X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים
אודות הפורום
אודות פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים

פורום רפואת עיניים מנוהל על ידי ד"ר אלדד אדלר, מומחה לרפואת עיניים ומנתח עיניים, המשמש כמנהל שירות הקטרקט ורופא בכיר במחלקת העיניים של המרכז הרפואי העמק בעפולה. במסגרת הפורום ניתן לפנות אל ד"ר אדלר בנושאים רבים הקשורים לרפואת עיניים, ביניהם ניתוחי קטרקט, השתלות קרנית, הסרת פטריגיום, דלקות ...

פורום רפואת עיניים מנוהל על ידי ד"ר אלדד אדלר, מומחה לרפואת עיניים ומנתח עיניים, המשמש כמנהל שירות הקטרקט ורופא בכיר במחלקת העיניים של המרכז הרפואי העמק בעפולה. במסגרת הפורום ניתן לפנות אל ד"ר אדלר בנושאים רבים הקשורים לרפואת עיניים, ביניהם ניתוחי קטרקט, השתלות קרנית, הסרת פטריגיום, דלקות עיניים, עין יבשה, קרטוקונוס, ניתוחי לייזר להסרת משקפיים ועין אדומה. כמו כן, ניתן לשאול אודות השתלת עדשות מיוחדות לתיקון צילינדר, עדשות מולטיפוקאליות, עדשות מונו-ויז'ן, צילוב קרנית (קרוס לינקינג) לטיפול בקרטוקונוס, כיב (אבצס) קרנית, סיבוכי עדשות מגע, מחלות גידוליות של שטח פני העין, ועוד. הינכם מוזמנים לפנות אל ד"ר אדלר דרך הפורום ולהסתייע גם בתשובות שניתנו לגולשים אחרים.

מנהלי פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • סינוור מאורות לאחר קטרקט
    ויקי
    16:44 23/07/21 23/07
    16:44
  • אני חודש מאז עברתי ניתוח קטרקט. עדיין סובלת מסינוור אורות בערב.מכוניות. פנסי רחוב. אך גם מאורות מרצדים בבית.
    האם חודש זה לא מספיק זמן שיחלוף?? מאוד מוטרדת. תודה

• הגב ל: סינוור מאורות לאחר קטרקט

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר אלדד אדלר
    16:47 23/07/21 23/07
    16:47
  • תלוי מאד מה מקור הסינור. לרוב אמור לחלוף תוך חודש. אבל אם אין כאבים אודם או ראיה מטושטשת אפשר ללא לחץ לקבוע תור למנתח לברור מה הסיבה

בברכה,
    ד"ר אלדד אדלר.
    מומחה לרפואת עיניים ומנתח.
    מנהל שירות הקטרקט, המרכז הרפואי העמק.
    ניתוחי קטרקט, מחלות וניתוחי קרנית וניתוחי לייזר להסרת משקפיים.
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ויקי
    18:19 23/07/21 23/07
    18:19
  • אודה אם תסביר לי מה יכולות או עלולות להיות הסיבות לסינוורים ממשיים מפנסי רחוב , רמזורים וכד. ההפרעה כל הזמן בדגש כמובן על שעות חשיכה בחוץ.
    בשיחה טלפונית הרופא אמר שאמתין בסבלנות. ושעבר רק חודש.
    מעריכה מאוד תשובה ממך.
    תודה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר אלדד אדלר
    18:28 23/07/21 23/07
    18:28
  • עין יבשה, אסטיגמטיזם או צילינדר שאריתי, מספר שאריתי המצריך הרכבת משקפיים, בצקת בקרנית, עכירות בקופסית האחורית ועוד.. המנתח שלך יודע הכי טוב מה זה סביר להיות. סמכי עליו או שתגשי לחוות דעת שניה ממנתח קטרקט אחר

בברכה,
    ד"ר אלדד אדלר.
    מומחה לרפואת עיניים ומנתח.
    מנהל שירות הקטרקט, המרכז הרפואי העמק.
    ניתוחי קטרקט, מחלות וניתוחי קרנית וניתוחי לייזר להסרת משקפיים.
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026