X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • התדרדרות בשמיעה מעל גיל 90
    ג'ניפר
    12:38 01/05/19 01/05
    12:38
  • שלום רב, רכשנו לסבתי בת ה93 מכשיר שמיעה לפני כשנה. מדובר במכשיר בעוצמת power ובטכנולוגיה מתקדמת. מזה כמה חודשים יש תחושה שהיא לא שומעת. האם ייתכן שבמשך מספר חודשים השמיעה התדרדרה עוד? האם בהינתן הגיל שלה,יש צפי להמשך התדרדרות? יש לציין שהיא עדיין צלולה בדעתה. אודה מאד על כל מידע לגבי שמיעה בגיל זה. תודה רבה!!

• הגב ל: התדרדרות בשמיעה מעל גיל 90

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    פרופסור אבי שצ'ופק
    12:52 01/05/19 01/05
    12:52
  • תתכן הדרדרות בשמיעה. כדאי לבדוק אם יש כשל טכני במכשיר לפני ביצוע בדיקת שמיעה חוזרת.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ג'ניפר
    13:07 01/05/19 01/05
    13:07
  • תודה על המענה המהיר! המכשיר נבדק לא בנוכחותה ונמצא תקין ואף הוגבר למקס' העוצמה. השאלה האם לטלטל אותה לב.שמיעה (מבצע לוגיסטי לא פשוט) מתוך הנחה שתתכן התדרדרות מהירה בשמיעה בגיל זה?
    אני יודעת שבגילאים צעירים יותר ההחמרה היא מינורית, השאלה אם יש מידע מתוך הקליניקה, שמעל גיל 90 תתכן החמרה כזו (החמרה בספי שמיעה נגיד מעל10 דציבל בתוך מספר חודשים)?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    פרופסור אבי שצ'ופק
    15:39 01/05/19 01/05
    15:39
  • תיתכן הדרדרות מהירה במתווה של "חירשות פתאומית".

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026