X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • סחרחורת בצורת ריחוף וסיבוב.
    Diana
    14:35 26/06/19 26/06
    14:35
  • שלום וברכה,
    שמי דיאנה בת 40, שנים רבות סובלת מככאבי ראש שונים וכאבי צוואר ללא כל אבחנה. בשנה-שנתיים אחרונות לחץ דם גבוה באופן קבוע, לאחרונה מטופל בחוסם בטא 1 סלקטיבי.
    בשנים האחרונות שיווי המשקל ויציבות התחילו לרדת בהדרגה. אבל שמתי לב שאחרי התקפי כאב ראש קשים יש ירידות בתפקוד יותר משמעותיות, בצורת מדרגות קטנות. יש קושי גם בהליכה ובהתניידות בבית. הרבה פעמים מרגישה שאני נופלת כשאני לא, שגורם לי לתנועות פתאומיות בנסיון להתייצב. וגם הפוך - לא מרגישה שאני נופלת עד שבאמת נופלת על הקיר או חפצים שונים בבית. בנוסף תחושות סיבוב הסביבה בתנועות ראש חדות ותחושת ריחוף ותזוזה כשחפצים זזים לידי (צל של העצים ברוח, מכוניות ליד המדרכה) כאילו האדמה זזה לי מתחת לרגליים. ההליכה הרגילה ופעילויות יומיום מתישות וגורמות לסחרחורת מבחילה בסוף היום, ואני משתדלת לצמצם את ההליכה. עברתי לדירה נגישה וכמעט לא יוצאת מהבית חוץ מהעבודה.
    הנוירולוג לא מצא בעיה ושלח ל-CT ולא.א.ג. א.א.ג. שלחה לבדיקת ENG. טרם ביצעתי את הבדיקות, כל הנסיעות וביקורים במרפאות דורשים ממני מאמץ רב פיזי ונפשי.
    השאלה: האם יש עוד כיוונים בנוסף ל-CT ו-ENG שאפשר לבדוק לפני שאגש לביקור חוזר אצל א.א.ג?
    האם יש שיטה להקל בינתיים על הסחרחורות בלי קשר לסיבה כדי שאוכל לתפקד?
    אולי פיזיותרפיה מקצועית יכולה לעזור בינתיים? כי התרגילים שאפשר לעשות בבית אני עושה כבר הרבה זמן ולא רואה שיפור.
    מודה לך מראש.

• הגב ל: סחרחורת בצורת ריחוף וסיבוב.

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • סחרחורת בצורת ריחוף וסיבוב.
    פרופסור אבי שצ'ופק
    15:58 30/06/19 30/06
    15:58
  • בהחלט יש כאן מקום לביצוע ENG ואולי גם MRI מח אם הנוירולוג ימצא לנכון.
    יש סיבות רבות לסחרחורת ולפי מה שכתבת יל"ד, בעית ע"ש צווארי, מיגרנה - כולן סיבות אפשריות אצלך בנוסף לפגיעה אפשרית במערכת שיווי המשקל של האוזן הפנימית. .

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: סחרחורת בצורת ריחוף וסיבוב.

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026