X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • בעיה שאין עליה תשובה
    נטלי
    13:38 08/01/23 08/01
    13:38
  • שלום דוקטור. אני בת 38 נשואה פלוס שלוש. יש לי מאז טמתמיד בעיות סחרחורות רציניות כל כמה חודשים, זה גורם לי לנפילות וערפול במשך כמה שניות ונעלם. זה חוסר על עצמו בערך כל חצי שנה וזה תוקף אותי בעבודה, בבית, בחוץ. זה מתיש ומפחיד אותי. מפחדת ליפול כי רואה כפול, החדר מסתובב סביבי. תחושה מפחידה.בהכרה מלאה אך מפחידה.אין לי בחילות בכלל, רק ראש כבד. לפעמים מלווה בכאב ראש אבל ברוב המקרים אין כאבי ראש.
    כבר 20 שנה אני עושה את כל הבדיקות האפשריות, עיניים, אף אוזן גרון, שמיעה, שיווי משקל, נוירולוג, הייתי כבר אצל כל הרופאים האפשריים וכולם טוענים שהבדיקות תקינות ולא רואים בעיה. אף אוזן גרון אמר שהוא לא רואה ורטיגו.אין קריסטלים זזים. אין בעיה באוזניים. נוירולוג אומר שאין בעיה מוחית וזה אפילו לא קרוב לעניין מוחי. בדיקות דם תקינות לחלוטין. אין אנמיה. אין משהו חריג. לחץ דם נמוך כל הזמן היה לי. מאז שאני ילדה, לחץ הדם נמוך אצלי. ונשאר אותו דבר. לא עולה ולא יורד. אני לא מיובשת, אין חוסר נוזלים. בקיצור כל הבדיקות האפשריות כבר עשו לי. אישפזו אותי המון פעמים כי נפלתי מהסחרורות. גם באשפוז ניסו את כל הבדיקות ולא מצאו תשובה. אני חסרת אונים. מה עליי לעשות? אני לא יכולה להמשיך ככה יותר.

• הגב ל: בעיה שאין עליה תשובה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026