X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • תדרים גבוהים
    פנחס
    07:59 15/01/23 15/01
    07:59
  • היי
    איל ניתן לדעת האם ירידה בתדרים מעל 8Khz זו ירידה עצבית או הולכתית?
    לפי הבנתי אם עור התוף אינו נמתח מספיק זה יכול לגרום לירידה בתדרים אלו
    בנוסף האם בעיה בחצוצרת השמע עלולה להשפיע על תדרים אלו גם ללא דלקות?

• הגב ל: תדרים גבוהים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תדרים גבוהים
    פרופסור אבי שצ'ופק
    14:25 15/01/23 15/01
    14:25
  • בדיקת התדרים הגבוהים אין לגביה נורמות ברורות. יש בה ערך רק אם משווים בין בדיקות באותו אדם בזמנים שונים. מעל תדר 4000 הרץ המכשור לא יכול להבדיל בין פגיעה ולכתית לתחושתית עצבית.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תדרים גבוהים
    פנחס
    19:04 15/01/23 15/01
    19:04
  • תודה על המידע אך מה ניתן לעשות במידה ואנו רואים ירידה בתדרים הגבוהים מ4000hz איך עלינו לדעת האם זו פגיעה תחשותית עיצבית או הולכתית מה מנחשים?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תדרים גבוהים
    פרופסור אבי שצ'ופק
    16:25 23/01/23 23/01
    16:25
  • מעשית זה לא משנה.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תדרים גבוהים
    פנחס
    19:44 23/01/23 23/01
    19:44
  • מדוע זה לא משנה? הרי אם זה הולכתי ברוב המקרים זה הפיך לא?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תדרים גבוהים
    פרופסור אבי שצ'ופק
    20:07 23/01/23 23/01
    20:07
  • אם הייתה פגיעה הולכתית זה היה בא לידי ביטוי בתדרים הנמוכים יותר. אם אין פגיעה כזו בתדרים 250-4000 הרץ אז זה חסר משמעות.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תדרים גבוהים
    פנחס
    22:33 23/01/23 23/01
    22:33
  • אה אוקיי, צירפתי פה תמונות של הירדת שמיעה אצלי ממה לדעתך זה יכול לקרות?
    mri תקין, אין דלקת באוזניים רק לחץ ושמיעה שמשתנה בתדרים גבוהים מאוד
    בדיקות השמיעה שלי
    https://ibb.co/DYgxRYq
    https://ibb.co/F7DLY4s

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026