X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים
אודות הפורום
אודות פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים

פורום רפואת עיניים מנוהל על ידי ד"ר אלדד אדלר, מומחה לרפואת עיניים ומנתח עיניים, המשמש כמנהל שירות הקטרקט ורופא בכיר במחלקת העיניים של המרכז הרפואי העמק בעפולה. במסגרת הפורום ניתן לפנות אל ד"ר אדלר בנושאים רבים הקשורים לרפואת עיניים, ביניהם ניתוחי קטרקט, השתלות קרנית, הסרת פטריגיום, דלקות ...

פורום רפואת עיניים מנוהל על ידי ד"ר אלדד אדלר, מומחה לרפואת עיניים ומנתח עיניים, המשמש כמנהל שירות הקטרקט ורופא בכיר במחלקת העיניים של המרכז הרפואי העמק בעפולה. במסגרת הפורום ניתן לפנות אל ד"ר אדלר בנושאים רבים הקשורים לרפואת עיניים, ביניהם ניתוחי קטרקט, השתלות קרנית, הסרת פטריגיום, דלקות עיניים, עין יבשה, קרטוקונוס, ניתוחי לייזר להסרת משקפיים ועין אדומה. כמו כן, ניתן לשאול אודות השתלת עדשות מיוחדות לתיקון צילינדר, עדשות מולטיפוקאליות, עדשות מונו-ויז'ן, צילוב קרנית (קרוס לינקינג) לטיפול בקרטוקונוס, כיב (אבצס) קרנית, סיבוכי עדשות מגע, מחלות גידוליות של שטח פני העין, ועוד. הינכם מוזמנים לפנות אל ד"ר אדלר דרך הפורום ולהסתייע גם בתשובות שניתנו לגולשים אחרים.

מנהלי פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • פלוטרס בראייה, נקודות צפות ומטרידות
    מאור
    20:39 05/08/20 05/08
    20:39
  • שלום.
    אני בן 22.
    יש לי קוצר ראייה קל מאוד. ברמת 1.75
    אני סובל מזה למעלה מחצי שנה מעכירויות בראייה . נקודות/עכירויות צפות שבאור בהיר מאוד מטרידות. בחודשים האחרונים הצטרפו "סוג אחר" של נקודות, ואלה אלו בדיוק: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Blue_field_entoptic_phenomenon
    כלומר יש לי גם "פלוטרס" וגם את הנקודות אור הללו שמתרוצצות מהר.
    הייתי אצל רופאת עיניים, היא בדקה את הרשתית עם טיפות הרחבת אישונים וכו וטענה שהכל תקין, שאין קרעים ברשתית ושאין מה לעשות עם זה. כמו כן היא טענה שגם אין לזה קשר לקוצר הראייה הקל שלי. אני לא שמתי משקפיים ביום יום לאורך השנים, אם כי עכשיו אני מתחיל לשים אותם באופן קבוע כי כשאני שם משקפיים העכירויות הרבה פחות מטרידות.
    השאלה שלי- מה עושים? איך זה הגיוני שזה תקף אותי בגיל כזה צעיר? אציין שמעולם לא קיבלתי חבלה או משהו כזה ואני שומר על עצמי. אז למה? האם זה חולף מתישהו? הבנתי שיש ניתוח אבל יש בו סיכונים. אני ממש אובד אצות. קבעתי תור לעוד רופא עיניים אחר בשביל לשמוע גם את חוות דעתו.
    שאלה נוספת- האם ייתכן שזה קרה לי בגלל שלא הרכבתי משקפיים במשך שנים רבות למרות שהיה לי מספר נורא קטן? או שאין לזה קשר? עד החודשים האחרונים לא הרגשתי צורך להרכיב באופן קבוע וכעת כן.
    אני לא מבין מדוע אני סובל מזה בגיל כזה צעיר. הבנתי שזו תופעה שנפוצה בעיקר מגיל 40?

• הגב ל: פלוטרס בראייה, נקודות צפות ומטרידות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • פלוטרס בראייה, נקודות צפות ומטרידות
    מאור
    21:11 05/08/20 05/08
    21:11
  • אה וחשוב לי לציין שהמספר לא תמיד היה 1.75 כמובן
    הוא קצת עלה עם השנים.
    בבדיקת ראייה האחרונה שעשיתי אמרו לי שהוא 1.75
    בבדיקת ראייה הראשונה שעשיתי בערך בגיל 15 בערך הוא היה חצי (1.5)

• הגב ל: פלוטרס בראייה, נקודות צפות ומטרידות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026