X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים
אודות הפורום
אודות פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים

פורום רפואת עיניים מנוהל על ידי ד"ר אלדד אדלר, מומחה לרפואת עיניים ומנתח עיניים, המשמש כמנהל שירות הקטרקט ורופא בכיר במחלקת העיניים של המרכז הרפואי העמק בעפולה. במסגרת הפורום ניתן לפנות אל ד"ר אדלר בנושאים רבים הקשורים לרפואת עיניים, ביניהם ניתוחי קטרקט, השתלות קרנית, הסרת פטריגיום, דלקות ...

פורום רפואת עיניים מנוהל על ידי ד"ר אלדד אדלר, מומחה לרפואת עיניים ומנתח עיניים, המשמש כמנהל שירות הקטרקט ורופא בכיר במחלקת העיניים של המרכז הרפואי העמק בעפולה. במסגרת הפורום ניתן לפנות אל ד"ר אדלר בנושאים רבים הקשורים לרפואת עיניים, ביניהם ניתוחי קטרקט, השתלות קרנית, הסרת פטריגיום, דלקות עיניים, עין יבשה, קרטוקונוס, ניתוחי לייזר להסרת משקפיים ועין אדומה. כמו כן, ניתן לשאול אודות השתלת עדשות מיוחדות לתיקון צילינדר, עדשות מולטיפוקאליות, עדשות מונו-ויז'ן, צילוב קרנית (קרוס לינקינג) לטיפול בקרטוקונוס, כיב (אבצס) קרנית, סיבוכי עדשות מגע, מחלות גידוליות של שטח פני העין, ועוד. הינכם מוזמנים לפנות אל ד"ר אדלר דרך הפורום ולהסתייע גם בתשובות שניתנו לגולשים אחרים.

מנהלי פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • עין שמאל אופטילסט
    מאגיי
    14:32 23/07/21 23/07
    14:32
  • שלום וברכה שנה שעברה התחיל להיות לי דלקת בלחמית אלרגית נראה כמו פרטגיון או פינגוויקולה העין לא נראית טוב מדובר בעין שמאל אני כבר לוקחת כמה שבועות אופטילטס טיפות בבוקר ובערב והמצב לא מטיב עם עצמו יש פיפלות ב2 העיניים ולא יורד ..
    העין מציק לי מאוד בעיקר בעפעפף התחתון איפה שיש סמבלפרון אני כבר בלי כח בגלל המצב בגדול אני צריכה לצאת לעבוד כל יום והמצב מתיש אותי כל יום האם יש לכזה מצב פרתון במרפאת כמו שטיפה או עזרה בשטיפה של אנטביוטיקה במרפאה אשמח לדעת אני מאוד מפחדת על העין כי העין עדיים טוב מי ילדות
    אמשח לשמוע על פתרון ,גם עין ימין יש בה צמיחה של כלי דם על הלחמית ולא יורד כבר ככה כמה שנים אבל עין ימין נראה לי סוג שיצריך ניתוח להסרה בהמשך אדמח לשמוע פתרון לעין שמאל כי זה מדאי אותי ומתיש אותי כל בוקר מי חדש תודה רבה

• הגב ל: עין שמאל אופטילסט

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • עין שמאל אופטילסט
    ד"ר אלדד אדלר
    14:35 23/07/21 23/07
    14:35
  • נשמע שיש דלקת עקשנית כדאי להיות במעקב מומחה קרנית שיוכל לטפל מיטבית. לא בהכרח ניתוחית

בברכה,
    ד"ר אלדד אדלר.
    מומחה לרפואת עיניים ומנתח.
    מנהל שירות הקטרקט, המרכז הרפואי העמק.
    ניתוחי קטרקט, מחלות וניתוחי קרנית וניתוחי לייזר להסרת משקפיים.
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: עין שמאל אופטילסט

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026