X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • ורטיגו ואטימות
    מיואשת
    17:18 20/10/22 20/10
    17:18
  • מה היא פיסטולה של האוזן הפנימית?
    האם יכולה להתקשר לורטיגו קריסטלים עקשן והתקפי אטימות קשים ב2 האוזניים שיוצרים תחושת וואקום על הראש ולחץ על האף כולל סחרחורות.בשיא ההתקף תחושה שרעד חזק מסחרר.
    התקף יחיד ראשון לפני שנתיים אחריו תקופה ארוכה של שיוט ואטימות. ביוני האחרון לאחר עלייה על מתקן שטלטל לי הראש ו3 ימים לאחר טיסה הופיע התקף קריסטלים ומאז כ6 התקפים נוספים דל ורטיגו פלןס התקפי אטימות ללא אובדן שמיעה.
    אובחנתי עם ורטיגו קריסטלים עקשן ללא הסבר לאטימות. טימנומטריה b דו"צ ללא עדות לנוזלים. סובלת מאוד בתקפוד חלקי ביותר למרות פיזיו?
    האם יש מצב שהאבחנה מפוספסת ומדובר בפיסטולה? בעבר היה לי פיסטולה באזור אחר בגוף (פי הטבעת).
    mri וct לפנח שנתיים תקינים.
    יצויין כי בשתי האפיזודות האטימות גברה לאחא ההתקפים עצמם.

• הגב ל: ורטיגו ואטימות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ורטיגו ואטימות
    ציואשת
    17:27 20/10/22 20/10
    17:27
  • הבהרה לשאלה. ההתקף הופיע שבוע לאחר עלייה על מתקן בפארק שטלטל את הראש בחוזקה ו3 ימים לאחר טיסה. יצויין שבין התקפי הורטיגו ישנן אפיזודות של חוסר פוקוס ושיווי משקל המלווים בבחילות קשות.

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ורטיגו ואטימות
    פרופסור אבי שצ'ופק
    17:59 27/10/22 27/10
    17:59
  • לצערי לא ניתן לאבחן המצבים השונים עליהם את מתלוננת בהתכתבות. ממליץ שתגיעי לבדיקה עם אוטונוירולוג.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ורטיגו ואטימות
    פרופסור אבי שצ'ופק
    17:59 27/10/22 27/10
    17:59
  • לצערי לא ניתן לאבחן המצבים השונים עליהם את מתלוננת בהתכתבות. ממליץ שתגיעי לבדיקה עם אוטונוירולוג.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026