X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים
אודות הפורום
אודות פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים

פורום רפואת עיניים מנוהל על ידי ד"ר אלדד אדלר, מומחה לרפואת עיניים ומנתח עיניים, המשמש כמנהל שירות הקטרקט ורופא בכיר במחלקת העיניים של המרכז הרפואי העמק בעפולה. במסגרת הפורום ניתן לפנות אל ד"ר אדלר בנושאים רבים הקשורים לרפואת עיניים, ביניהם ניתוחי קטרקט, השתלות קרנית, הסרת פטריגיום, דלקות ...

פורום רפואת עיניים מנוהל על ידי ד"ר אלדד אדלר, מומחה לרפואת עיניים ומנתח עיניים, המשמש כמנהל שירות הקטרקט ורופא בכיר במחלקת העיניים של המרכז הרפואי העמק בעפולה. במסגרת הפורום ניתן לפנות אל ד"ר אדלר בנושאים רבים הקשורים לרפואת עיניים, ביניהם ניתוחי קטרקט, השתלות קרנית, הסרת פטריגיום, דלקות עיניים, עין יבשה, קרטוקונוס, ניתוחי לייזר להסרת משקפיים ועין אדומה. כמו כן, ניתן לשאול אודות השתלת עדשות מיוחדות לתיקון צילינדר, עדשות מולטיפוקאליות, עדשות מונו-ויז'ן, צילוב קרנית (קרוס לינקינג) לטיפול בקרטוקונוס, כיב (אבצס) קרנית, סיבוכי עדשות מגע, מחלות גידוליות של שטח פני העין, ועוד. הינכם מוזמנים לפנות אל ד"ר אדלר דרך הפורום ולהסתייע גם בתשובות שניתנו לגולשים אחרים.

מנהלי פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • גופים צפים בעין
    ערן ל
    22:08 02/10/19 02/10
    22:08
  • שלום ד"ר, ביקרתי אצל רופאי עיניים שונים בחודש מרץ ולפני חודש בעניין גופים צפים בעין, מבדיקות לא נמצאו ממצאים חריגים (לא קרעים ולא דבר) אבל הגופים בעין מטרידים, האם יש טעם לגשת לרופא שלישי? או שלהניח לדבר ולנהוג כפי שהרופאים אמרו - לא להתרגש ולנסות להתרגל?
    וכיצד מתרגלים לפלואוטרס דוקטור? יש לי פלואוטרס בשני העיניים שממש אבל ממש מפריעים לי (זה פלוטרים בודדים, בעין אחת מעין זבוב ובשניה משהו שקוף מוארך). איך יתכן שזה קרה בו זמנית בשתי העיניים? האם באמת מתרגלים אליהם? מה הסטטיסטיקה שאומרת שאנשים למדים לחיות עמם? או שעניין ההתרגלות זה רק מה שהרופאים אומרים כי אין טיפול מוסכם לפלוטרים בארץ?

אני אובד עצות, עברתי מספר רופאים שלא איתרו לי שום בעיה בעיניים שגרמה לרחפנים האלה, כולם אומרים לי שמה שיש זה רק להתרגל לכך...עברו חודשים - עוד לא התרגלתי.
    כמו כן, כל כמה זמן עליי להיות עכשיו במעקב אצל רופא עיניים?

האם יש תרגילי עיניים מומלצים שיעזרו להתמודד עם הפלואטרים?
    אני בן 23 סך הכל יש לי עוד כ90 שנה לחיות בממוצע מה אני אעשה?

• הגב ל: גופים צפים בעין

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • גופים צפים בעין
    ד"ר אלדד אדלר
    22:30 02/10/19 02/10
    22:30
  • 99 אחוז מהאנשים אכן מתרגלים אליהם במיוחד אם לא עוסקים בנושא כל הזמן. אבל אחוז אחד מחפשים ובסוף מוצאים מומחה לרשתית שיטפל בבעיה הזו בצורה ניתוחית או בלייזר כמובן על כל הסיכונים הכרוכים בכך. ממליץ לנסות להתעלם ואם לא מצליח ופוגע באיכות החיים למצוא מומחה רשתית שכן מוכן לטפל בבעיה זו

נשלח ע"י אפליקציית שאל את הרופא לאנדרואיד.
    בברכה,
    ד"ר אלדד אדלר.
    מומחה לרפואת עיניים ומנתח.
    מנהל שירות הקטרקט, המרכז הרפואי העמק.
    ניתוחי קטרקט, מחלות וניתוחי קרנית וניתוחי לייזר להסרת משקפיים.
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: גופים צפים בעין

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026