X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • סחרחורת-בבקשה עזרתכם
    סיון
    11:57 25/12/19 25/12
    11:57

• שלום, אני כבת 37. בחודש האחרון חוויתי מספר פעמים סחרחורת בשינוי תנוחה מקימה לישיבה ולהיפך. בפים הראשונה לפי חודש, קמתי מהמיטה ואחרי דקה הייתה לי סחרחורת של 2 שניות שעברה אבל לאחר מכן הייתה לי תחושה של בחילה ועייפות. בשבוע שעבר קמתי בבוקר והיה לי חוסר יציבות לשתי שניות ואז זה עבר, הפעם ללא תחושה של בחילה או עייפו. ביום למחרת הרגשתי עוד במיטה שאם אני אקום תהיה לי סחרחורת ואכן כך היה, סחרחורת שעברה לאחר כמה שניות אבל תחושה של עייפות ליוותה אותי במהלך רוב היום.
    הייתי אצל רופא אא"ג, בדק את האוזניים-נראה תקין. הושיב אותי על המיטה והטה לי את הראש פעם לימין ופעם לשמאל תוך כדי שאני עוברת במהירות מישיבה לשכיבה. כשהראש היה מוטה לצד ימין היה בסדר, אולם כשהראש היה מוטה לצד שמאל הרגשתי סחרחורת. זו לא סחרחורת בה ראיתי שהחפצים זזים, המבט של היה די ממוקד אולם הרגשה בפנים בתוך הראש של חוסר יציבות, סחרחורת. הוא בדק את העיניים בזמן הזה של הסחרחורת ולא ראה תזוזות או משהו שמאפיין ורטיגו. הוא הפנה אותי למעקב במרפאת סחרחורת בלין
    1.ממה זה עשוי לנבוע? זה קורה לי בשינויי תנוחה ובעיקר בצד שמאל. בימים האחרונים לא חוויתי זאת שוב, אך היו לי יומיים של עייפות מוגברת, חוסר אנרגיות ואז זה עבר
    2.האם יש לך המלצה לרופא מומחה בתחום מאיזור הצפון? (חיפה קריות, או רחוק יותר אם הוא מעולה)
    3. המצב מאוד מלחיץ אותי, שלא יודעים כרגע ממה זה נובע. מה עודניתן לעשות? (יש לי תור לבדקת שמיעה רק עוד 3 חודשים)

• הגב ל: סחרחורת-בבקשה עזרתכם

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • סחרחורת-בבקשה עזרתכם
    פרופסור אבי שצ'ופק
    14:18 25/12/19 25/12
    14:18
  • מרפאת הסחרחורת בלין היא המקום בו את צריכה להיבדק.
    יש לשלוח הפנית הרופא לפקס 04-8568496

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: סחרחורת-בבקשה עזרתכם

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026