X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • טינטון פועם
    לי
    10:15 08/04/23 08/04
    10:15
  • היי , אני בת 29 בריאה בדרכ. סליחה שזה יהיה קצת ארוך.
    סובלת מטינטון פועם בעיקר בשעות הערב כששקט ורק בתנוחה מסויימת של הראש ובלילה מידי פעם! הטינטון לא קבוע הוא לסירוגין וכשמופיע יכולה לשנות תנוחה וזה עובר.
    מופיע גם כשמתעוררת בבוקר לכמה דקות ומפסיק.
    רק באוזן שמאל!
    ביצעתי את הבדיקת הבאות -
    דופלר צוואר - תקין
    Mri ראש אוזניים - מלבד סינוסיטיס וציסטה מרינטציה במקסלרי שמאלי , ומוקד זעיר בflair בצד שמאל ללא האדרה שהנוירולוג אמר שתקין .
    אולטראסאונד לצוואר - תקין מלבד בלוטת לימפה קטנה במראה תקין בתחנה 1 בשמאל תקין.
    בדיקות דם וספירת דם- תקין
    סיטי צוואר פנימי לפני כשנה בגלל נזופרינקס- תקין מלבד הגדלה קלה של שקד שלישי שנראה לאאג תקין בהסתכלות עם סיב אופטי(בכללי סובלת מאלרגיה עונתית וסינוסיטיס)

רופא אאג טוען שאין צורך לעבור עוד בדיקות נוספות
    מציינת שאני חרדתית ברמות לגבי הטינטון משום שהוא רק בצד אחד והבנתי שגם גידול בצוואר חס וחלילה יכול לגרום לכך, ולא נדבקתי באזור הצוואר בתקופה האחרונה.
    מוסיפה שאני אדם שסובל ממתח נפשי במהלך מספר שנים ולא מטפלת. יש לי חרדות בריאות קשות.
    כרגע גיליתי שאני בהריון וחוששת לבצע בדיקות נוספות ומצד שני חוששת לא לבצע בדיקות ושיכול לקרות לי משהו חמור אם אחכה.
    אשמח לעצה מה כדאי לעשות ואם יש בדיקות כרגע במסגרת המגבלה שאפשר כן לבצע או שאפשר להיות רגועים?

• הגב ל: טינטון פועם

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • טינטון פועם
    לי
    10:38 08/04/23 08/04
    10:38
  • מוסיפה שעברתי בדיקת שמיעה ונוזלים במכון שמיעה שיצאה תקין

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • טינטון פועם
    פרופסור אבי שצ'ופק
    07:35 11/04/23 11/04
    07:35
  • הייתי מוסיף לבירור CTA שזה CT Angiography של עורקי צוואר ומח. זו בדיקה שיש עימה קרינה וכאן יש להתייעץ עם רופא מיילד ביחס לבטיחות ביצועה בשלב ההריון בו את נמצאת.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • טינטון פועם
    פרופסור אבי שצ'ופק
    07:36 11/04/23 11/04
    07:36
  • OK

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • טינטון פועם
    לי
    14:38 11/04/23 11/04
    14:38
  • תודה על התשובה.
    למיטב הבנתי סיטי אנגיו הוא לא עבור גידולים אלא כדי למצוא עוויתות בכלי הדם נכון? לשם מה בעצם נועדה הבדיקה?
    כרגע אני בחודש ראשון של ההריון ואזור לבצע שום בדיקת הדמיה. בכללי הרופא המטפל שלי ו אאג שלי לא מעוניינים לשלוח אותי לשום בדיקה נוספת.
    האם לאור כל הבדיקות שעברתי ויצאו תקינות, יש סיכוי שאכן מדובר בגידול או במשהו מסכן חיים? לא ניתן לחכות עד אחרי הלידה?
    בהתחשב בכך שהטינטון מופיע רק לסירוגין ולא לאורך כל היום, בעיקר בבוקר או בערב וכשמשנה תנוחה זה עובר.
    אני די בלחץ מזה ולא יודעת אם אכן יכולה להיות רגועה ולעבור את ההריון בשקט. מצד שני גם עברתי לפני כשנה סיטי צוואר פנימי וכמה צילומי רנטגן ואיני רוצה להיחשף לכמות רבה של קרינה בזמן ככ קצר.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026