X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • דיזינס- כחודשיים וחצי
    נעה
    17:03 27/06/21 27/06
    17:03
  • שלום,
    לאחר החיסון השני התחילו תחושות של סוג של סחרחורת שלא ניתנת לתיאור + תחושת שכרות קלה , תחושת ציפה בעיקר במקומות הומים כגון קניונים / במעבר בין מקום מאור לחשוך ולהיפך /בעת לעיסת דברים קשים כגון פיצוחים / תזוזה מהירה של הראש אחורה או הצידה או אורות לד לבנים בעיקראו דברים בהירים כגון קירות לבנים גדולים . לתחושה זו מתלווה גם תחושת מתיחה בחלק האחורי של הראש או הקודקוד אך לא תמיד + עיניים דומעות ועייפות בעיקר מול מסכים כאילו סוג של חולשת מיקוד (עיניים בורחות במיקוד ממושך).
    עשיתי בדיקות דם מלאות כולל פרופיל אוטאימוני - תקין
    בדיקה פיזיקלית אאג- תקין
    בדיקה נוירולוןגית אצל מומחית לסחרחורות - תקין .
    בדיקת וידיאו אצל רופא אאג - head thrust - אמר שרואה פגיעה קטנה באיבר שיווי המשקל באוזן ימין ככול הנראה פגיעה ישנה עקב אירוע ויראלי .
    העריך שהמוח יצא מהפיצוי עקב החיסון ואמר שצפוי להסתדר לאחר 8 שבועות .
    הציע לי גם לקחת מודאל לתקופה קצרה - אך לא לקחתי לבסוף.
    ** לפני שנתיים היה לי אירוע דומה ללא כל סיבה למשך כחודשיים וחצי פלוס מינוס שעבר לחלוטין .
    יש לציין כי כלל התופעות השתפרו משמעותית אך לא עברו לחלוטין כיום לאחר 12-13 שבועות . האם יש סיבה לדאגה ? האם יש מקום לעשות עוד פעולות כגון פזיוטרפיה או משהו? האם המוח בסוף מפצה על זה ? מודאגת מאוד . תודה רבה על תשובתך . (בת 34)

• הגב ל: דיזינס- כחודשיים וחצי

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • דיזינס- כחודשיים וחצי
    פרופסור אבי שצ'ופק
    21:49 27/06/21 27/06
    21:49
  • קשה לדעת מהתיאור בלבד במה מדובר.
    חלק מהסמפטומים אינם מכוונים לפגיעה במערכת שיווי המשקל של האוזן הפנימית.
    צר לי אך מכיון שאין לי אבחנה איני יכול להמליץ על טיפול.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: דיזינס- כחודשיים וחצי

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026