X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים
אודות הפורום
אודות פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים

פורום רפואת עיניים מנוהל על ידי ד"ר אלדד אדלר, מומחה לרפואת עיניים ומנתח עיניים, המשמש כמנהל שירות הקטרקט ורופא בכיר במחלקת העיניים של המרכז הרפואי העמק בעפולה. במסגרת הפורום ניתן לפנות אל ד"ר אדלר בנושאים רבים הקשורים לרפואת עיניים, ביניהם ניתוחי קטרקט, השתלות קרנית, הסרת פטריגיום, דלקות ...

פורום רפואת עיניים מנוהל על ידי ד"ר אלדד אדלר, מומחה לרפואת עיניים ומנתח עיניים, המשמש כמנהל שירות הקטרקט ורופא בכיר במחלקת העיניים של המרכז הרפואי העמק בעפולה. במסגרת הפורום ניתן לפנות אל ד"ר אדלר בנושאים רבים הקשורים לרפואת עיניים, ביניהם ניתוחי קטרקט, השתלות קרנית, הסרת פטריגיום, דלקות עיניים, עין יבשה, קרטוקונוס, ניתוחי לייזר להסרת משקפיים ועין אדומה. כמו כן, ניתן לשאול אודות השתלת עדשות מיוחדות לתיקון צילינדר, עדשות מולטיפוקאליות, עדשות מונו-ויז'ן, צילוב קרנית (קרוס לינקינג) לטיפול בקרטוקונוס, כיב (אבצס) קרנית, סיבוכי עדשות מגע, מחלות גידוליות של שטח פני העין, ועוד. הינכם מוזמנים לפנות אל ד"ר אדלר דרך הפורום ולהסתייע גם בתשובות שניתנו לגולשים אחרים.

מנהלי פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • בהמשך לתשובה שלך אליי היום
    בן 23
    23:45 01/04/20 01/04
    23:45
  • ערב טוב דוקטור,

תודה רבה על התשובה היום. האמת שהערב זה קורה שוב יומיים ברציפות ובפעם השלישית השבוע שאני שם לב לזה (אולי קרה יותר ופשוט לא התייחסתי לזה או לא שמתי לב), ולאו דווקא כשהחדר חשוך לגמרי אבל כן יש צורך בחשיכה מסוימת כי באור אני לא שם לב למשהו בעין ימין. זה קורה ספציפית כשיש חושך בחדר שאני נמצא בו ברמה מסוימת, גם אם מגיע אור מחוץ לחדר אך החלל חשוך (לא מבחינת צל אלא שאין בו אור). גם היום בהיתי הרבה במסכים בגלל התקופה הזו ברמות בהירות שונות, ואני שם את זה על השולחן כי אני לא יודע אם זה חשוב או לא אז מעדיף לציין.

רק בעין ימין אני ממש רואה הכל שונה מבעין שמאל ומרגיש בהבדל. החדר והפריטים בו דרך עין ימין נראים הרבה יותר כהים כשאני מתמקד באזורים בחדר בעוד שבעין שמאל אני מצליח לראות פריטים וגם הכל נראה יותר בהיר מאשר בעין ימין שבה הכל יותר כהה. זה מאוד בולט כשאני מסתכל עם שתי העיניים פקוחות. וכשאני סתם בוהה בחדר אני מרגיש תחושה לא ברורה בעין הימנית שאם היה אותה בשתי העיניים אותי לא הייתי שם לב אבל ההבדל מציק. וכשזה קורה בא לי לשפשף את העיניים ולקוות שזה יעבור בגלל זה אבל זה לא עוזר.

עניינים כאלו שהם לא טשטוש בראייה אלא הבדלי ראייה כמו זה שתיארתי לא ברורים לי ולא שמעתי על זה כמו ששומעים על טשטוש בראייה כל כך הרבה.

אני לא יודע האם זה בסדר או מה האופציות שזה יכול להיות ושזה יכול לנבוע. תוכל לעזור לי להבין? אני חושש מזה שזה קשור למשהו מסכן חיים חס וחלילה...

הזמנתי תור לרופא עיניים לחודש מאי בתקווה שעד אז הכל יהיה בסדר ואוכל להיבדק, אבל לא יודע מה לעשות כל כך הרבה זמן עד אז וחוסר הידע לא מרגיע אותי.

• הגב ל: בהמשך לתשובה שלך אליי היום

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • בהמשך לתשובה שלך אליי היום
    ד"ר אלדד אדלר
    06:49 02/04/20 02/04
    06:49
  • כמו שאמרתי התלונות יחודיות אך לא נשמעות מסוכנות כלל. צריך בדיקה וע ד אז להרגע

נשלח ע"י אפליקציית שאל את הרופא לאנדרואיד.
    בברכה,
    ד"ר אלדד אדלר.
    מומחה לרפואת עיניים ומנתח.
    מנהל שירות הקטרקט, המרכז הרפואי העמק.
    ניתוחי קטרקט, מחלות וניתוחי קרנית וניתוחי לייזר להסרת משקפיים.
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: בהמשך לתשובה שלך אליי היום

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026