X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • מנייר ללא סחרורות
    בוזבוז
    23:03 27/07/21 27/07
    23:03
  • לפני מספר שנים היתה לי פגיעה בשמיעה שבעיקר כללה ירידה בשמיעה בתדרים הנמוכים וכן שמיעה כפולה, טופלתי בסטרואידים. בוצע mri תקין.
    אבחנה באובדן שמיעה פתאומי.
    לאחר מכן היה התקף חוזר של שמיעה כפולה שחלף ללא טיפול סטרואידים.
    לפני כשנתיים התקף נוסף של אטימות באוזניים וירידה בתדרים הנמוכים ואבחנה של מחלת מנייר.
    בשבועיים האחרונים אני שוב חווה אטימות באוזניים, ירידה בשמיעה, כאבי ראש אך אין לי סחרחורות.
    משך כל ההתקפים (האטימות והירידה בשמיעה הוא שבועות)
    האם לדעתך מדובר במחלת מנייר או משהו אחר?
    אציין כי לאחר האבחנה האחרונה ירדתי בכמות הקפאין אך בשנה האחרונה לא הפקדתי וצרכתי כמויות גבוהות יחסית של קפאין (כ4 מנות קפאין לפחות ביום)
    האם יש דרך לטפל במחלה? אם כן, כיצד?

• הגב ל: מנייר ללא סחרורות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • מנייר ללא סחרורות
    פרופסור אבי שצ'ופק
    20:46 28/07/21 28/07
    20:46
  • אבחנה וודאית של מניאר מחייבת התקפי סחרחורת. אולם, לפי תיאורך ייתכן מאד מצב הנקרא הידרופס אנדולימפתי שדומה למניאר (נקרא באבר מניאר קוכליארי). פרוטוקול הטיפו הוא בשלב ראשון מגבלות דיאטטיות שכוללות דיאטה דלת מלח, הינעות מקפאין ואלכוהול ואם לא די בכך טיפול תרופתי. כל מקרה לגופו ומעבר לתשוב הכללית איני יכול להמליץ על טיפול פרטני.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • מנייר ללא סחרורות
    בוזבוז
    20:59 30/07/21 30/07
    20:59
  • תודה רבה
    האם ההתקפים תמיד צפויים לחלוף או שמא ייתכן מצב שהאטימות והתסמינים יישארו באופן קבוע? (כרגע כבר כשבועיים ללא שיפור)
    בנוסף, האם בין התקף להתקף יש פגיעה קבועה או שמא מדובר בפגיעה זמנית באיכות החיים רק בזמן ההתקף?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • מנייר ללא סחרורות
    פרופסור אבי שצ'ופק
    21:39 30/07/21 30/07
    21:39
  • כל מקרה לגופו. באופן כללי כאשר מדובר במחלת מניאר או מצב דומה לה בשלבים ראשונים לרוב ליקוי השמיעה זמני וחולף מדובר אך בהמשך הוא עשוי להפוך לקבוע. מעבר להתכתבות כאן שהיא כללית ולא ספציפית אתה חייב ש יבדוק אותך רופא אאג מומחה ויטפל בך בהתאם.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • מנייר ללא סחרורות
    בוזבוז
    11:24 31/07/21 31/07
    11:24
  • תודה
    קבעתי אליך תור כבר, התור הכי קרוב היה ב10 באוגוסט
    במידה ותוכל לקבל אותי ב 3 באוגוסט אני אשמח כי נכון לעכשיו אני עדיין עם הסימפוטומים.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • מנייר ללא סחרורות
    בוזבוז
    11:42 31/07/21 31/07
    11:42
  • בנוסף לתגובה הקודמת, האם אני צריך לעשות או שאתה ממליץ על בדיקות מקדימות לפני התור שלי איתך?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • מנייר ללא סחרורות
    פרופסור אבי שצ'ופק
    18:27 31/07/21 31/07
    18:27
  • היכולת שלי לבדוק מטופלים היא לפי חלונות הזמן שיש לרשותי.
    מציע שתתקשר למזכירה מחר בבוקר ותבקש שתשים אותך ב - stand-by למקרה שיתפנה תור ל - 3 לאוגוסט.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • מנייר ללא סחרורות
    פרופסור אבי שצ'ופק
    18:31 31/07/21 31/07
    18:31
  • הבא איתך את כל הבדיקות שעשית בנושא.
    יוחלט על צורך בבדיקות נוספות אם בכלל ואילו בדיקות לפי ממצאי בדיקתך האוטונוירולוגית.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026