X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • אוטוסקלרוזיס
    אייל
    11:35 22/05/22 22/05
    11:35
  • שלום
    הובחנתי עם אוטוסקלרוזיס לפני 15 שנה ונותחתי בשני האוזניים (סטפדקטומיה) . לפני 5 שנים, התחילה שוב ירידה בשמיעה הולכתית + עצבית.
    יש לי מכישירי שמיעה כבר 3.5 שנים .
    יש לי 2 שאלות
    1. האם החלפת שתל יכולה לשפר את השמיעה שלי? היום אני לא שומע כמעט כלום בלי מכשירי שמיעה
    2.האם מכשירי שמיעה גורמות להחמרה של השמיעה ללא מכישירי שמיעה ? הכוונה שלי , לפני 3 שנים הייתי יכול לשמוע בסדר גם בלי מכשירים , איך ששמתי אותם באופן קבוע ,אני לא יכול בלי כי אני לא שומע כמעט כלום . יכול להיות שבגלל המכשירים , האוזן התרגלה לשמוע יותר טוב ואז זה מה שקורה ? קראתי מחקרים אבל לא רואה שום דבר על זה .
    תודה רבה

  • הגב ל: אוטוסקלרוזיס

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אוטוסקלרוזיס
    פרופסור אבי שצ'ופק
    12:04 22/05/22 22/05
    12:04
  • 1. רק אם יש מרכיב הולכתי משמעותי יש מקום להחלפת הפרוטזה אם כי ניתוח חוזר יש בו סיכון משמעותי לשמיעה.
    2. לא. מכשירי השמיעה אינם גורמים להחמרה בשמיעה כשלא מרכיבים אותם.

    בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: אוטוסקלרוזיס

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2022