זאת אומרת להוריד את האבני סידן מי עין שמאל בניתוח קטן???? ולמה דוקטור אחירון לא עשה לי את זה באותו יום האם יש בעיה לבצע כזה פעולה כשבקרנית יש קונוס הרי מי צד אחד יש הפתחות של צלקות ושריטות בקרנית בגלל האבני סידן שמופיע בעין ???? אשמח למענה ולפתרון כמה שיותר מהר
    תודה רבה

• הגב ל: בעיה בעדשת העין אחרי בדיקה מלאה של הרופא

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025