X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים
אודות הפורום
אודות פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים

פורום רפואת עיניים מנוהל על ידי ד"ר אלדד אדלר, מומחה לרפואת עיניים ומנתח עיניים, המשמש כמנהל שירות הקטרקט ורופא בכיר במחלקת העיניים של המרכז הרפואי העמק בעפולה. במסגרת הפורום ניתן לפנות אל ד"ר אדלר בנושאים רבים הקשורים לרפואת עיניים, ביניהם ניתוחי קטרקט, השתלות קרנית, הסרת פטריגיום, דלקות ...

פורום רפואת עיניים מנוהל על ידי ד"ר אלדד אדלר, מומחה לרפואת עיניים ומנתח עיניים, המשמש כמנהל שירות הקטרקט ורופא בכיר במחלקת העיניים של המרכז הרפואי העמק בעפולה. במסגרת הפורום ניתן לפנות אל ד"ר אדלר בנושאים רבים הקשורים לרפואת עיניים, ביניהם ניתוחי קטרקט, השתלות קרנית, הסרת פטריגיום, דלקות עיניים, עין יבשה, קרטוקונוס, ניתוחי לייזר להסרת משקפיים ועין אדומה. כמו כן, ניתן לשאול אודות השתלת עדשות מיוחדות לתיקון צילינדר, עדשות מולטיפוקאליות, עדשות מונו-ויז'ן, צילוב קרנית (קרוס לינקינג) לטיפול בקרטוקונוס, כיב (אבצס) קרנית, סיבוכי עדשות מגע, מחלות גידוליות של שטח פני העין, ועוד. הינכם מוזמנים לפנות אל ד"ר אדלר דרך הפורום ולהסתייע גם בתשובות שניתנו לגולשים אחרים.

מנהלי פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • בעיה לא ברורה בעין אחת
    חנן
    10:57 16/01/19 16/01
    10:57
  • שלום.
    כבר כשנתיים שאני סובל מבעיה בעין ימין: העין מגרדת, העפעף נמוך במקצת (כמו "פנס" בעין), ואני ממצמץ בה באופן תמידי (אני מרגיש איכשהו שהעין נסגרת מעצמה, וממצמץ בה כך שהיא נפתחת לרווחה בכל פעם). רופא אחד אמר שהעין בסדר גמור, ואין שום בעיה; רופא שני אמר אותו דבר, והוסיף שיש לי יובש רק בעין אחת, ונתן טיפות (שלא ממש עוזרות). רופא שלישי אמר שאין דבר כזה יובש רק בעין אחת, ואמר שהוא לא רואה שום בעיה. אבל הסימפטומים ממשיכים, ואני כבר מיואש לגמרי... יש איזשהו אפשרות שלא ניסיתי? אני בטוח שלא מדובר במשהו חמור, כי אז כבר היו מוצאים אותו. יכול להיות שמדובר במשהו כמו זיהום העפעפיים?
    תודה רבה לכם.

• הגב ל: בעיה לא ברורה בעין אחת

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • בעיה לא ברורה בעין אחת
    ד"ר אלדד אדלר
    14:08 16/01/19 16/01
    14:08
  • הייתי הולך יותר לכיוון של בעיה עצבית בעפעף. תנסה לפנות לאוקולופלסטיקאי שאלו המומחים לעפעפיים או לנוירואופתלמולוג שזה המומחה לבעיות עצביות של העיניים

בברכה,
    ד"ר אלדד אדלר.
    מומחה לרפואת עיניים ומנתח.
    מנהל שירות הקטרקט, המרכז הרפואי העמק.
    ניתוחי קטרקט, מחלות וניתוחי קרנית וניתוחי לייזר להסרת משקפיים.
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: בעיה לא ברורה בעין אחת

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • המשך השאלה הקודמת
    חנן
    11:50 17/01/19 17/01
    11:50
  • מהי בעיה עצבית בעפעף?
    האם מדובר במשהו שמתרפא עם הזמן?
    האם זה מצריך טיפול מיידי?

בנוסף, האם זה עלול למנוע ניתוח להסרת משקפיים?

ואגב, איך בכלל אפשר להגיע למומחה מהסוג הזה?

אשמח לפירוט בנושא... תודה רבה לך.

• הגב ל: המשך השאלה הקודמת

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • המשך השאלה הקודמת
    ד"ר אלדד אדלר
    16:27 17/01/19 17/01
    16:27
  • בלי לדעת מה האבחנה קשה לענות על השאלות הללו. בעיה עצבית משמעה העצב שאחראי על שרירי הפנים והעפעף לא מתפקד כמו שצריך. לרוב אין צורך בטיפול מיידי ולגבי ניתוח הסרת משקפיים סביר שלא יפריע אבל שוב חסרה לי האבחנה. ניתן לבצע חיפוש באינטרנט למומחה עיניים ספציפי באזורך

בברכה,
    ד"ר אלדד אדלר.
    מומחה לרפואת עיניים ומנתח.
    מנהל שירות הקטרקט, המרכז הרפואי העמק.
    ניתוחי קטרקט, מחלות וניתוחי קרנית וניתוחי לייזר להסרת משקפיים.
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: המשך השאלה הקודמת

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026