X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • טנטון חולף,רגישות לרעשים,התקפי ירידה בשמיעה
    ליליה
    11:26 13/03/22 13/03
    11:26
  • היי, אני בת 22, לפני שלוש שנים התחלתי להרגיש מכלול גדול של בעיות באוזניים, ואני אובדת עצות, בבדיקות שמיעה לא אובחנה ירידה בשמיעה, ובבדיקות של מומחה אאג גם לא נמצאו שום בעיות. התסמינים שאני מרגישה הם:
    1. בשגרה- פורקן לחץ בבליעה או פיהוק, רגישות לרעשים כמו הקול שלי, צליל לעיסה, קול של אחרים בעת שיחה מתלהמת. הרגישות מתבטאת בתחושת מכות בעור התוף.
    2. לפחות אחת ליומיים, יש אובדן שמיעה רגעי באוזן אחת, כל פעם צד אחר, ואז צליל צפצוף חזק שלאט לאט נחלש והשמיעה חוזרת. התהליך נמשך בדרך כלל כ 10 שניות.
    3. לאחרונה, יש לי צליל חדש שאני שומעת- סוג של פעימות בעור התוף. גם מדי יום. כל פעם אוזן אחרת אבל בדרך כלל אוזן שמאל. אובדן השמיעה מלווה באיבוד שיווי משקל קיצוני, כמו לקבל מכה לראש.
    4 . ולפעמים גם כשאני אוכלת אני מרגישה פעימות בעור התוף באחת האוזניים כשאני לועסת אבל זה קורה לעתים רחוקות.
    5. אחרי מקלחת, כניסה של מים לאוזניים - טנטון שעובר אחרי כמה דקות.
    6. לעתים רחוקות כאב אוזניים נורמטיבי.

• הגב ל: טנטון חולף,רגישות לרעשים,התקפי ירידה בשמיעה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • טנטון חולף,רגישות לרעשים,התקפי ירידה בשמיעה
    פרופסור אבי שצ'ופק
    18:11 13/03/22 13/03
    18:11
  • קשה לדעת במה מדובר. מציע שתתייעצי עם מרפאת הטנטון בבי"יח איכילוב.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: טנטון חולף,רגישות לרעשים,התקפי ירידה בשמיעה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026