X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים
אודות הפורום
אודות פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים

פורום רפואת עיניים מנוהל על ידי ד"ר אלדד אדלר, מומחה לרפואת עיניים ומנתח עיניים, המשמש כמנהל שירות הקטרקט ורופא בכיר במחלקת העיניים של המרכז הרפואי העמק בעפולה. במסגרת הפורום ניתן לפנות אל ד"ר אדלר בנושאים רבים הקשורים לרפואת עיניים, ביניהם ניתוחי קטרקט, השתלות קרנית, הסרת פטריגיום, דלקות ...

פורום רפואת עיניים מנוהל על ידי ד"ר אלדד אדלר, מומחה לרפואת עיניים ומנתח עיניים, המשמש כמנהל שירות הקטרקט ורופא בכיר במחלקת העיניים של המרכז הרפואי העמק בעפולה. במסגרת הפורום ניתן לפנות אל ד"ר אדלר בנושאים רבים הקשורים לרפואת עיניים, ביניהם ניתוחי קטרקט, השתלות קרנית, הסרת פטריגיום, דלקות עיניים, עין יבשה, קרטוקונוס, ניתוחי לייזר להסרת משקפיים ועין אדומה. כמו כן, ניתן לשאול אודות השתלת עדשות מיוחדות לתיקון צילינדר, עדשות מולטיפוקאליות, עדשות מונו-ויז'ן, צילוב קרנית (קרוס לינקינג) לטיפול בקרטוקונוס, כיב (אבצס) קרנית, סיבוכי עדשות מגע, מחלות גידוליות של שטח פני העין, ועוד. הינכם מוזמנים לפנות אל ד"ר אדלר דרך הפורום ולהסתייע גם בתשובות שניתנו לגולשים אחרים.

מנהלי פורום רפואת עיניים, ניתוחי עיניים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • טשטוש ראיה וחוסר פוקוס בשבועות האחרונים
    ערן
    11:26 06/01/18 06/01
    11:26
  • פרטים כללים:
    אני בן 32 בריא בדר"כ, לא מעשן.
    בגיל 7 הייתה לי עין ימין עצלה.
    אני עובד מול מסך מחשב 8 שעות ביום.

בשבועות האחרונים אני חווה ירידה וטשטוש בראיה ב2 העיניים מספר שעות במהלך שעות היום (בעיקר בשעות הערב),
    בכל שעות היממה יש לי בעיה להסתכל על שלטים מאורים , שלטי פרסומות ושלטים מאורים בתוך קניונים.
    אני מרגיש לחצים באוזר העיניים לפעמים חזקים לפעמים חלשים ולפעמים כלל לא, קיימת אדמומיות קלה בעיניים בכל שעות היום, אין גירודים או הפרשות.
    כדוגמה אני מצרף פה תמונה של שעון פשוט עם נורות לד כחולות שאני מסתכל עליו ממרחק קצר (3 מטרים) אני רואה אותו ממש מטושטש בכל שעות היממה, לאחר שאני מסתכל על השעון הזה אני מקבל סחרחורת קלה ומרגיש לא טוב.
    הייתי אצל 4 רופאי עיניים שונים בשבועות האחרונים שביצעו בדיקות שונות וכולם טענו שהראיה והעיניים שלי תקינות,
    בנוסף הייתי אצל רופא נוירולוג שהפנה אותי לMRI ללא חומר ניגוד למוח ולגזע המוח, כמו כן הפנה אותי גם למרפאת נוירו-אופתלמולוג להמשך טיפול,

תוצאות הבדיקות עד כה:

בדיקה נוירולוגית תקינה
    בדיקות לחץ עיניים תקינות
    בדיקות ראית צבעים תקינה
    עין שמאל:6\6
    עין ימני:9\6

חוסר הוודאות וחוסר הטיפול בבעיה קשה לי מאוד.

אשמח לעצתכם ועזרתכם.

קבצים מצורפים:
  • הגב ל: טשטוש ראיה וחוסר פוקוס בשבועות האחרונים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • טשטוש ראיה וחוסר פוקוס בשבועות האחרונים
    ד"ר אלדד אדלר
    15:03 06/01/18 06/01
    15:03
  • ראשית, צר לי מאד על שהינך סובל מבעיה מטרידה כזו. יתכן וחלק מהתלונות שלך מוסברות על ידי מצבים קלים כגון עין יבשה שיכולה להסביר אודם כרוני בעין, קושי עם אורות, טשטוש ראיה בשעות הערב. בנוסף צורך במשקפיים לקרוב יכול להסביר טשטוש במרחק קצר קבוע. מצד שני יתכנו בעיות מסוכנות יותר כגון דלקת בתוך העין או בעיות מח נדירות ולכן ממליץ להמשיך בברור שניתן לך על ידי הנוירולוג ולראות נוירואופתלמולוג. מאחר והתור מרוחק מן הסתם כדאי לגשת לרופא עיניים מנוסה כללי לקבל חות דעת שניה. בהצלחה

בברכה,
    ד"ר אלדד אדלר.
    מומחה לרפואת עיניים ומנתח.
    מנהל שירות הקטרקט, המרכז הרפואי העמק.
    ניתוחי קטרקט, מחלות וניתוחי קרנית וניתוחי לייזר להסרת משקפיים.
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: טשטוש ראיה וחוסר פוקוס בשבועות האחרונים

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תודה רבה על הפרטים, אכן אבקש הפניה ל
    ערן
    19:43 06/01/18 06/01
    19:43
  • נוירואופתלמולוג.

• הגב ל: תודה רבה על הפרטים, אכן אבקש הפניה ל

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026