X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • שמיעה שאלה בבקשה אשמח לתגובה
    גיא
    18:50 19/11/21 19/11
    18:50
  • שלום פרופסור אני אמור לעבור מבחני שמיעה בהמשך הדרך לעבודה מסוימת ובנוהל כתוב שאסור שיהיה ליקוי שמיעה שחורג מ40 DB ב500-1000 הרץ.
    ו45 DB ב2000 הרץ .
    אני לא ממש מבין בזה אבל לפני שנה עשיתי בדיקת שמיעה התוצאה הייתה ליקוי עצבי קל מסוג HIGH TONE LOSS דו צדדי ספי שמיעה 10 DB , דיסקרימנציה 100% דו צדדי.
    מה המשמעות האם הבדיקה שלי תקינה ועוברת את הסף של הדרישה האם אני קרוב לסף? אשמח שתעשה לי סדר בקשה.

• הגב ל: שמיעה שאלה בבקשה אשמח לתגובה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שמיעה שאלה בבקשה אשמח לתגובה
    פרופסור אבי שצ'ופק
    19:53 19/11/21 19/11
    19:53
  • הנתונים לא מקבילים אבל אם מדובר בסף הבנת דיבור של 10 דציבל בשתי האזנים בבדיקה לפני שנה כמעט בוודאות שהבדיקה העדכנית לא תראה ליקוי שמיעה החורג מהספים שתיארת ב 500-2000 הרץ.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: שמיעה שאלה בבקשה אשמח לתגובה

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אפשר עוד הסבר קטן בבקשה
    גיא
    21:36 19/11/21 19/11
    21:36
  • הדרישות זה על מנת להיות נהג משא כבד ואני לא רוצה להיות מוטרד כי זו הפרנסה שלי..
    האם ונגיד שיש לי בעיית שמיעה קלה בתרחיש קיצון, אני עדין עומד בסף שהם הגדירו..
    והאם במצב הנוכחי של מה שתיארתי לך אני רחוק מהסף?..תודה על המענה שלך.
    40 דצ ב500 1000 ו-45 ב2000 זה בעיית שמיעה רצינית?
    פשוט אני מנסה להבין

• הגב ל: אפשר עוד הסבר קטן בבקשה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אפשר עוד הסבר קטן בבקשה
    פרופסור אבי שצ'ופק
    21:48 19/11/21 19/11
    21:48
  • לפי מה שכתבת אם ספי הבנת המדובר לפני שנה 10 דציבל ולא חל שינוי קיצוני בשמיעתך תימצא רחוק מהסף.
    40-45 דציבל - ליקוי שמיעה בינוני.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: אפשר עוד הסבר קטן בבקשה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026